http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 10, 2011

Taloustutkimus manipuloi puoluegalluppejaSuomen Taloustutkimus Oy on väärennellyt puoluegalluppeja kuten seuraavista gallupeista näkyy heidän suorittamansa naurettava lapsus jossa Perussuomalaisten kannatus pudotettiin juuri vaalien alla 5,4 % yksiköllä.

Perussuomalaisten kannatus taloustutkimus oy:n mukaan oli


Tammikuu 2011: 16,6%

Helmikuu 2011: 16,9%

Maaliskuu 2011: 17,2%

Huhtikuu 2011: 15,4%

Toukokuu 2011: 20,6%


Taloustutkimus oy:n johtajana toimii yllättäen Kokoomuksen Eero Lehti.Mutta mitäpä ei vallassa olevat narsistit olisi valmiita tekemään valtansa säilyttämiseksi muuta kuin väärennellä kannatuslukemia. Sillä myös vaalit ovat olleet väärennettyjä koska ulkomailta tulevan painostuksen johdosta Suomeen ei missään nimessä saanut nousta perussuomalaiset valtaan joka olisi vaarantanut Suomen EU:n jäsenyyden. Joten kansallinen kokoomus oli saatava valtaan joka ajaa NATO jäsenyyttä eteenpäin ja nyt illuminati painostaa tulevissa presidentinvaaleissa, että vaalien voittajan täytyy olla Sauli Niinistö joka sitten vaalien jälkeen kääntää takkinsa NATO-jäsenyyden puolesta, joka kuuluu suunnitelmaan.

Nyt ollaan siinä tilanteessa, että näiden vallanhimoisten USA:lle ja illuminatille kumartelevien kokoomuspellejen teot maksavat vielä paljon tulevaisuudessa Suomelle ja niistä pahin on tämä käynnissä oleva velkakriisi jossa lopulta kaikkien jäsenmaiden velat pistetään samaan vaakaan. Mikä tulee nostamaan Suomenkin valtionvelan moninkertaiseksi ja se tulee aiheuttamaan tänne suunnattoman paljon lisää köyhyyttä ja kurjuutta. Eli samanlaista kriisiä ja kaaosta mitä nyt Kreikassa on jo tapahtunut.

Mutta näin onkin suunniteltu ja tämä on alusta saakka kuulunut uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmiin jossa tällä kriisitilanteella pakotetaan kaikki EU:n jäsenvaltiot tulevaan liittovaltioon ajamalla niistä jokainen ensin konkurssiin.

Jyrki Katainen lipsauttikin jo eduskunnan täysistunnossa 2010 vuoden lopulla, että uusi maailmanjärjestys saadaan aikaan vuonna 2013, joka kertoo jotain tästä aikataulutuksesta.