http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, helmikuuta 28, 2021

Mistä koronatestien voimakas agressio voisi johtua ?

 

Monesti voisi jo ihmetellä, että mistähän ihmeestä tämä äärimmäisen voimakas agressio on peräisin, joka liittyy koronatestauksiin ? 

BIG PHARMA lääkeyhtiöiden rahahan siellä toki on taustalla, mutta tämä, että miten mm. nuoria koululaisia ollaan miltei puoliväkisin raahaamassa koronatesteihin kuullostaa kummalliselta, ettei lääketeollisuuden motiivina ole varmastikaan minkään virustartunnan havaitseminen, jonka taas nämä koronan joukkopsykoosiharhassa elävät ihmiset luulevat jo samantien olevan sen taustalla.

Tämä brittiläinen koronavirustestejä tekevä lafga pyörii jo nimellä Ipsos Mori, joka on latinaa ja tarkoittaa latinaksi "He Kuolevat".

Mutta tämä saksankielinen linkki johtaa hyvin mielenkiintoisille jäljille, nimittäin tämä koronan valepandemian takana oleva yksi taho JOHN HOPKINS YLIOPISTO on jo puuhaillut salaisia koronatestejä, joita ollaan suunniteltu jo salaisiksi koronarokotuksiksi.

Eli siinä koronatestipuikossa on joku mikroneula sisällä, joka toimii jo salaisena koronarokotuksena. 

JOHN HOPKINS YLIOPISTO on puuhannut tällaista ihmisoikeusrikosta meidän kaikkien selkien takana ja WHO mm. julisti jo, että miltei maailman suurin uhka on heidän mukaansa nämä ihmiset, jotka kieltäytyvät koronarokotteista.

Ilmeisesti jo nyt tässä koronatestipuikon kärjessä on mm. morgellons mikro-organismeja, jotka tunkeutuvat verenkiertoon samantien.








Morgellonshan on jo itsestään niin salattu aihe, että jos sanot edes tämän sanan Youtubessa, niin videosi päätyy helposti sensuuriin.


Tältä se morgellons kuitu näyttää ihmisen iholla.




Australissa näitä nano kuituja on myös havaittu ihan epidemiana asti. Mutta tämä morgellons kuitu on sellainen aihe, ettei edes Helsingin sanomien toimittajatkaan saa näistä jutuista puhua kuin vain niissä artikkeleissa, joissa vain keskitytään pilkkaamaan näihin juttuihin uskoville ihmisille. Eli näitä nykyajan noitavainoja.

Näihin nykyajan noitavainoihinhan kuuluvat mm. salaliittoteoreetikkojen julkinen pilkkaaminen, rokotekriitikkojen pilkkaaminen ja mustamaalaus sekä näiden henkilöiden työsyrjintä ja yhteiskunnallinen alistaminen jne.

KELA:han harjoittaa myös samalla poliittisesti näiden lukuisten mustalla listalla olevien ihmisten taloudellista kiusaamista, johon kuuluu tukipäätösten viivyttely jne. 

Myös työnsaanti pyritään estämään toisinajattelijoilta, jotka ovat tuolla valtiollisella mustalla listalla.