http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 21, 2023

Sotakiihkoilu saa yhä sairaampia piireitä Ukrainan sodan kiihkoilijoiden puolella


Teksti: Teemu Vehkala

Tämä käynnissä oleva Ukrainan ja Venäjän välinen sota on saanut monissa suomalaisissa sota-asiantuntijoissa esiin paljon sotakiihkomaisia puolia, joita ihan suomalaiset professorit ovat uskaltaneet nimittää sotapsykoosiksi.

Tällaiset sotakiihkoilun tunteet näytetään sitten erityisesti sallivan, jos olet ammatiltasi politiikantutkija tai Suomen ulkopoliittisen instituutin johtaja.

1939 nämä silloisessa Suomessa vaikuttaneet sotahullut alkoivat lopulta vaatimaan suursuomea, jolla vaadittiin natsisaksan ja Suomen armeijan hyökkäystä aina Moskovaan asti, jonka olisivat sitten vallanneet Suomelle suursuomeksi. 

Mutta ei tullut suursuomea, vaan meni näillä silloisilla suursuomen luojilla maine sekä kunnia.

Nyt tämä Ukrainan sodalla kiihkoilu Venäjää vastaan on jälleen saamassa yhtä hulluja piirteitä, kun kohta YLE ja Helsingin-Sanomat häviävät Ukrainan sodan. Niin se saa sitten nämä samat sotakiihkoilijat vaatimaan jälleen uutta suursuomea, kun Saksan armeija alkaa kasaamaan uutta armeijaansa.


Mikä on tämän Ukrainan ja Venäjän välisen sodan takana ? 

Olen itse pyrkinyt pysymään Ukrainan sodan suhteen neutraalina, koska en kannata Venäjän sotatoimia, mutta en myöskään liputa Ukrainan puolesta, koska tiedän täysin millainen nukke tämä Zelenskyi siellä on, joka on pelkkä Ihor Kolomoinsky nimisen origarkkin rahoittaman sätkynukkepresssa.

Kolomoinskya kiinnostaa Ukrainassa vain sen valtion varat, jotka hän ryöstää yksin yhtiöilleen pilkkahinnalla.

Olen paljon viime vuosina miettinyt, että mikä tulee lopulta johtamaan siihen Saksan EU liittovaltioon. Sillä senkin syntyminen todennäköisesti eskaloituu jonkun ennaltasuunnitellun EU-kriisin ympärille.

Kun eivät nämä EU:n takana olevat globalisti pankkiirit ole mitään tyhmiä. 

Kyllä he tietävät aina keinotekoisesti luotujen sotien sekä kriisien arvon, jota he aina lopulta hyödyntävät fasistisen maailmanjärjestyksen työkalunaan tuhota kaikki itsenäiset valtiot.

Ukrainan ja Venäjän välinen konflikti näin ollen on lännen tiedustelupalveluiden CIA operaatio, joka aloitettiin jo vuonna 2014. Nämä operaatiot saivat lopulta siellä aikaiseksi sen sisällissodan vuonna 2014 ja Maidanin aukion joukkomurha toteutettiin myös CIA:;n toimesta, joka koulutti nämä Maidanin aukion tarkka-ampujat, jotka koulutti Puolalainen NATO-kenraali.

Mutta lehdissä taas väitettiin, että nämä tarkka-ampujat olivatkin silloisen Ukrainan Presidentti Vikotr Janukovitsin joukkoja. Mutta se olikin CIA:n vallankaappausoperaatio, jossa Janukovits lavastettiin kansalaistensa joukkomurhan järjestämisestä Maidanin aukiolla.

Näin saatiin aikaiseksi tuo Ukrainan vallankaappaus 2014 alkuvuodesta ja kaikki lähti alulle vain siitä, koska silloinen Janukovitsin johtama Ukraina ei hyväksynyt silloista EU:n ja Ukrainan välistä assosiaatiosopimusta.


