http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 25, 2011

Media valehtelee Syyrian tilanteestaSuomalainen dosentti Johan Bäckman on parhaillaan Venäjän lähettämänä tarkkailijana Syyriassa ja on mm. verkkomedian kautta raportoinut sieltä tilannetta eteenpäin.

Tässä tuli ilmi heti yksi seikka, että valtamedia on valehdellut toistuvasti Syyrian tilanteesta. Esim. 5 päivää sitten Helsingin-Sanomat raportoi, että Baath-puolueen päärakennukseen tehtiin Damaskoksessa kranaatti-isku. Bäckman kertoo itse asuvansa sen viereisessä hotellissa ja kertoi, että mitään iskua ei tapahtunut ollenkaan.Mutta maailmanpoliittisesti tilanne Syyriassa on tällä hetkellä erittäin tulenarka. Sillä juuri nyt Arabiliitto on EU:n ja USA:n masinoimana valmistautumassa asettamaan lentokieltoaluetta Syyriaan, kertoo Zerohedge.com. Amerikkalaiset ovat saaneet kehoituksen poistua maasta ja lentotukialus George H.W. Bush on samaan aikaan saapunut Syyrian edustalle perinteiseltä partiopaikalta.

hdysvaltain Damaskuksen lähetystö on kehoittanut kansalaisia poistumaan Syyriasta välittömästi. Turkin ulkoministeriö on puolestaan kehoittanut Saudi-Arabiassa palaavia pyhiinvaeltajia välttämään matkustamista Syyrian kautta takaisin kotimaahansa.

Viikottainen laivaston tiedoanto paljastaa, että ensimmäistä kertta moneen kuukauteen lentotukialus GW. Bush on jättänyt perinteisen partioalueensa Hormuzin salmen edustalla ja se on saapunut lisävoimaksi lentotukialus Stenniksen tueksi Syyrian edustalle.

Yhdysvallat on muutama viikko sitten vetänyt Syyriasta suurlähettiläänsä.

Lähde: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=1851


http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=1867