http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 03, 2023

Saksan liittovaltion armeijan KSK erikoisjoukot


Vuonna 2017 Saksassa paljastui uusnatsiryhmä, joka toimi Saksan liittovaltion armeijan erikoisjoukkojen KSK:n yhteydessä.

Heidän salainen suunnitelmansa olisi ollut tappaa Saksalaisia poliitikkoja. Saksan armeijassa yliluutnanttina palvellut äärioikeistolainen Franco A. suunnitteli mmun muassa Saksan vihreiden puheenjohtaja Claudi Rothin, ulkoministeri Heiko Maasin ja entisen liittopresidentti Joachim Gauckin murhaamista.

Tämä on jo sinällään hyvin mielenkiintoista, että tuollainen uusnatsi-yliluutnantti tuskin noita ideoita sai itse päähänsä, vaan silloin hänen täytyi todennäköisesti toimia jonkin ulkoisen tahon palveluksessa.

Mutta tämä Saksan liittovaltion armeijan KSK erikoisjoukot omaavat yksikön, jossa heidän erikoisjoukkojen sotilaitaan on lähetetty salaisille covert operaatioille, eli peiteoperaatioille, joissa on ollut määrä salamurhata useiden EU-maiden toisinajattelijoita sekä myös poliitikkoja. 

Covert operaatiot on aina tehty joko CIA:n tai Mossadin alla. Mutta jäljet johtavat EU-maissa sen vuoksi Saksaan, koska Saksa on tämä EU:n perustajamaa oikeasti. 

Brysseliin tämä EU:n keskus perustettiin vain puhtaasti harhautusmielessä, jottei tavalliset pulliaiset tajuaisi, että tämä EU on ollut natsi-saksan jo vuonna 1944 suunnittelema projekti.


Europol on ollut yhteydessä tämän Saksan KSK yksikön kanssa jo useita kymmeniä vuosia, jonka aikana EU-maiden toisinajattelijoista on jo koottu salainen tietokanta Europoliin.

Nämä Saksankin armeijan erikoisjoukkojen entiset KSK sotilaat työskentelevät näissä covert operaatio yksiköissä tiimeittäin.

Israelin tiedustelupalvelulla Mossadilla mm. on omat siivoojat, jotka tulevat silloin paikalle, kun kohde on eliminoitu.

Poliittisten murhien kohdalla kuitenkin jokainen kerta Mossad vie tilastoissa voiton.


Israelissakin mm. Tel Avivissa tämä Sheraton ökyhotelli on yksi Israelin tiedustelupalvelu Mossadin pää pesäkkeitä.


Mutta Saksan armeijassa tämän vuoden 2017 salamurha suunnitelma kohun jälkeen lensi jo paskat kunnolla tuulettimeen, eikä nämä KSK:n covert op jutut kestä ollenkaan päivänvaloa.

Saksan armeijahan haluaisi kasata vielä sen oman natsiarmeijansa ja tehdä se liittovaltio aikana. Joten kun tämä EU vielä tulee hajoamaan tod. jo tänä vuonna, niin Saksa ryhtyy sitten tuumasta toimeen ja liittää Puolan, Tsekin sekä Kiovan tasavallan ja baltian maat itseensä, jonka jälkeen alkaa kasaamaan yhteistä EU-armeijaansa.


EU maiden toisinajattelijoiden vainontaoppi on kopioitu suoraan DDR Saksasta

Edelleenkään tämä asia ei kestä päivänvaloa, että kuinka tämä DDR Saksassa Stasin toimesta pyörinyt Zertsezung-vainontaohjelma pyörii tälläkin hetkellä EU-maissa.

Saksassa luotetaan sen toimivuuteen edelleen, minkä vuoksi EU-maiden toisinajattelijoita vainotaan useissa EU-maissa näillä samoilla DDR aikaisilla opeilla.

Mutta CIA:lla tämä ohjelma taas käsittää nimen Targeted Individuals, eli T.I.

Uskoisin, että vielä lähivuosina CIA:lla joku uusi tietovuotaja vuotaa nämä T.I. ohjelman asiakirjat julkisuuteen, jonka jälkeen taas uusi paskakokkare voi lentää jälleen CIA:n tuulettimeen, jonka jälkeen alkaa taas tämä tuttu käsien pesuvaihe, joka nähtiin jo silloin 70-luvulla MK ULTRA ohjelman paljastuttua.

