http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 22, 2021

Maskin pitämisestä johtuvat happivajaukset yhä useampien vanhusten ongelma


ILTALEHTI taisi jo nyt tehdä viikon pohjanoteerauksen, kun se julkaisi tänään lehtijutun, jossa puhuttiin vanhusten happivajauksista, joka on jo meinannut viedä monen vanhuksen hengen.

Mutta ei sanaankaan näistä happivajauksia aiheuttavista hengitysmaskeista.

Eihän ILTALEHTI muuten olisi valemediaa, ellei se valehtelisi näinkin rajulla tavalla.

Sen sijaan, että ILTALEHTI ja muut valemediat kuten MTVUUTISET kertoisi korona maskien aiheuttamasta happivajeesta, niin ILTALEHTI mielummin julkaisee jonkun huru-ukkojen tekemän tutkimuksen, että miksi maski ei aiheuttaisikaan happivajetta.

Mutta montako maskia täytyy laittaa ihmisen suunsa ja nenänsä päälle, ennen kuin hän älyää tukehtuvansa hapenpuutteeseen ? 

Kun taas näissä julkisissa paikoissa olisi melkoisen absurdia, jos junissa kuulutettaisiin sekä kaupoissa, että "kiitos että heikensin happitasojasi yhdessä yhteisöllisesti ja otit myös muut huomioon.".


Maskipelleily 

Mutta tällä maskipelleilyllä ja sekoilulla on aivan oma agendansa ja se on se, että sillä saadaan aikaiseksi lukuisten maskin käyttäjien immuniteetti alas, koska ne maskit varsinkin keräävät pöpöjä sen maskin seinämiin.

Oman hiilidioksiidinsa sisäänhengittäminen on myös pitkällä aikavälillä jopa vaarallista.

Happivajeet taas, jotka johtuvat maskin aiheuttamasta hapen puutteesta aiheuttavat pitkällä aikavälillä lieviä ja pysyviä aivovaurioita.

Maskeilla saadaan myös ihmisten identiteetti murennettua ja kun ihmiset eivät enää juuri tunnista toistensa kasvoja, niin varsinkin pikkulapsille tällainen kehitys on äärimmäisen tuhoisaa, jos vielä omat vanhemmat näyttävät joltain 1800-luvun villin lännen pankkirosvoilta naamioineen.

Pitkäaikainen maskinkäyttö myös altistaa myös erilaisille keuhkoinfektioille.

Joten nyt näette sen miksi nämä maskit ovat näille Koronavirus hysterian keksijöille äärimmäisen tärkeä työkalu, jotta he saisivat sen seuraavan hankkeen alkuunsa, eli talouden nollauksen (The Great Reset).

NEW WORLD ORDER (uusi maailmanjärjestys) on jo miltei täällä ja sen orjalla on maski.

Haluatko kuulua näiden orjien joukkoon ? 

Tuolla maskilla jo käytännössä teet itsestäsi uuden maailmanjärjestyksen (tai UUSI NORMAALI) orjan.

Eli kadotat identiteettisi sekä vaarannat oman immuniteettisi. Mutta kun uskot tiedotusvälineitä, että luulet kuuluvasi näiden muiden vastuullisten joukkoon, jotka suojelevat muita.

Valemediahan syöttää jatkuvasti tätä valheellista narratiivia, että kuinka maskittomat vaarantaisivat muiden terveyden, vaikka asia on oikeasti täysin päinvastoin. Sillä maskit naamalla kulkevat taas heikentävät laumaimmuniteettia, koska laumaimmuniteetti perustuu taas siihen, että silloin näiden ihmisten hengitysilmassa kulkee koko ajan normaaleja pieniä viruksia, jotka kollektiivisesti ihmisten hengittäessä muodostavat sen laumaimmuniteetin.

Kun taas jos yhtäkkiä valtaosa laittaakin sen hengitysmaskin naamalleen, niin laumaimmuniteetti laskee alas.


Tämä kuonokoppa (maski) on olemassa vain sitä varten, että niillä alistetaan niiden käyttäjät, kuten näitä maskeja käytettiin myös siellä amerikassa silloin satoja vuosia sitten, kun siellä alistettiin näitä mustia orjia.

Mutta jos ymmärrätte vähänkään tätä globalistista agendaa, niin kyllä tämä Sveitsin Davosissa joka vuosi kerran kokoontuva eliitti pitää tätäkin länsimaalaista valkoista väestöä ihan puhtaina orjina.

Heidät on vaan luokiteltu vähemmän hyödyllisiin ja enemmän hyödyllisiin valkoisiin palkkaorjiin.

Se mitä nämä elitistit puhuvat nyt Koronan suhteen riskiryhmästä, niin he tarkoittavat sillä vain tätä väestönosaa, jotka eivät enää käy töissä tai maksa veroja. Eli vanhukset, vammaiset ja työttömät.

Siksi heidät halutaan rokottaa pois.

Lähde: ILTALEHTI