http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 17, 2023

Ranskan armeijan kenraali antoi tunnustusta rokottamattomille viime vuonna


Viime vuoden syyskuussa Ranskan armeijan kenraali Christian Blanchon antoi julkista tunnustusta rokottamattomille ihmisille, jotka ovat olleet nämä viimeiset vuodet todella sitkeitä.

Hänen viesti kuului näin: 

”Vaikka olisin täysin rokotettu, ihailisin rokottamattomia, koska he ovat kestäneet suurimman koskaan näkemäni painostuksen, puolisoiden, vanhempien, lasten, ystävien, kollegoiden ja lääkäreiden taholta.
He ovat osoittaneet sellaista luonteen lujuutta, rohkeutta ja kriittistä ajattelukykyä, että edustavat epäilemättä ihmiskunnan parhaimmistoa.
He edustavat kaikkia ikäryhmiä, kaikkia koulutustasoja, kaikkia kansalaisuuksia ja erilaisia mielipiteitä.
He ovat erityislaatuisia; he ovat sotilaita, joita jokainen valon armeija toivoo riveihinsä.
He ovat vanhempia, joita jokainen lapsi toivoo saavansa, ja lapsia, joista jokainen vanhempi unelmoi.
He ovat yhteiskunnan keskiarvon yläpuolella olevia olentoja, he ovat niiden kansojen ydin, jotka ovat rakentaneet kaikki kulttuurit ja valloittaneet horisontit.
He ovat rinnallasi, he näyttävät tavallisilta, mutta he ovat supersankareita.
He tekivät sen, mihin muut eivät kyenneet. He olivat puu, joka kesti loukkausten, syrjinnän ja sosiaalisen syrjäytymisen myrskyn.
Ja he tekivät sen, koska he luulivat olevansa yksin ja uskoivat olevansa yksin.
Heitä ei kutsuttu perheen kanssa joulun viettoon, eivätkä he ole koskaan kokeneet mitään näin julmaa. He menettivät työpaikkansa, antoivat uransa mennä hukkaan, heiltä loppui rahat… mutta he eivät välittäneet.
He kärsivät mittaamattomasta syrjinnästä, ilmiannoista, petoksista ja nöyryytyksistä… mutta he jatkoivat eteenpäin.
Koskaan ennen ihmiskunnassa ei ole ollut tällaista ”roolienjakoa”, tiedämme nyt, ketkä ovat maapallon vastustajia.
Naisia, miehiä, vanhoja, nuoria, rikkaita, köyhiä, eri rotuja ja uskontoja, rokottamattomia, näkymättömän arkin valittuja, ainoita, jotka onnistuivat vastustamaan, kun kaikki romahti.
Te olette läpäisseet käsittämättömän testin, jota monet kovimmista merijalkaväen sotilaista, kommandoista, vihreistä bareteista, astronauteista ja neroista eivät ole läpäisseet.
Teidät on tehty samasta aineesta kuin kaikkien aikojen suurimmat, ne sankarit, jotka ovat syntyneet tavallisten ihmisten joukossa ja jotka loistavat pimeydessä.”
Christian Blanchon
Ranskan armeijan kenraali