http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 12, 2023

Saksan valtio jahtaa 85 vuotiasta Holokaustista selvinnyttä naista koronarokottein

 

Saksassa asuva Holokaustista selvinnyt 85 vuotias säveltäjä Inna Zhvanetskaya on saanut peräänsä Saksan viranomaiset.

Psykiatrisen sairaalan lähettämä kirjelmä, jossa lukee kuinka edunvalvoja on hyväksynyt, että asianomainen toimitetaan suljetulle osastolle psykiatriseen pakkohoitoon, jonka edunvalvojan suostumus on päivätty 5.12.2024 saakka.

Tähän on myös mukaanluettu pakollinen koronarokotus kahdella rokotusannoksella, joka sisäisen rokotustarkastuksen jälkeen hyväksytään 16.01.2023 mennessä. Edellä mainittu toimenpide tulee suorittaa lääkärin läsnäollessa.

Syy kuulemma tähän jahtiin ja vainoon on kuulemma siinä, kun vanha täti ei ole käynyt hakemassa itselleen koronarokotuksia.

Tämä johti nyt aina siihen, että Innasta tehtiin virka-apupyyntö Stuttgartin poliisille, joiden oli määrä käydä hakemassa asianomainen psykiatriseen pakkohoitoon, vaikka Inna Zhvanetskaya ei ole täyttänyt mitään pakkohoidon kriteerejä, kun hän ei ole esimerkiksi vaarallinen itselleen tai muille.

Inna Zhvanetskaya on tullut paremmin tunnetuksi säveltäjänä ja hän on syntynyt Ukrainassa 20. tammikuuta 1937 Vinnytsiassa ja juutalaisena hän joutui keskitysleirille ja selviytyi hengissä Holokaustista. 

Eivät nähtävästi Saksalaiset ole oppineet omasta historiastaan vieläkään mitään, kun nyt Stuttgartin viranomaiset ovat rokotuspiikkeineen tämän vanhan naisen perässä.

Uusimpien tietojen mukaan nyt Zhvanetskaya onnistui paeta kotoaan, ennen kuin lukkoseppä ja ambulanssihenkilökunta poliisin kerta ehti paikalle.

On järkyttävää kuulla, että miten Saksan valtio kohtelee kansalaisiaan. Eivätkä selvästi ole vieläkään oppineet mitään omasta II-maailmansodan ajan historiastaan, joka nyt toistaapi itseään.

Lähde: Childrens Health Defence.eu sivusto

Youtube