http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 20, 2023

Maria Veitola lähetettiin maalittamaan Suomen toisinajattelijat


Katsoin eilen MTV3:n Katsomosta tämän Maria Veitolan kohusarjan Veitola.doc, jossa hän haastattelee ihmisiä, jotka eivät edusta taviksia.

Ohjelmassa nähtiin jo sensusoimaton kohtaus, jossa kovien huumeiden käyttäjä rännitti huumeita. 

Mutta nyt ohjelman viimeisessä jaksossa oli vuoro maalittaa salaliittoihin uskovat ihmiset.

Minuahan tämän ohjelman ohjaaja lähestyi n. puoli vuotta sitten ja kysyi, että haluaisinko tulla ohjelmaan mukaan vieraaksi ja siinä vaiheessa kun kuulin, että Maria Veitola on juontaja, niin tajusin kääntyä pois. Koska tiesin suoraan, että mikä tämän Veitolan asennemaailma olisi meitä toisinajattelijoita kohtaan.

Halveksuva ja asennevammainen.

Mutta sitten kuulin jo somesta, kuinka tämä Sofia Keitaanranta suostui ohjelmaan sekä lääkäri Mikael Kivivuori.

Tavallaan jo tuossa vaiheessa tiesin, että minkälaisen törkeän maalituksen kohteiksi he sittten joutuisivat, kun tämä ohjelma tulisi ulos telkkarista.

ja nyt sitten jo nähtiin, että mihin tämä johti, kun somessa alkoivat sitten ihan omat joukot lynkkaamaan joukolla näitä ohjelmaan osallistuneita. 

Eräskin nainen kirjoitti Facebook seinälleen näin: Maria Veitola vei salaliittolampaita 6-0.

Mutta mennään nyt hieman tämän ohjelman kulisseihin.


Kyseisen ohjelman ohjaaja Sami Kieksi ohjasi vuosi sitten dokumenttielokuvan seksuaalisesta ahdistelusta syytetystä Peter Nygårdista.

Katsoinkin siitä muutaman jakson ja huomasin jo alusta saakka, että kuinka neutraali sävy siinä oli.

Kieksi myös itse sanoi tuolloin Iltasanomille, kuinka haluaisi tuoda esiin Nygårdin kolikon toiset puolet ja otti vielä kantaa toteamalla, että tekeekö se meistä parempia ihmisiä, että seivästämme yhden ihmisen tikun nokkaan ? Oppiiko maailma siitä mitään.

No nyt seivästettiin muutama salaliittoteoreetikko kepin nokkaan.

Mutta toi pelihän menee media ja elokuva-alalla niin, että tarvitsee vain seurata näiden ohjelmien rahoittajia ja kun MTV3 on kyseessä, niin Ruotsalainen Illuminati suku Bonnier on sen pääomistaja.

Sieltä tulee ne poliittiset intressit hyökätä Suomen toisinajattelijoiden kimppuun tällaisella sarjalla ja maalittaa heitä näin törkeästi, joka ei käsitä mitään asiallisen dokumenttielokuvan tunnusmerkkejä.

Mutta kun tällaisiin projekteihin joku suostuu mukaan, niin siitä seuraa automaattisesti uraa vastineeksi elokuva-alalla. Näin se homma tuossa maailmassa toimii.

Eihän nämä maailman rikkaimmat elitistisuvut pidä siitä, että heitä mollataan viikosta toiseen näiden tutkivien toimittajien sekä toisinajattelijoiden toimesta, jotka vielä ovat onnistuneet kaivamaan heidän lukuisia rikoksiaan julki. Kyllä he välillä haluavat laittaa omat joukkonsa halveksimaan ja puremaan näitä kanssa toisinpäin. Mutta yleensä vielä mitä suurempi vastustus sinulla on, niin sitä suuremman voiman hyökkäyksen kohteeksi joudut näissä piireissä. Alex Jones ja David Icke ovat hyviä esimerkkejä tässä, kuinka kummatkin on jo ehditty heittää pois kokonaan Youtubesta, koska puhuvat liikaa "varallisia" totuuksia, jotka taas Youtube on leimannut vaaralliseksi vihapuheeksi.

Keitäs se heidän puhe on sitten niin paljon vihastuttanut ? No tätä salaista maailmaneliittiä tietenkin. He ovat raivona siitä, kuinka nämä heidän rikoksensa mm. maailman väestön vähentämiseksi leviää nyt jatkuvasti pitkin internettiä ja saa yhä enemmän ihmisiä joukkoina näitä rikkaita fossiileja vastaan. 

