http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 18, 2011

11/11/11 ja IlluminatiIlta-Sanomat raportoi, että Egyptiläiset sulkivat pyramidit kun sinne oli tulossa Juutalaisia pitämään vapaamuurareiden kanssa outoja rituaalejaan. Kristalleja hyödyntävän seremonian tarkoituksena oli suojella kyseisen uutisen mukaan maapalloa kosmisilta voimilta, jotka uhkaavat tuhota meidät ensi vuonna 12/12/12.

Tämä on täyttä puppua sillä 12/12/12 ei ole seuraava päivä kun kosminen sykli vaihtuu vaan se on 21/12/2012 ja tämä 11/11/2011 oli toiseksi viimeinen kosminen sykli joka vaihtui ja se vaikutti maapallon yleiseen värähtelytasoon. Mikä automaattisesti taas heikensi valtaa pitävän eliitin, eli illuminatin negatiivista voimakenttää, jolla he pitävät suurinta osaa ihmiskuntaa edelleen tietoisuuden vankina.Mitä pidemmälle mennään nyt ajassa niin sitä enemmän valo lisääntyy tällä planeetalla ja entistäkin enemmän ihmisiä herää vanginvartijatietoisuudestaan ja tämä juuri on illuminati eliitille myrkkyä. Minkä vuoksi he pyrkivät viimeiseen asti pitämään kiinni valtaistuimistaan ja pitämään yllä tätä negatiivisuutta ruokkivaa ja itsetuhoista mallia mm. viihdeteollisuuden ja mainonnan kautta jossa tietenkin Hollywood on hyvin suuressa roolissa.

Kosmiset voimat ovat jo käännyttäneet monia muita kosmisia rotuja ja harmaat kuuluvat tähän sakkiin jotka on melkein kokonaan nyt riisuttu aseista. Mutta jäljellä on vielä muutama pieni porukka joka heittää vielä viimeisen kortin kehiin ja tämä taitaa olla itse III-maailmansota jossa valon ja varjon voimat ottavat viimeisen kerran mittaa toisistaan. Jossa on sitten kova kovaa vastaan.

Lähde: Ilta-Sanomat