http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 29, 2011

Propagandasota VHH diettiä vastaan kiihtyyErityisesti viime-aikoina mediassa on saanut lukea toinen toistaan hurjempia väitöksiä VHH-ruokavalion vaarallisuudesta ja nyt ollaan otettu jo esiin erittäin härskit ja keksityt väitökset. Koska tämän propagandasodan takana ei ole mikään muu kuin illuminatin rahoittama BIG PHARMA , eli lääketeollisuus ja jos ihmiset alkavat noudattaa VHH-ruokavaliota niin he voivat terveemmin ja sairastelevat vähemmän ja tämähän ei aja millään tavalla BIG PHARMA:n agendaa eteenpäin, jossa elintarviketeollisuuden lobbaus keskittyy edelleen mm. vaarallisiin kasvisteroleihin (mm. marganiirit). Sekä laajalle hiilihydraattipohjaisille ravintosuosituksille.

Marraskuussa BIG PHARMA pisti syöpäjärjestöt kertomaan kansalle, että VHH-ruokavalio lisää syöpäriskiä. Vaikka tämä on täysin tuulesta temmattu väite jonka tarkoitus on nimenomaan pelotella VHH-ruokavaliota noudattavat takaisin niihin vanhoihin ruokatottumuksiin jossa liialiisella hiilihydraattien käytöllä mm. sepelvaltimotauti yllättää nopeammin.

Nyt sitten mediassa oikein kerrottiin kuinka VHH-ruokavaliota noudattavaa perhettä oltiin uhkailtu huostaanotolla jolleivat lopeta touhuaan.Media on myös kusettanut kansaa siinä, että kuinka nyt karppausbuumi on tyhjentänyt kauppojen hyllyt voista joista Valion tuote on edullisin. Näky on kyllä tuttu kauppojen hyllyiltä, että kyseiset voipaketit ovat vähissä. Mutta kylmä totuus elintarvikealan kysynnästä ja tarjonnasta mahdollistaa kyllä Valionkin lisätä voi tuotantoaan jos kysyntä lisääntyy. Mutta kun lääketeollisuuden huorat BIG PHARMA on soluttautunut myös voinvalmistejien keskuuteen ja pitää siellä huolen, että kyseisten tuotteiden tuotantoa ei lisätä. Jolla siten toivotaan, että kansa tyytyy siihen vanhaan epäterveelliseen kasvisteroleita sisältäviin margariineihin, joita edelleen mainostetaan terveystuotteina.

Olettekos koskaan miettineet, että miksi vain margariinia mainostetaan mutta voi tuotteita ei ollenkaan? Kansa kun on aikonen myötä kusetettu uskomaan, että mikä on terveellistä ja mikä ei ja terveyden ja hyvinvoinnin laitos on ainoastaan siinä oikeassa, että tupakoiti on epäterveellinen tapa.

Media siitäkin huolimatta edelleenkin noitavainoaa VHH-ruokavaliota noudattavia ja on leimannut koko touhun kuin uskonnoksi. Kun on sitten uskomatonta, että Suomessa on melkein vain 1 lääketiedettä edustava henkilö joka uskaltaa sanoa totuuden tässä VHH:n suhteessa ja hän on lääkäri ja ortopedi Antti Heikkilä, jota taas monet muut lääkärikolleegat halveksivat.