http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 04, 2011

CIA myöntää facebook ja twitter vakoilunsaYhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA on myöntänyt uutispalvelu Associated Pressille tarkkailevansa tavallisten käyttäjien Twitter- ja Facebook-viestejä. Tiedustelupalvelulla on toimintaan oma, usean sadan hengen ryhmänsä, joka työskentelee salaisessa osoitteessa. Toimistotalon sijaintia ei paljasteta turvallisuussyistä.

Ainakin yksi työntekijä heiltä oli Suomalainen jonka käyttämä vakoiluprofiili paljastui tänä vuonna, jonka johdosta se sitten poistettiin facebookista vähin äänin.

Associated Press ei kuitenkaan suostunut paljastamaan, että ne henkilöt joita tarkkaillaan facebookissa ovat vääjäämättä enemmän tai vähemmän kansalaisaktivisteja. Joten nämä mahdolliset vakoojaprofiilit tunnistaakin hyvin helposti tästä syystä. Eli sen huomaa siitä, että jos jonkun Jenkkiläisen viehättävännäköisen nuoren naisen kaverilistalle otetaan yhtäkkiä tusinallinen Suomalaisia yhteiskunta-aktiiveja niin kaikki ei kyllä ole silloin kohdallaan. Sillä jos henkilö ei vieläpä puhu lainkaan Suomea niin mistä ihmeestä hän yhtäkkiä osaisi yhdistää Suomalaiset profiilit juuri yhteiskunta-aktiiveihin jotka ovat monessa Suomalaisessa aktivistien facebook-ryhmässä mukana.


Lähde: http://ylex.yle.fi/uutiset/popuutiset/cia-myontaa-salainen-osasto-tarkkailee-ja-lukee-twitter-ja-facebook-viesteja