Mitä nämä globalistit oikein aikovat Ukrainan suhteen ? 

Ukraina on määrä pilkkoa osiin tämän sodan jälkeen ja Blackrock sijoitusyhtiö on jo ostanut Ukrainasta monia yhtiöitä.

Digitaalinen ID hanke on määrä laittaa alulle hyvin nopeasti juuri Ukrainassa.

USA:n senaattori Lindsey Graham taas totesi äskettäin, kuinka on hienoa kuinka Ukraina taistelee Venäjää vastaan viimeiseen ukrainalaiseen asti amerikkalaisella rahalla.

Ukrainan Presidentti Zelenskyi allekirjoitti jo Blackrockin kanssa sopimuksia Ukrainan jälleenrakennushankkeista.


Eteneekö Ukrainan sota vielä Valko-Venäjää pidemmälle ? 

Kun tätä Ukrainan sotaa on seurannut puolueettomasta näkökulmasta, niin selvästi näkee, kuinka tämän koko sodan käsikirjoitus on ollut CIA:lla.

Siellä he näkevät jo seuraavan siirron, joka todennäköisesti kuljettaa vielä tämän konfliktin Valko-Venäjälle asti. Sitten siihen saadaan vielä mukaan Puola. Mutta lopulta ne tankit saattavat vielä päätyä aina Berliiniin asti.

Joten jos näin vielä käy, niin tämäkin on osa CIA:n kässäriä EU:n hajoamisesta, joka todennäköisesti sitten johonkin sotilaalliseen konfliktiin lopulta hajoaa.

Kun taas tämä Sveitsin talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwabin paljon mainostama THE GREAT RESET taas selvästi on joku hanke, jolla halutaan myydä pelastus ihmisille, kun globaali talouskriisi on ensin tuhonnut Euroopan unionin pankkeineen päivineen.

Tämähän olisi aika nerokas juoni varsinkin sen digitaalisen ID:n käyttöönottamiseksi, kun nämä konnat ensin tuhoaisivat koko EU:n talouden.


Käsittääkseni tähän ID-hankkeeseen on tehty joku vuoteen 2030 tähtäävä deadline. Ikään kuin kaiken fyysisen rahan tulisi poistua siihen mennessä.

Tästähän on myös selvästi sisäpiirin tietoa ex Pääministeri Alexander Stubbilla, joka tästä deadlinesta huuteli aina Twitter seinällään.

Tämä sitten tulisi johtamaan lopulta 2030 vuoteen mennessä siihen Kiinan malliseen sosiaaliseen pisteytykseen, jossa kansalaiset pisteytetään käytöksen mukaan.

Hurjinhan skenaario siinä on se, että lopulta ihmiset pisteytettäisiin niihin johtajiin ja orjiin.

Toisaalta kyllähän nytkin näin on tehty, mutta tämä väestöjaottelu näkyy vielä tänäänkin ammattien välisissä palkkaeroissa. Kun ei siellä mitkään roskakuskit ala kapinoimaan, että me halutaankin kymppitonni kuussa näistä samoista hommista, tai mennään lakkoon. Kun kyllä pienipalkkainen duunari pysyy kyykyssä ilmankin. 


Koko tämä kapitalistinen ja EU:n marxistinen paska on rakennettu vain niin nerokkaasti, ettei se työtä tekevä ihmisorja koskaan älyä heidän todellista arvoaan.

Ne kun eivät vieläkään ymmärrä miten tuottavaa bisnestä on tämä orjakauppabisnes nimeltä palkkatyö, kun se on vielä hyvin huippuunsa kilpailutettua bisnestä.

Siinä ihmiskaupassa kuitenkin suurimmat voitot saa aina peruspankkien ylempänä toimivat keskuspankit ja Blackrock on näiden ihmiskauppiaiden sijoitusyhtiö numero yksi, jolla on omistuksia useista maailmalla toimivista firmoista.