http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, marraskuuta 26, 2011

Occupy wallstreet soluttautujien kourissaJuuri saamiemme tietojen mukaan Occupy Wall Street liike on joutunut soluttautujien hampaisiin ja näkyy mm. sillä tavalla, että kaikki linkin mitä kyseisen liikkeen internetsivulle postataan joka liityy edes vähänkin Alex Jonesiin tai David Ickeen poistetaan välittömästi.

Occupy Wall Streetin nettisivuilta löytyy tällainen kohta: "Conspiracy theories, including any attempt to spam material by David Icke, Lyndon LaRouche, David Duke or Alex Jones, will be removed immediately and the spammer will receive a swift global network ban. Fascist propaganda (including any attempt to spam these four people again), will be treated with the similar actions. In that we are very specific about what fascism is: the word has a meaning"

Mikä siis karkeasti käännettynä on, että "Kaikki salaliittoteorioihin liittyvät linkin jotka liittyvät mm. David Icke, Alex Jones, Lyndon LaRouche tai David Duke tullaan poistamaan välittömästi ja jos niiden linkittäminen jatkuu niin siitä tulee saamaan pysyvän kirjoituskiellon. Fasistinen propaganda liittyen edellämainittuihin leimaa liikkeen toimintaa ja emme halua liikkeenä leimautua fasistiseksi.

On sinäänsä aika kornia lähteä väittämään, että edellämainitut henkilöt edustaisivat fasismia millään tavalla. Kun totuus on täysin päinvastoin missä nämä henkilöt tuovat esille juuri niitä asioita joita maailmaneliitistä koostuva illuminati
on pyrkinyt salaamaan muilta viimeiseen asti.

Se on kyllä täysin selvää, että jos Occupy Wall Street ehti jo aiemmin kasvaa yli 200kertaiseksi aktiivimielenosoittajien toimesta niin joukkoon mahtuu aivan varmasti maksettuja soluttautujia jotka toimivat täysin ennalta-annettujen ohjeidenmukaisesti ja yksi näistä näkyy mm. rankalla internet ulosannin sensuroinnilla, joka tietenkin voidaan tehdä hyvin helposti etäältä.Kuitenkin Occupy Wall Street ehti jo kasvaa liian suureksi tai siis joukkoon tuli jo liikaa yksilöitä joiden toiminta lamaannutti jo ennaltamaksetut soluttautujat. Joten USA:n vallanpitäjille ei jäänyt enää muuta keinoa kuin soittaa virka-apupyyntö New Yorkin poliisille poistamaan koko leiri telttoineen päivineen. Mutta edelleen tässä rikotaan yleistä kokoontumislakia joka sallii myös jatkuvan majoittumisen ja juuri tätä lakia Suomen korruptoitunut eliitti rikkoi rankalla kädellä 2010 keväällä Helsingin eduskuntatalon edustalla toimineen Marko Sihvosen mielenilmauksen aikana.

Vallanpitäjille tulee vain jossain vaiheessa mitta täyteen sekä paskat housuun ja se on siinä vaiheessa kun paikallinen tiedustelupalvelu ilmoittaa toimeksiantajillen, että kriittinen yksilöiden massa on täyttynyt mielenosoittajien keskuudessa. Joten siinä vaiheessa pistetään sitten poliisi asialle hajoittamaan koko mielenosoitus ja tämä kortti tullaan vielä käyttämään tämän Occupy Helsinki mielenilmauksenkin aikana.

Sihvosen mielenilmauksen jälkipyykki oli se, että 2 mielensoittajaa vangittiin jälkeenpäin laittomin keinoin tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon ensin huumaamalla, sekä yhteensä 2 muuta henkilöä pelkästään huumattiin. Joten tässä nähdään jo se, että missä sarjassa painitaan.

Lähde: http://alternative-arboretum.blogspot.com/2011/11/occupy-liikkeen-sisalto-vakavassa.html