http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 09, 2021

Valtioneuvostolta ja THL:ltä kasvoton yli 500 000 euron mainoskampanja


Valtioneuvosto ja THL lanseerasivat yli 500 000 maksavan maskipropaganda mainoskampanjan, johon he saivat mukaan ilmaiseksi julkisuudenhenkilöitä.

Nämä julkisuudenhekilöt olivat Marco Bjurström (tanssikoreografi), Paula Koivuniemi (laulaja), Roni Back (Youtubettaja), Mike Monroe (laulaja), Tarja Halonen (ex Presidentti), Markku Kanerva (jalkapallovalmentaja), Alma (laulaja), Mikko Leppilampi (laulaja-näyttelijä), Jarmo Koski (näyttelijä) jne. 

Tästä siis näemme, että miten tärkeää tämä identiteetin hävittäminen on näille elitisteille, että he ovat valmiita maksamaan aina yli puolimiljoonaa euroa, jotta suomalaisten identiteetti saadaan katoamaan noilla orjamaskeilla.


Kansallisen identiteetin katoaminen kun on tärkein asia, joka tässä UUDEN MAAILMANJÄRJESTYKSEN agendassa on listalla, sillä muuten vahvan kansallisidentiteetin maat ovat suora uhka tälle Uudelle Normaalille (UUSI MAAILMANJÄRJESTYS esiaste).

Tämä "feikki" koronakriisi on suunniteltu tuohon eteen ja nämä sen suunnitelman takana olevat elitistit uskovat, että ihmiskunta ottaa vastaan tämän keinotekoisen koronakriisin jälkeen sen Uuden Normaalin, joka olisi sitten sen Uuden Maailmanjärjestyksen esiaste.

Siihen suunnitelmaan kuuluu talouden nollaus The Great Reset, sekä kaiken käteisen rahan poistaminen.

ID2020 ohjelma....

Mikrosirut jne.

Tämä kaikki ei ole enää mitään salaliittoteoriaa, jos näitä asioita tutkii tietoisen mielensä kautta, koska totuus on pelottavaa, jos nämä asiat löytää ensimmäistä kertaa elämässään.

Mutta sitten kun tiedostaa, että miten vakavasta asiast on kyse, niin ei nämä asiat enää sen jälkeen röhönaurata, kun sinne sinun päähäsi joku THL ehdottaa sen Neuralink sirun asentamista.

Vai lähtisitkö sinne mikrosirujonoon, jos siitä tulisi THL:ltä tai hallitukselta suositus ?

Nehän voisivat vaikka keksiä, että tuo Neuralinkin aivoimplantti suojaisi joltain toiselta virukselta.

Aina nämä elitistit keksivät jonkun markkinointikeinon ja BIG PHARMA lääkeyhtiöillä tämä heidän lääkkeidensä voitto on perustunut vain ja ainoastaan lääkkeiden käyttäjäryhmän pelkoon. Mutta myös lääkkeiden käyttäjät täytyy saada riittävän koukutettua, jotta heidän tahtonsa saadan murennettua tuon lääketeollisuuden ylivallan edessä.

Samasta asiastahan myös tässä koronavirusrokote touhussa on kyse.

Eli äärimmäisestä hysteriasta ja pelosta, jolla nyt näille mRNA rokotteille ajetaan ihmisiä pelolla ja lisäksi näille hölmöille vielä uskotellaan, että rokotuspassi olisi ulospääsy yhteiskuntaan.

Voin sen tässä jo kertoa, että tuo rokotuspassi on pelkkä harhautus... Se ei ole mikään ulospääsy mistään mihinkään.

Lentokoneisiin ne voivat estää ihmisiä menemästä ja tämä tulee toki olemaan monille rokotekriittisille poroporvareille isku, kun nyt sinne Mallorcalle ei enää pääse joka toinen kuukausi, jos ei mene sitä ennen terveysasemalle pilaamaan immuniteettiaan sillä mRNA rokotteella.

Kuitenkin tämä suomalaisten identiteetti on nyt vaarassa ja sinun identiteettisi on sinun käsissäsi, joten tällaisen maskityrannian edessä ei tulisi alistua tuumaakaan tälle identiteetin heikennyshankkeelle, jota THL ja valtioneuvosto nyt ajaa näillä mainoskampanjoillaan.

Tuokin kuvastaa sitä näiden organisaatioiden röyhkeyttä, etteivät he suostuneet maksamaan näille julkisuudenhenkilöille penniäkään tuossa mainoskampanjassa, vaan tuo yli 500 000 euroa annettiinkin näille mm. mainostoimistoille. Olihan tämä eräs mainostoimisto Milton mukana tekemässä Sauli Niinistöstä Suomeen CIA vaaliväärennöksellä väärennettyä Presidenttiä silloin aikaisemmin.