http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 07, 2023

Maailman talousfoorumilla (World Economic Forum) törkeä mainoskuva, joss työnnetään pyörätuolipotilasta tulivuoren kraateriin

 

Eräs yksittäinen kansalainen oli vieraillut Maailman Talousfoorumin (World Economic Forum) sivuilla ja kiinnittänyt huomiota erääseen valokuvaan, joka oli WEF:n mainoskuva, jossa työnnetään ihmisten joukolla pyörätuolipotilasta kohti tulivuoren kraateria.


Tuo tulivuori taitaa liittyä nyt tällä kertaa Japaniin, josta löytyy ainakin tämä kuvassa näkyvä Hokkaidon tulivuori.

Japanissa tehdään jo vuosittain todella paljon itsemurhia tilastoihin nähden, mutta siinä maassa vielä osa päättää tehdä sen hyppäämällä suoraan tulivuoren kraateriin.

Joten Maailman Talousfoorumilla oli selvästi sopiva piilovittuilu vertaus tähän.

Syy siihen, että miksi Maailman Talousfoorumi on suuttunut Japanin valtiolle johtuu luonnollisesti siitä, että koska kyseinen maa ei nyt ollut kovinkaan halukas rokottamaan kansaansa näillä myrkyllisillä koronarokotteilla. Tiettävästi sitä varten tämä heidän ex Pääministerinsä Shinzo Abe murhattiin ampumalla viime kesänä 8. heinäkuuta 2022.


Tässä kuvassa siviiliasuinen poliisi ottaa kiinni Japanin ex Pääministerin murhasta pääepäillyn, joka on juuri ampunut entistä pääministeriä Shinzo Abea.

Nyt kuitenkin Googlessa väitetään, että kuinka Japanissa ainakin yhden annoksen koronarokotteesta on saanut jo 83,2 % väestöstä.

Suomesta väitetään tämän lukeman olevan hieman Japania alempi, että vähintään yhden annoksen rokotetta olisi saanut 81,7 % väestöstä.

Kuitenkin tämä Shinzo Aben murha johtui siitä, että miehen vielä toimiessa Japanin pääministerinä hän määräsi sen 1.6 miljoonaa rokoteannosta lähetettäväksi takaisin lähettäjilleen.

Tästä löytyy vielä oikein virallinen REUTERS uutinen. Tähän kun vielä liittyi tuo ihmelääke imervektiini, niin eikös sitten faktantarkistajat hyppineet seinille ja alkoivat inttämään, ettei näitä 1.6 miljoonaa rokotetta lähetetty takaisin lähettäjilleen, vaikka REUTERS uutisessa se jo kerrottiin todeksi.

Tämä nyt jälleen todisti sen, että miksi nykymaailmassa tarvitaan näitä faktantarkistajia ? No peittelemään näiden globalistiroistojen valheita, jonka vain idiootit ovat valmiita uskomaan.


Japaninkin nämä maailman rikkaimpien pankkisuikujen korona rokottajat näkevät puhtaasti vain ryöstettävien resurssien näkövinkkelistä.


Sillä näillä valtioiden rosvoilla on aivan omat suunnitelmat jokaisen ryöstettävän valtion osalta, kuten tällä hetkellä vaikkapa Ukrainan osalta, jota sijoitusyhtiö Blackrock ostaa nyt jo pala palalta.

Kuvassa valtioita rosvoavan Blackrock sijoitusyhtiön toimitusjohtaja Larry Fink. Hänellä on luonnollisesti tiiviit suhteet aina Maailman Talousfoorumiin asti, jossa hän on ollut aina vakio vieras.

Jos näiden globalistien futuristisimpia hankkeita tarkasteltaisiin, niin miltei jokaisen ryöstettävän valtion kohdalla niiden tulevaisuuden kehitys keskittyy ns. älykaupunkeihin.

Älykaupunki on siis kaupunki, jossa käytetään lähes täysin digitaalista teknologiaa.

Se on siis ns. tulevaisuuden kaupunki, joka perustuu jo tähän digitaaliseen tekoälyyn.

Sveitsiläinen IMD-instituutti on jo nyt luonut älykaupunki-indeksin, jonka kärkikaupungit jo vuonna 2021 ovat Singapore, Zurich, oslo, Taipei, Lausanne, Helsinki, Kööpenhamina, Geneve, Auckland ja Bilbao.