http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 18, 2011

EU maat menossa kohti liitovaltiotaNyt kun monien EU-maiden luottoluokitusta ollaan laskettu tapahtuu ilmiö mikä on kuin domino joka kaatuu lopulta kokonaan ja syöksee koko euroopan unionin talouden tuhoon.

Mutta näin onkin tarkoitus tapahtua koska tämä kaikki ollaan suunniteltu illuminatin toimesta, jolla verukkeella sitten maailmaneliitti kaappaa vallan itselleen ja pakottaa kaikki EU-maat yhdeksi fasistiseksi liittovaltioksi. Kun samalla sitten soditaan NATO:n, USA:n ja Israelin johdolla Iranissa ja Syyriassa.

Tähän III-maailmansodan agendaan kuuluu myös NATO:n fuusio jolla euroopan unionin maat pakotetaan ilman kansanäänetyksiä yhdeksi sotilasunioniksi ja syyksi perustellaan lähi-idän tilanne.Kun tulevaisuudessa tullaan näkemään tilanne missä Venäjä pistää kampoihin Kiinan supervallan kanssa ja puolustaa Irania. Joten suomen tilanne tässä maailmansodassa tulee olemaan varsin tukala koska Suomen korruptoitunut hallitus kumartaa USA/Israel/NATO liittoumalle ja tottelee näin illuminatin agendaa ja tämä todistaa sen, että tätä maata johtavat sielunsa myyneet maanpetturit.