http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 13, 2023

Miltei 5000 palkkasotilasta turvaa Sveitsin Talousfoorumin kokouksen


 

Aina miltei 5000 palkkasotilasta turvaa kohta järjestettävän Sveitsin Talousfoorumin kokouksen. Sveitsin armeija avustaa myös turvallisuusjärjestelyissä.

Tämä lähemmäs 5000 sotilasta kertoo sen tason, miten paljon nämä maailman väestön rokotusharventajat meitä valveutuneita kansalaisia pelkäävät. Aivan kuten nämä samat elitistit turvautuvat yksityisarmeijoihin, kun he järjestävät joka kesä näitä Bilderberg-ryhmän kokouksia. 


Pelkästään Bilderberg-ryhmän kokouksia varten on jopa tarkka-ampujia, joiden tehtävänä on tarpeen tullen jopa pelotella aktivisteja, jos uskaltavat tulla liian lähelle juhlapaikkaa.

Mutta tämä tuhansien sotilaiden määrä vain kertoo sen, että miten vainoharhaista sakkia nämä Uutta Maailmanjärjestystään ja vihreää siirtymäänsä ajavat elitistit todellisuudessa ovat.

Heillä on jo mahdolliset turvapaikatkin hommattu mm. Uudesta-Seelannista, jonne he pahimman paikan tullen ovat suunnitelleet pakenevansa, jos muu maailmanväestö lähtee vielä heidän peräänsä. Toki jos tämä maailman rokotuskattavuus 7,1 miljardia liikaväestöä murhataan rokotteilla suunnitelma paljastuisi maailman valtioille, niin sen jälkeen nämä rikkaat loiset joutuisivat etsimään sen turvapaikan viimein itselleen.

Mutta nämä elitistisiat ajattelevat aivan toisinpäin. Itsensä he näkevät suoraan jumalan asemassa ja vain 500 miljoonaa ihmistä he haluavat jättää jäljelle ja se loppuosa 7,1 miljardia harvennetaan pois mm. nyt koronarokotteilla. Sitä varten he myös keksivät tämän valepandemian.


Sveitsin Talousfoorumin käsiteltävänä nyt salainen pandemiasopimus

Suurin käsiteltävä asia tuolla nyt järjestettävässä Sveitsin Talousfoorumin salaisessa kokouksessa on ns. pandemiasopimus.

Kyse kun on siitä, että nämä rokottajat elitistit haluaisivat vallankaapata vallan valtioiden ohi ja määrätä valtioiden ihmiset pakkorokotuksille tämän pandemiasopimuksen varjolla. 

Mutta kuitenkin samalla heidän suurin huolen aiheensa liittyy siihen, että miten näissä useissa maissa voisi kuitenkin väestö ryhtyä aina aseelliseen kapinaan ja sitä varten Sveitsin Talousfoorumilla on näitä yksityisiä armeijoita sekä YK:n joukot.


Kuitenkin tähän mennessä nämä maailman suurimmat lääkeyhtiöt, jotka ovat osallistuneet näiden väestönharvennusrokotteiden valmistukseen, on lähettänyt toimeksiantoja CIA:lle, jotta nämä vastahangoittelijamaiden Presidentit on käyty murhaamassa. Kuten kävi jo Haitin Presidentille  Jovenel Moiselle viime vuonna.

En ole tuotakaan Haitin presidentin poliittista murhaa tutkinut, mutta eipä sitä paljonkaan tarvitse etsiä muutakuin FOLLOW THE MONEY.

Ensin Haitilla kävi vuonna 2020 koronarokotelobbarit, jotka lähetti Yhdysvallat ja nämä markkinamiehet edustivat lääkejätti Pfizeria. 

Presidentti Moiselle kuitenkin sanoi, ettei me mitään koronarokotteita tarvia. Tästä sitten Pfizerin lääkejätti antoi toimeksiannon CIA:lle ja tarjoutui maksamaana Presidentin päästä hinnan, jonka sitten CIA:n miehet tarjoutuivat hoitamaan ja kuulemma tätä tappokeikkaa lähti tekemään aina yli 20 miestä.

Sitten saatiin tämä vastahangoittelija pois päiviltä, jonka jälkeen sitten USA:n hallitus tarjoutui vielä lahjoittamaan Haitille näitä samoja Pfizerin myrkky koronarokotteita.

Joten tuosta näette suoraan miten Pfizerinkin liiketoiminta ei paljon siitä kuuluisasta Casa Nostrasta, eli Italian mafiasta juuri eroa. 

Siellähän on Casa Nostrassa nämä säännöt, että jos estät heidän mafioosojen liiketoimet, niin sen jälkeen olet heidän mafian tappolistalla ja näin tekee myös lääkejätti Pfizer omistajineen.

Mutta ei lääkejätti Pfizerin omistajille Rockefeller pankkisuvulle tai Rothschild pankkiirisuvulle tämä maailman väestön rokottaminen kuoliaaksi 7,1 miljardin liikaväestöllä ole mikään rahan takia tehty temppu, vaan kyllä he oikeasti haluavat siitä liikaväestöstä eroon, koska kokevat, että tämä nykyinen maailmanväestö yli 7 miljardia on liian paljon, jota he eivät psykopaatteina koe pystyvänsä hallitsemaan riittävän hyvin.


Lähde: European Conservative