http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 18, 2011

David Icke: Muista kuka oletDavid Icke oli hiljattain Alex Jones Shown vieraana ja kertoi mm. tästä nyt maailmalla käynnissä olevasta Occupy liikkeestä. Hän sanoi, että tällä occupy liikkeellä on hyvin tärkeää päästä julkisuuteen sillä muuten suurempi muutos jää saavuttamatta.

Icke myös kertoo, että Iso-Britannian kuningassuvun juuret ovat alunperin Romanian, Transylvaniasta, joten verenjuonti sekä illuminatin harjoittamat rituaalimurhat valottuvat hieman tarkemmin. Veri rituaaleissa yleensä uhrataan neitsyt koska heidän energiansa on erilainen kuin jo puberteetin saavuttaneilla. Sitten rituaaliin osallistujat juovat uhrin verta jossa on seassa adrenaliinia ja sekoavat sen voimasta kuin kovista huumeista.

Icke kertoo myös, että illuminatin maailmaneliitti on täysin psykopaattista sakkia joka ei tunne pisaraakaan empatiaa ihmiskuntaa kohtaan. Mikä taas todistaa sen, että heidän sielullinen alkuperä on liskoihin kuuluvan alienrodun hybridi. Eli yksinkertaisesti lisko (reptilian) ihmisen ruumiissa. Sillä alien hybridit eivät kykene tuntemaan tunteita jotka taas ovat ihmiselle (homo sapiens) ominaisia. Tämä myös selittää sen miksi monia abuktoituja ihmisiä testataan usein psyykkisesti, koska heidät siepanneet alienrodut ovat myös kykenemättömiä tuntemaan inhimillisiä tunteita ja tämän vuoksi sitten kiduttavat abduktoituja henkilöitä mm. psyykkisesti.

Mutta mikä olikaan Hillary Clintonin reaktio siitä kun kuuli, että Gaddafi oli tapettu. Naamalla oli ne 12 sek. samanlainen ilme kuin pieni lapsi pääsisi leikkimään ja tämä kuvastaa Icken mukaan juuri sitä mitä nämä psykopaatit tuntevat silloin kun kiduttavat tai tappavat jonkun rituaalimurhilla.

Icke valoittaa kanssa hyvin tärkeän asian... Sen, että tämä sama varjon energioiden agenda näkyy vahvasti mm. NATO:ssa, yksityisissä pankeissa, maailmanpankissa, hallituksissa. Katsokaa tätä kun ihmiset ajetaan kodeistaan ja pankki ottaa haltuun heidän kotinsa ja ajaa heidät kadulle. Tämä on tätä samaa psykopaattien ajamaa agendaa mitä illuminati hyödyntää tekemissään rituaaleissa ja lapsimurhissa. He eivät tunne lainkaan sääliä tässä toiminnassaan.

Illuminatin porukka on nyt epätoivoisessa tilanteessa kun ihmiskunta on entistäkin suuremmissa määrin heräämässä vanginvartijatietoisuudestaan ja siinä vaiheessa kun koko tämän planeetan kriittinen massa on saavutettu niin se on samantien GAME OVER. Joten tämä tarkoittaa sitä, että illuminatin peli on sen jälkeen pelattu. Mutta samalla myös loppuu henkiolento Luciferin tänne aikanaan asettama yli 13 000 vuotinen pimeyden voimien valtakausi.