http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 15, 2021

Kuinka monta maskia tarvitsee päällekäin, ennen kuin sen käyttäjä tajuaa tukehtuvansa

 

Kokoomuksen kansanedustaja Juhana Vartiainen meinasi tukehtua maskiinsa kesken eduskuntapuheen.

Mutta kysymys kuuluu, että kuinka monta hengitysmaskia pitää laittaa päällekäin, ennen kuin niiden käyttäjä tajuaa tukehtuvansa ? 

Joten kun tässä nyt oli elävä esimerkki näiden maskien vaarallisuudesta, juuri happisaturaation vajauksen osalta. Niin pitääkö tässä vielä kohta linja autoissa alkaa kuuluttamaan ja päivittäisruokakaupoissa, että "Hyvät asiakkaat suosittelemme happivajetta ja muistakaa happivajeella muita asiakkaita. Kiitos että kärsit hapenpuutteesta kanssamme".

Tuohonkin voisi soveltaa tuota yhteisöpropagandaa, joka on ollut käytössä näiden orjamaskien osalta viimeaikoina.

Kun taas sitten maskittomat ihmiset on pyritty syyllistämään noitavainoamalla heidät mm. röyhkeiksi ihmisiksi, jotka ovat röyhkeitä kun he kehtaavat kulkea ilman tuota orjamaskia ja hengittää vapaasti kaikilla keuhkoillaan tuota ilmaa, jonka hengitysilmaksi näemme.

Eduskunnassa vielä toistaiseksi ainoa istuva kansanedustaja, joka uskaltaa uhmata tuota orjamaskia tai uuden maailmanjärjestyksen kuonokoppaa on Ano Turtiainen, jolla toki on jokin perussairaus alla, josta hän on ihan julkisestikin puhunut, että vetoaa sillä terveydellisiin syihin.

Esimerkiksi uniapnea on jo sellainen syy, jolloin tuon maskin käyttäminen on vaarallista, koska uniapnea aiheuttaa jo itsessään happikatkoksia yön aikana nukkuessa.


Todellisuudessa tämä koronatilanne pahenee vain näiden koronauskovaisten omassa mielikuvituksessa ja tuon koronapsykoosin joukkopsykoosimaiset oireet ovat jo niinkin suuret, että ne ovat jo tämänkin viimeisen vuoden sisällä aiheuttaneet Suomen valtiolle lukuisia terveysmenoja.

KGB:hän teki jo useita vuosikymmeniä sitten sellaisen kokeen, että mitä ihmiset reagoisivat, jos heille alettaisiin toistelemaan jotain tiettyä propagandaa aina muutaman minuutin välein.

Siellä huomattiin se, että ihmiset uskoivat vaikka mitä tahansa soopaa mitä heille vain hoettiin joka toinen minuutti. 

Tämä "muista käyttää maskia" kuulutus kun kuuluu nyt aina junissa, linja-autoissa ja kaupoissa on sama vaikutus. Kun niilläkin pyritään juuri syyllistämään ne ihmiset, jotka eivät käytä tuota happitasoja laskevaa orjamaskia.

Tanskalaistutkimus jo sai selville, ettei maski suojaa käyttäjäänsä miltään viruksilta.


Mutta näillä maskeilla on myös identiteettin rikkomisagenda. Että kun Suomen kansastakin saadaan jo nyt tehtyä tällaisia puolittaisia rättipäitä, niin tästä on enää lyhyt matka siihen, että THL julistaa vielä jonkun vuoden päästä tai saattaa julistaa, että "Islamilainen Burhka naamioituminen suojaa koronalta", joten sitten suomalaiset naiset laittavat islamilaisen hunnun päälleen, kun kerran hallitus tai THL näin heitä ohjeistaa.


Se on aivan selvää, että Suomesta halutaan vielä täysin hunnutettu jossain vaiheessa, mutta siihen taas liittyvät olennaisesti Suomessa asuvat muslimit ja arabit, jotka tulee ensin nostaa poliittisesti valtaan mm. SDP:n ja Vihreiden riveihin.

Muslimimaissa tuo Burka on olemassa vain sen takia, että sillä pidetään yllä tuota miesten ja naisten välisen kulttuuri-identiteetin naamioitumista.

Mutta nämä Bilderberg-ryhmän elitistit ovat huomanneet, että nämä länsimaat ovat jo liian vahvoja kulttuuri-identiteettejä kansallisesti. Joten ne tulee alistaa joillain keinoin ja murskata kulttuuri- ja kansallisidentiteetti. Niin tämä sitten suoritetaan tällä maskittamisella ja Burkattamisella lähi vuosina. Tai se on siis heidän suunnitelmansa.

Euroopan unionissa tämä koronapandemia valhe on viisivuotinen, jonka suunnitelusta on vastannut mm. IMF.

Heidän virallisissa papereissaa näkyy, että korona huijausta jatkettaisiin aina 31. maaliskuuta 2025 asti. Sen näkee tuolta sivulta 6

Ilmankos saksassa jo huudeltiin siihen suuntaan, että koronalle löytyisi immuniteetti vasta vuonna 2025.


Bill Gates nauraa siellä kulisseissa tuota ominaistaan psykopaatin naurua hullun kiilto silmissä. 

Mitä enemmän he saavat ihmiset pelkäämään tätä höpövirusta nimeltä korona, niin sitä suuremmat naurut nämä psykopaatit saavat keskenään.


Sillä psykopaatin naurunkin voi nähdä noista kasvonliikkeistä ja Bill Gates on suora esimerkki tällaisesta empaattisuuden poissaolevasta persoonasta.

Psykopaatit ovat taitavia näyttelijöitä, koska he eivät tunne juuri lainkaan stressiä.

Alex Jones jopa sanoi tämän vuoden alussa tutkineensa sarjamurhaajien profiileja sekä käyttäytymistä.