http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 18, 2023

Prostituution kysyntä räjähti Davosin talousfoorumin kokouksen seurauksena


MailOnline lehti kertoo kuinka Sveitsin, Davosissa prostituution kysyntä räjähti heti Davosin talousfoorumin kokouksen alla.

Nyt näitä VIP tason luksushuoria on nähty menevän juuri näihin hotelleihin, joissa Davosin talouseliitti kokoustaa.

Escort naisia tilattiin juurikin samaan hotelliin, jossa nämä Davosin konnat kokoustavat, jonka kokoukset alkoivat maanantaina 16. tammikuuta.


Eräs näistä seksityöntekijöistä esiintyi omalla nimellään (Liana) ja antoi haastattelun MailOnline -lehdelle. Hän kertoi valinneensa asunsa bisnes look tyyliseksi.

Hän kertoo veloittavansa yhdestä kerrasta 700 euroa (puoli tuntia) ja tunnilta 2300 euroa sis. koko yön ja matkakulut.

Liana kuitenkin ei halua kertoa, että keitä Davosin talousfoorumilaisia hänen asiakkainaan on käynyt. Ne tiedot hän pitää yksityisenä asianaan.

Times lehden mukaan Davosissa työskentelee nyt talousfoorumin ajan n. 100 prostituoitua.


Tämä kalliiden prostituoitujen käyttö kuvastaa hyvin paljon tuollaisten onnettomien Davosin talousfoorumin kokoukseen osallistuneiden miljonääri luuserien elämää, jotka eivät saa naisia elämäänsä kuin vain ostamalla.

Mutta ihan juuri samanlaiset luuserit myös pyörittää tätä paritusbisnestä ja ihmiskauppaa maailmalla. Heidän voittoisa bisnes kun perustuu tuohon, joka on taas toisen kärsimys.

Mutta eipä nuo kokoustajat näitä luksushuoria itse maksa, vaan Davosin talousfoorumi hoitaa ne näille osallistujilleen ja toimittaa VIP huorat heidän hotellihuoneisiinsa. 

Sinnekin saattaa olla vielä asennettuna ne piilokamerat hotellihuoneen seinään, jolla taas Davosin talousfoorumi voisi päästä vielä kiristämään mahdollisesti jäseniään, kun asioinnit luksushuorien kanssa päätyvät salaisille videonauhoille ja näillä videonauhoilla on usein käyttöä mm. Sveitsiläisen BIS-pankin holveissa.

Ne on varsin tehokkaita videonauhoja siinä vaiheessa, jos vaikka jonkun maan Pääministeri ei tottele WEF:n käskyjä.

Lähde: MailOnline