http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 09, 2023

Espoossa kauppakeskuksessa vartijaväkivallan uhrina kuollut nainen oli raskaana


Tässä ihan alle viikko sitten mietin, että on vain ajan kysymys milloin vartijaväkivallan uhrina vielä kuolee joku kansalainen ja sitä päivää ei tarvinnut kauan enää odottaa, kun viime lauantaina Espoossa sijtaitsevassa kauppakeskus Isossa-Omenassa tapahtui välikohtus, jossa nuori nainen menetti henkensä vartijoiden pahoinpitelyn uhrina.

Tapaus sai alkunsa siitä kun kyseinen Helluntaislainen nainen oli tekemässä ostoskeskuksessa käännytystyötä, josta yksi ostoskeskuksen asiakas oli häiriintynyt ja otti vartijoihin yhteyttä.


Tämä johti aina siihen, että kyseinen nainen retuutettiin näiden miespuolisten Securitas yhtiön vartijoiden toimesta ja hänelle annettiin poistumiskäsky, jota nainen kuitenkin ei suostunut noudattamaan, niin tämän jälkeen hänet kaadettiin maahan ja työnnettiin lattiaan mahalteen.Tämän jälkeen naisen päälle tuli makaamaan useita miesvartijoita, jonka seurauksena nainen menetti aika pian tajuntansa. Tämä taisi johtua siitä, koska jos raskaana oleva nainen laitetaan tai työnnetään maahan mahalteen, niin se jo vastaa yksistään samaa voimaa kuin potkussa ja jos lapsi vatsassa ei saa riittävästi happea, niin tämä saa aikaan tajuttomuustilan.

Kyseisen silminnäkijän kuvaamalta videolta erottaa myös epäselvästi sanat "mulla on kuuskuinen". Eli nainen selvästi sanoi vartijoille, että on on kuudennella kuulla raskaana. Mutta tämä otettiin kuuroille korville.

Nyt kuulemma vielä kyseisen Securitas Oy:n toimitusjohtajan mukaan näitä kyseisiä epäiltyjä ei olla edes jäädytetty virasta tutkinnan ajaksi. Eli käytännössä kuka tahansa noista murhaajista voisi nyt vielä ehtiä nostaa kytkintä ja paeta maasta, ettei tarvitsisi lähteä enää kiven sisään istumaan mahdollisia tuomioita.

Nythän poliisi epäilee heitä vain kuolemantuottamuksesta.


Syy miksi tämä tapaus vetää helposti minulla tunteet esiin sattuu johtumaan siitä, että olen itse joutunut kerran elämässäni kokemaan todella sadistisen julmaa vartijaväkivaltaa, joka tapahtui Hämeenlinnassa 16.02.2011

Minut oli kyseisenä päivänä heitetty ulos Viking Linelta kesken työreissun, koska jouduin silloin huumatuksi. Hämeenlinnan keskussairaalan P3A osastolla aika pian toimittamiseni jälkeen painoivat osaston henkilökunta hälytystä, joka sai aikaan sen, että minua lähdettiin raahaamaan vasten tahtoani kohti osaston eristysselliä ja koska vastustin ruumiillista koskemattomuuttani, niin tämän seurauksena kimppuuni kävi kaksi ensimmäistä miespuolista sairaanhoitajaa.

Mutta sitten kun heitä vastaan ei onnistunut enää estämään heidän raahausta kohti osaston eristysselliä, niin tämän seurauksena minut tuupattiin eristysselliin sisään, jonka jälkeen eristyssellin sisään tuli vielä n. 3-4 Hämeenlinan keskussairaalalle työskentelevää vartijaa ja sitten alkoi tämä sadistinen pahoinpitely, kun nämä riskit miehet erityisesti näistä vartijoista aloittivat minun painamisen lattiaa päin. 

Yksi painoi omalla painollaan minua selästä, toinen keskeltä selästä. Yksi vartijoista seisoi sukuelimieni päällä täysin omalla painollaan ja yksi näistä vartijoista taas painoi reiteni lattiaan omalla painollaan ja kun tuollainen 300-600 kg lihamuuri sinulla on päälläsi, niin luonnollisesti et pysty enää hengittämään siinä.

Koko tuon kidutus session aikana huomasi, kuinka nämä sadistit nauttivat tuosta hetkestä yli kaiken, kun se selvästi kiihotti heitä, kun pääsivät hyökkäämään 7 riskiä miestä yhden miehen kimppuun paikassa, jossa ei ollut muita silminnäkijöitä läsnä, niin silloin saivat vielä psykopaatteina heittää viimein sen naamarinsa pois ja näyttää tuon hirviömäisen itsensä.

Mutta koska nämä vartija psykopaatti siat nyt sattuivat olemaan sadisti-psykopaatteja, niin tuo tilanne tuossa oli aito kidutustilanne, jonka oli tarkoitus sekä määrä kestää useita useita minuutteja ja se kestikin jotain 15 minuuttia. Aina kun yritin nousta ylös punnertamalla, niin tämä lihamuuri pysyi selän päällä, eivätkä he siitä päältä suostuneet kasana poistumaan.

Minulle sitten huudettiin vaan se, että älä vastustele, Samalla huusin heille, että "Saatanan sadisti siat". Kun nämä sadistit painoivat minua siihen lattiaan. Lopulta olin saanut jotain rauhoittavaa ainetta niin paljon, että siitä lähti kokonaan taju pois ja seuraavana aamuna oli sitten silmät niin punaiset, ettei erottanut enää silmämunia päästä, kun myrkytystila oli niin suuri. 

