http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 30, 2011

Breivikin mielentilatutkimus: Syyntakeeton



Norjan joukkomurhien syntipukki Anders Breivikin mielentilatutkimuksen tulos on syyntakeeton joten näin oikeudenkäyntiä ei nähdä. Näin ollen syyllinen määrätään mitä todennäköisimmin pakkohoitoon jonka jälkeen hänet voidaan vapauttaa. Mutta tässä tapauksessa häntä pidetään mahdollisesti edelleen muille vaarallisena tapauksena jolloin hänet voidaan sijoittaa mm. vankeinhoitolaitokseen.

Median antaman tiedon mukaan Breivikille on kehittynyt paranoidinen skitsofrenia. Mutta tämä ei kyllä ole totuus siitä, että hänet oli aivopesty mitä rankimmilla konsteilla ja mielenohjelmoinnin takana oli luultavimmin CIA tai vastaavat tahot.



Norjan joukkomurhien takana oleva motiivi liittyy hyvinkin Israelin ja Norjan huonoihin väleihin koska Norjan monet poliittiset johtajat ovat antaneet julkista tukeaan Palestiinan itsenäistymiselle. Mutta myös muuten Norjan valtio ei ole suostunut edelleenkään liittymään euroopan unioniin ja kansallistamaan valtionomistuksiaan siionistisen illuminatin pankkiirimafialle (EKP & IMF) ja tämä oli syy siihen miksi illuminati järjesti tuone menneen heinäkuisen Norjan verilöylyn.

Lähde: Verkkomedia.org