http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 09, 2011

EVIRA aikoo kieltää Superfood tuotteiden mainostamisenViranomaiset ovat rajoittamassa terveysviestintää ja rohdosvalmisteiden vapaata myyntiä Suomessa

Suomea uhkaa terveysviestinnän kieltolaki. Kuluttajille ei saa enää kertoa vapaasti ravintolisien ja ruoka-aineiden positiivista terveysvaikutuksista, vaikka ne ovat todellisia. Evira on kieltänyt tavallisten ihmisten, julkisuuden henkilöiden ja urheilijoiden käytön ravintolisämainoksissa, vaikka he olisivat saaneet niistä apua.

Sanan SUPERFOOD käyttö tullaan kieltämään terveystuotteiden yhteydessä. SUPERFOOD sana on positiivinen ilmaisu ruoka-aineista, joissa on erityisen paljon terveyttä edistäviä ominaisuuksia.

Superfood on herättänyt myös nuorisomme kiinnostumaan ravinnon terveysvaikutuksista.http://www.blogger.com/img/blank.gif

Uhkana on, että suuri osa rohdosvalmisteita poistuu vapaasta myynnistä, apteekki tuotteiksi. Suomalaisten 50- vuotta suosima Auringonhattu (Punahattu) on myös vaarassa poistua Terveyskauppojen valikoimista, vaikka rohdosvalmisteiden paras asiantuntemus on Terveyskaupoissa.

Aiheesta on käynnissä parhaillaan adressi www.adressit.com/superfood