http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 03, 2011

MTV3, YLE, HS:n presidentinvaaligallupit väärennettyjä

MTV3, YLE ja HS:n presidentinvaaligallupit ovat selvästi väärennettyjä ja niissä EU-kriittiset ehdokkaat kuten Paavo Väyrynen jätetään tylysti taakse.

Näkyviin haluttava teksti
Niinistön kerrotaan johtavan vaaligallupeissa ylivoimaisesti. Mutta mitenkäs sitten on tulokset puolueettomasta US:n vaaligallupista jossa Väyrynen johtaa 42 prosentilla. Mikseiköhän näitä vaaligalluptuloksia julkaista Erkkomediassa?Tämä vaikuttaa hyvin vahvasti siltä, että Kokoomus tekee jälleen sen minkä tekivät 2011 eduskuntavaaleissa. Eli väärensivät vaalituloksen omaan pussiinsa ja näissä tulevissa presidentinvaaleissa ulkomailta tuleva painostus on keskittynyt juuri ja ainoastaan NATO-myönteiseen presidenttiin ja kansallisen sekoomuksen riveistä sellainen löytyy.

Suomen presidentinvaaleja ollaan aiempinakin vuosina ohjailtu ja manipuloitu ulkomailta ja lähinnä Yhdysvalloista käsin. Missä CIA:n kautta pyritään hallitsemaan Suomen politiikkaa niin, että vaalitulokset tyydyttäisivät USA:n sekä illuminatin maailman poliittisia intressejä.

Suomi on näiden mielestä pakko liittää sotilasliitto natoon, koska III-maailmansota on jo ovella ja USA tietää jo sen, että Venäjä tulee olemaan heidän tuleva potentiaalinen vihollinen ja jos heidän naapurivaltionsa Suomi on pakkoliitetty NATO:n jäseneksi. Niin se tekee automaattisesti Suomesta sotastrategisesti tärkeän paikan USA/NATO/Israel liittouman tukikohdille.