Joten ilmankos näiden pankkiirien paniikki vain kasvaa entisestään, kun Uuden Maailmanjärjestyksen kello käy koko ajan heitä vastaan ja nämä konnat joutuvat jo miettimään mahdollisia pakopaikkojaan mm. Uuteen-Seelantiin bunkkereihinsa, jos paska viimein lentää sinne tuulettimeen ja ihmisjoukot lähtevät joukoin heidän peräänsä.

Mutta tällainen Suomen toisinajattelijoiden maalittamissuunnitelma ei ole tullut ohjaaja Sami Kieksin tai juontaja Maria Veitolan ideasta.

Vaan kyllä siihen on tarvittu jo Mediapoolin kaltaisia tahoja, joiden rahoittajat pyörivät näissä samoissa pöydissä, joista syydetään myös MTV3 kanavalle rahoitusta.

Ja näissä pöydissä kyllä tiedetään, että miten paljon tällaisilla maalitusdokkareilla saadaan pahaa aikaiseksi, kun sen seurauksena saadaan aina salaliittopiirien ihmiset vähäksi aikaa kivittämään näitä omia rivejään, koska uskaltautuivat televisioon maalitettaviksi.

Siinä suhteessa myös tuo vanha sanonta "huipulla tuulee" pitää täysin aina paikkansa ja siinä maailmassa kyyti on aina kylmää totuudenpuhujille, joiden sanoman tämä suuren rahan media vääristelee jokainen kerta keinolla millä hyvänsä.


Milloin voisimme lopettaa maalitusjournalismin ja siirtyä vapaaseen tiedon välitykseen ?

Aivan kuten USA:n Presidentti John F. Kennedy sanoi vähän ennen salamurhaansa, kuinka petoksen maailmassa tarvitaan salaliittoja, koska muuten se maailma ei kestä pysyä kasassa.

Ja jos katsomme tätä nykyistä korporaatiomediaa suurine rahakasoineen, niin tämä Suomenkin Mediapooli keskittyy vain ja ainostaan rahan vallan etujen ajamiseen, jolle taas nämä itsenäiset journalistit kuten Youtubettaja-toimittajat, vapaat toimittajat edustavat suurta poliittista uhkaa, koska heitä ei voi sensuroida heidän omilta alustoiltaan.

Tämän vuoksi sitten tämä korruptoitu valtamedia syyttää taas näitä itsenäisiä toimittajia valeuutisten levittäjiksi, vaikka asia on juurikin päinvastoin. Kun nämä korporaatiomediat syöstävät pelkkää CIA:n propagandaa jokaiseen mediaeetteriin, jota pyöritetään maailmanlaajuisesti tällä samalla CIA:n likaisella lahjusrahalla.

Lisäksi huomaa tämän jatkuvan halveksunnan valtamedian taholta toisinajattelijoita kohtaan, joita he taas puolestaan vielä syyttävät salaliittojen levittämisestä.

Eli siitä salaliittoon uskomisesta tehdään edelleen mediassa tällainen julkinen paheksunnan aihe, jota valtamedia laitetaan vuodesta toiseen paheksumaan suureen ääneen. YLE mm. tässä vähän aikaa sitten oikein kehotti yhdessä artikkelissaan salaliittoteoreetikkoja häpeämään.

Mutta jos salaliitot paljastuisivat maailmalle, niin silloinhan nämä salaliittoteoreetikot julistettaisiin vähintäänkin kansallissankareiksi, koska sellaisia he todellisuudessa ovat. Mutta tämä maailman rikkain valtaeliitti pelkää heitä sekä halveksuu heitä minkä ehtii ja sen asennemaailman näkee myös näistä maalitusdokkareista läpi.

Suorat lähetykset ovat kuitenkin aina vieraan kannalta parempia, koska silloin voit siinä hetkessä mm. puolustaa itseäsi, jos nämä sinua halveksivat toimittajat alkavat vittuilemaan sinulle päin naamaa. Mutta taas näissä leikatuissa dokumenttisarjoissa ei enää tätä mahdollisuutta sinulle anneta, vaan silloin tämä sisältö leikataan yleensä niin päin, että halutaan vieras saada näyttämään mahdollisimman epäuskottavalta ja annetaan ikään kuin kysymyksienkin puolelta puhua vieraan itsensä pussiin.

Vähän niin kuin tämä Maria Veitola tuossa ivasi erästäkin vierastaan tyyliin kysymällä, että "Miksi sinä levität valeuutisia". Ensinnäkin asiallinen toimittaja olisi vielä perustellut, että miksi ne ovat valeuutisia. Mutta tähän ei enää Veitola pystynyt, koska hänellä ei älykkyys riitä enää siihen. Myös näillä internetin somen faktantarkistajilla on yhtä alhainen älykkyysosamäärä.