http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 15, 2011

Occupy Wall Streetin mielenosoituksen hajoituksen tarkemmat syytAiemmin mellakkavarustein varustautuneet poliisit hajoittivat n. 200 henkilön asuttaman Occupy Wall Street leirin ja pidättivät n. 70 ihmistä. Leirin hajottamisen syyksi kerrottiin mm. laajentuneet huumeongelmat ja tappelut. Huumeita kuitenkin oltiin alusta saakka viety paikalle tarkoituksellisesti, että tilanne saataisiin näyttämään huonommalta.

Kinastelu viranomaisten ja liikkeen välillä kuitenkin jatkuu, sillä newyorkilainen tuomari on kumonnut häätömääräyksen. Tuomarin mukaan leiri voidaan pystyttää puistoon uudelleen.

Eräänä syynä puiston tyhjennykseen oli luultavasti se, että Wall Streetille kaavailtiin laajempaa mielenosoitusta tämän viikon torstaina.

Mutta kuitenkin se painavin syy leirin hajoittamiseen oli siinä, että joukossa oli huomattavan paljon keskivertoa älykkäämpää porukkaa ja kun sen tason yksilöt alkavat puhaltamaan yhteen hiileen niin se automaattisesti vaikuttaa koko seudun kollektiiviseen tietoisuuteen ja näin se käy uhaksi vallassa olevalle eliitille heti siinä vaiheessa kun mielenosoitus alkaa laajenemaan.Kun tietenkin normaalisti uskotaan, että joukossa tyhmyys tiivistyy. Mutta näiden Occupy mielenosoittajien keskuudessa tilanne ei muodostu tähän suuntaan koska siellä oleva porukka on henkisesti niin paljon muusta massasta edellä.

Se mikä tiedetään kanssa on se, että näitä Occupy leirejä ollaan seurattu jatkuvasti tiiviisti valtiollisten tiedustelupalveluiden toimesta ja pidetty tarkasti kirjaa siitä ketkä sinne ottavat osaa. Mutta samalta osaa niiden keskuuteen on lähetetty maksettuja provokaattoreita.