http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 07, 2011

Israel valmistautuu hyökkäämään IraniinIsrael valmistautuu parhaillaan iskemään Iraniin ja uusimpien tietojen mukaan se tapahtuisi jo tällä viikolla. Israelin sotilasjohto ei ole kuitenkaan suostunut kuuntelemaan monia muita sotilasasiantuntijoita jotka ovat kautta aikojen varoitelleet Iraniin hyökkäyksestä NATO:a ja Israelia. Sillä Iranin armeija on maailman 12:sta voimakkain.Venäjä on toimittanut Iranille myös (SS-N-22) merimaaliohjuksia, joissa on poikkeuksellisen raskas 320 kg räjähdekärki.Venäjä on lisäksi toimittanut Iranille S-300 ohjuspuolustusjärjestelmän.

Israelin hyökätessä Iraniin se laukaisee samalla erittäin suuren riskin, että syttyy myös laajempi suursota jota voitaisiin jo nimittää III-maailmansodaksi.

Lisäksi Iran on Syyrian ja Libanonin kanssa eräänlaisessa sotilasliitossa jossa hyökkäys yhtä maata vastaan tarkoittaa hyökkäystä kaikkia maita kohtaan. Joten tässä mielessä Libyan operaatio oli ajankohtainen myös tämänkin takia. Mutta tässä samalla myös esim. Turkissa on vaihdettu koko maan sotilasjohto viimeisen vuoden aikana ja Turkilla on tunnetusti voimakkaat maavoimat joten tätä hyökkäys-strategiaa Israel ja NATO haluaa hyödyntää Turkin avulla, joka on jo viime-aikoina lisännyt joukkojaan Syyrian rajalle.

Arvaamattomat lisäsodat Iranin pommittamisen jälkeisessä maailmassa on odotettavissa ainakin Turkin ja Syyrian välillä, Sudanin ja Etelä-Sudanin välillä, Punaisellamerellä, Saudi-Arabian ja Iranin välillä, Bahrainissa, Jemenissä sekä Egyptissä. Libyan sodan odotetaan jatkuvan ja turvallisuustilanteen Irakissa heikkenevän nopeasti. Hyökkäys Iraniin vetäisi nopeasti taisteluun länsivaltoja seuraavan arabiliittouman (ns. Gulf 6 -maat) mm. Kuwaitin, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, Omanin, Qatarin ja lopulta todennäköisesti myös Jordanian.Syy siihen miksi Israel aikoo hyökätä Iraniin vasta tämän viikon lopussa johtuu kuulemma siitä, että muslimeilla on tällä hetkellä menossa joku ramadan tyylinen kausi ja heti kun se loppuu niin show alkaa.