Tästä kun sitten tein poliisille tuosta 2 viikkoa myöhemmin rikosilmoituksen, niin tehtiin välittömästi tutkinnan tappo ja ilmoitettiin, ettei ole näyttöä, joten ei voida tutkia.

Tästä sitten alkoi se 4kk mittainen jakso, jona aikana ylilääkäri sanoi jo heti ensimmäisellä tapaamiskerralla, että "No niin Teemu nyt loppuu se nettiin kirjoittelu".

Tämä kun ei sitten toiminut, niin tämä lause vaihtui taas toiseen. "No niin Teemu... Kyllä me sinun blogimme tiedämme. Et sinä sen takia täällä ole, vaan sinä olet täällä sen takia, koska sinä olet paranoidinen".

Paranoidinen psykoosi kirjattiin siihen terveystarkastusarvioon, jolloin olin tuolloin laivalla työskennellessä saanut jotain todella vahvaa tutkimuskemikaalia elimistööni, joka aikaansai todella pelottavan tripin, joka kesti tuon peräti 3 vrk ajan ja jälkeenpäin olen selvitellyt, että mikä tutkimuskemikaali kestää tripiltään noin pitkään, niin ainoastaan sellainen aine on Bromo dragon-fly.

Vartijoita sitten jouduin vielä myöhemmin kohtaamaan Hämeenlinnassa maaliskuussa 5.3.2011, jolloin jatkoin bloggaamista nettiin. Sinä aamupäivänä oli sen Hämeenlinnan keskussairaalan kahvilan tietokonepöytä käännetty toisinpäin ja huomasin jo sinne kahvilaan mennessä, että joku Suomalainen mieshenkilö puhui kännykkäänsä ja katsoi minuun päin ja sanoi sinne puhelimeensa; "Joo nyt se on täällä".

Sitten kun menin siihen koneelle kirjoittamaan tätä blogiartikkelia Libyan sodasta, niin sinne n. 20 metrin päähän tuli Securitas oy:lle työskennellyt vartija, joka aloitti minuun päin sellaisen katseen, joka oli tyyliin tätä osastoa, että "jos katse voisi tappaa".

Muistan kyllä miten silmitön viha sen vartijan silmistä paistoi, mutta kuitenkin keskityin tuon blogiartikkelin kirjoittamiseen, jonka sainkin viimein loppuun asti.


Vartija alalla pätee yleinen ongelma - Psykopaatit

Suomen vartijointi alalla pätee yleinen ongelma, joka keskittyy vielä enemmän järjestyksenvalvojiinkin ja se on tämä, että sinne pääsee aina livahtamaan töihin näitä sadisti-psykopaatteja.


Heillä on sellainen luonne, että jos heität heille huonon vitsin, niin he saattavat siitä jo kilahtaa ja käydä kimppuusi. Tämä johtuu siitä, koska psykopaateilta puuttuvat aivoista nämä normaaleilla ihmisillä olevat impulssipidäkkeet.

Heiltä sen vuoksi puuttuu esimeriksi omatunto ja tästä syystä he voivat juuri vaikka nyt vartijoina syyllistyä vaikka mitä julmimpiin pahoinpitelyihin, joista he eivät kuitenkaan koe minkäänlaista syyllisyyttä, vaikka uhri kuolisikin.

Joten tällaisia ihmissaastoja ei saisi päästää vartijoiksi, vaan vartija alalle on saatava psykopaattiseulat, joilla nämä mädät omenat sieltä helposti löydettäisiin.

Psykopaatti-sadistit kun ovat yhteiskunnalle vaarallisia tapauksia ja yleensä he päätyvätkin väkivaltarikollisina vankilaan, jonne he myöskin yleensä väkivaltakulttuuriltaan kuuluvat.

Mutta siinä missä se jenkeissä George Floyd nimisen narkomaanin kuoliaaksi pahoinpidellyt poliisi sai sen 22,5 vuoden linnatuomion. Niin todennäköisesti nämä Espoossa raskaana olleen naisen tappajat pääsevät jollain alle kolmella vuodella ehdollista. Tässä maassa kun näitä sadisti sikoja silittelee koko oikeuslaitos päähän.

Mutta myös poliisien alaltakin löytyy näitä sadisti-psykopaatti poliiseja, jotka harrastavat myös näitä putka muilutuksia, joissa myös käydään aina joukolla yhden asiakkaan päälle voimakeinoin.

Kuvassa näkyy valvontakamera kuva, kun  Lahden poliisilaitoksen poliisit muiluttivat putkassa asiakkaansa tajuttomaksi. Tämän jälkeen uhri meni tajuttomaksi ja hänet jouduttiin elvyttämään takaisin henkiin.


Tästä Securitas Oy:sta löytyy mielenkiintoinen lista heidän omistajistaan, joista löytyy jälleen tämä Wall Streetin sijoittajaporukka Blackrock sekä Vanguard.

Että miten voi jälleen jotain New Yorkilaisia miljardöörejä kiinnostaa joku Suomessa toimiva turvallisuusalan yhtiö ? 

Lähteet: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/739a5699-d940-472d-bc61-f76582b318c7

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c95cbe23-ded1-459f-abd6-279de52738f8

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a93b3ef7-793e-442b-ab61-2a8cd10ca5e8

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c4a49e0-0fe8-491d-b7c1-fbd3b11153c1