CIA ei kuitenkaan milloinkaan luovu näistä yksiköistään, ehkä ainoastaan näitä black op yksiköitä, joissa on koulutettu CIA:lla ns. Mantsurian kandidaatteja. Eli näitä aivopestyjä sotilaita, jotka käyvät hoitamassa keikan ja tappamassa kohteen, eivätkä enää noiden reissujen jälkeen muista mitään.

Niin näitä kyseisiä yksikköjä aina jossain vaiheessa lakkautetaan, jonka seurauksena näitä Mantsurian kandidaatteja sitten lähetetään vielä erinäisille salaisille black op tehtäville, joissa näiden Mantsurian Kandidaattien tehtäviksi annetaan vielä eliminoida näitä entisiä koulutettuja kolleegoitaan ja CIA tekee näin, koska se pelkää muuten näiden ex salamurhaajiensa muistin palautumista, jolloin koko black op yksikön toiminta vaarantuisi ja vaarantaisi sitä myöten USA:n valtiollisen turvallisuuden.


Whitewolf von Atzingen kirjoitti näistä kokemuksista aina kirjan, jossa hän kertoo yksityisen tarkkaan noista tehtävistä, joilla hän kävi. Mutta ei kuitenkaan aluksi muistanut, että miksi hän reissasi pitkin USA:n osavaltioita ja Etelä-Amerikkaa, kunnes hänen muistinsa lopulta palautui Kiinalaisessa akupunktiossa.
 

Lopulta hän muisti, kuinka oli teini-iässä saanut sotilaskoulutuksen 3 vuoden aikana, jolloin hänet opetettiin tappamaan paljain käsin mm. veitsellä.

Whitewolf murhasi yhteensä 184 ihmistä. Joista jokainen keikka oli CIA:n laskuun tehty salainen black op operaatio.

Whitewolf sai ensin puhelun, jossa ensin puhelimen toisessa päässä ollut CIA:n händleri kertoi kyseisen eliittitappajan koodin, jonka jälkeen kohde oli aktivoitu. 

Tämän jälkeen puhelimen toisessa päässä kuului, että "Anteeksi väärä numero". Ei se mitään.

Siitä seurasi aina päänsärkykohtaus, joka oli kovan luokan migreeni.

Tämän jälkeen sitten Whitewolf sai tarkemmat ohjeensa, kun hänen postilaatikkoonsa tuli mm. kohteesta valokuva, lentoliput jne. 

Sitten Whitewolf kävi hoitamassa keikan ja muisti kuitenkin valemuistoja noilta reissuiltaan, vaikka työskenteli muuten siviilielämässä pienipalkkaisissa hommissa leipurina.

Jokaisen tappokeikan jälkeen Whitewolf soitti tuossa kaksoispersoonansa tilassa CIA:n händlerille ja sanoi, että "Paketti on vastaanotettu ja kohteesta ei ole enää haittaa".Olen kulllut, että nykyään CIA:lla tämä Mantsurian Kandidaattien koulutus on jo uudistunut siltä osin, ettei enää mitään lähitaistelukoulutustakaan enää välttämättä tarvita, kun siihen riittää jo enää pelkkä mikrosiru supersotilaan niskaan tai aivoihin. Joka ajaa jo saman asian.


Että kun vielä se tavallinen pulliainen nauraa näille asioille, eikä tiedä vieläkään miten vaarallisesta teknologiasta tässä on kyse.

Jos kerta tällaisia mikrosiruja voidaan asennella sotilaiden päähän, niin miksei vaikka poliisienkin päähän. Silloinhan poliisitkin saataisiin sitten hakkaamaan niitä mummoja ja lapsia, kun vain painetaan ensin Enteriä tietokoneelta, joka lähettää sen Nokialaisen nuoriso-ohjaajan päähän niitä impulsseja, jonka jälkeen patukka alkaa heilumaan.
Tämä kaikki teknologia on jo nykyään vieläkin pienempää kuin tuossa kuvassa, joka on jo tuota vanhempaa RFID-teknologiaa, joka oli se riisinjyvän kokoinen siru.

Kun tämä nykyinen mikrosiru on DARPA:lla jo sen kokoinen, ettei siinä enää riisinjyviäkään löydä.

Lähde: Iltalehti