http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 05, 2021

Rajoitustoimet ovat aiheuttaneet lapsille jopa psyykkisiä ongelmia


Nämä läpi fasistiset rajoitustoimet ovat jo aiheuttaneet nuorilla lapsilla myös aina psyykkisiäkin ongelmia, koska lasten sosiaalinen vuorovaikutus on estetty näillä rajoitustoimilla, koska korona rajoitukset kieltävät myös nuorten harrastustoiminnan eri puolilla maata.

Jopa HUS:n ylilääkäri Mikael Kuitunen totesi, että kuinka lasten on saatava harrastaaa ja käydä koulua läsnäolevana, koska ne ovat tärkeää lapsen psyykkisen kasvun sekä sosiaalisuuden kannalta.'

Mutta tässäpähän se nähdään kuinka rajoitustoimien poliittinen agenda on saada lapset voimaan psyykkisesti pahoin, jotta heidät saataisiin sitten varhaisteineinä nöyrtymään tuohon mystiseen Uuteen Normaaliin... 

Eli nöyrtymään tuohon eliitin haluamaan dystooppiseen painajaiseen, joka sitten tultaisiin tuntemaan tuona Uutena Normaalina. Ettet enää saa omistaa mitään ja kaikki omaisuutesi takavarikoidaan valtiolle ja jos et suostu menemään koronapiikille, niin sinut voidaan karkoittaa ja vangita korona laitoksiin vankilamaisiin olosuhteisiin, joissa sinulle voidaan myös määrätä psyykelääkkeitä ja sinua voitaisiin alkaa alistamaan siellä psykiatrian pakkohoidon keinoin.

Tällaisia suunnitelmia näillä roistoilla on ja ne ovat heidän tavoitteensa saada aikaiseksi tämä lopullinen Uusi Maailmanjärjestys, koska he eivät salli itsemääräämisoikeutta enää tuon Uuden Normaalin jälkeen edes valtioille tai yksittäisille ihmisille.


Tämä ei ole mitään salaliittoteoriaa, vaan näistä korona eritys ja keskitysleireistä löytyy jo näyttöä mm. Saksan osalta.

Saksalla kun on jo II-maailmansodan aikana historiaa keskitysleiritoiminnasta, niin tämä on jäänyt näiden elitistien mieleen noilta ajoilta.


Maskisekoilusta ja rajoitustoimista tulee PSTD

Jo pelkästään tästä maskisekoilusta ja lapsiin kohdistetusta maskittamisesta tulee näille lapsille hyvin helposti PSTD, joka on traumaperäinen stressihäiriö.

Mutta aivan yhtä hyvin tälläkin hetkellä tämän PSTD:n voi jo saada tästä, että joka tuutista tulee näitä propaganda tiedotteita koronasta ja maskin käyttämisestä. 

Sellaisen informaation pakkotoisto jostain kaupan, linja-auton tai junan kaiuttimesta on jo sen luokan teko valtiovallalta, että siitä pitäisi viedä valtio oikeuteen ja mielellään joukkokanne, koska tällainen maskinkäytön suosittamisen jankuttaminen minuutista toiseen menee jo yksityisyydensuojan puoleen häiritsevästä toiminnasta. 

Silloinhan se olisi jo kotirauhan rikkomista, jos postiluukuistanne vielä joku tulisi joka 5:s minuutti luukuttamaan näitä samoja "suosittelemme sisällä maskinkäytöä".

Mutta eivät ne vieläkään suosittele happivajetta tai immuunijärjestelmän heikentämissuositusta.


Mutta elämme jo sellaisia aikoja, että itsemääräämisoikeutemme on jo veitsen terällä, koska tämä Korona valepandemia on tuo ohut narunpätkä, jonka päällä tämä itsemääräämisoikeuden kenkä kävelee ja sitä ohuemmaksi tuo lanka silpuuntuu, mitä enemmän näitä rajoitustoimia suostutaan ottamaan vastaan.

Vaikka tässähän ei ole minkäänlaista järkeä, että koko yhteiskunta aiotaan sulkea kesään 2021 asti ja pitää kaikki paikat kiinni, lakkauttaa nuorten harrastustoiminta, sulkea kirjastot jne. 

Kirjastojen pakkosulkeminen taas liittyy vahvasti siihen, että silloin kun aletaan rakentamaan fasistista ja tyranniaan pohjautuvaa EU liittovaltiota, niin heti ensimmäinen nyrkkisääntö on sivistyksen tuhoaminen ja siksi kirjastot ovat jo nyt tämän tuhonnan kohteena.

Lähde: MTV UUTISET