http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 09, 2023

Oletko koskaan miettinyt, että miksi suurimmilla julkkishuorilla on aina rahaa kuin Roope Ankalla ?


Oletko koskaan tullut miettineeksi sitä, että miksi juuri aina näillä suurimmilla julkkishuorilla on rahaa maineen lisäksi kuin Roope Ankalla, eikä mammona heiltä tunnu loppuvan millään.

Australian X Factor ohjelman vuonna 2010 voittanut Altijan Juric päätti kuitenkin riskeerata henkensä, koska hän halusi paljastaa tuon julkkishuoraamisen salaiset taustat, kuinka lukuisat viihdyttäjät ovatkin vapaamuurareita ja vannovat valansa suoraan saatanalle.

Hänen tunnustusvideot on nähtävillä tuolla: https://injektiopiikki.com/2023/01/03/olitpa-kuka-tahansa-elat-uskonnollisessa-maailmassa-se-on-hyva-tietaa/Juric paljastaa myös tuossa sen, että myös tämä Kanye West on vapaamuurari.

Toki selväähän on, että jos hän ei olisi myynyt sieluaan saatanalle, niin ei hän silloin myöskään istuisi minkään satojen miljoonien rahakasan päällä.


Kuten tuolla tunnustusvideollaan tämä Australian X Factor voittaja vuodelta 2010 kertoo totuuden tuosta, että kuinka tämä julkkisten palvontakultti perustuu täysin ja pelkästään saatananpalvontaan, koska nämä julkkishuorat ovat itse satanisteja. Mutta ihmiset sitten ohjelmoitiin vielä palvomaan heitä.


Nämä Illuminaatit halveksuvat erityisesti kristittyjä, joita he eivät pysty sietämään ollenkaan. Mutta he vihaavat myös ateisteja, joita he pitävät tyhminä.