http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 04, 2021

Ranskalainen kryptoanarkisti, joka teki 520 000 dollarin lahjoituksen aktivisteille kuoli Pariisilaisessa luksushotellissa hämärissä olosuhteissa

Ranskalainen kryptoanarkisti, sijoittaja ja tietokoneohjelmoija Lauren Bachelier, joka teki aiemmin 520 000 dollarin lahjoituksen aktivisteille kuoli Pariisilaisessa luksushotellissa hämärissä olosuhteissa.


Bachelier rikastui Bitcoineilla ja hän oli saanut varansa Dailymailin mukaan tarjoamalla IT-taitojaan nettitrolleille.

Hän käytti netissä lempinimeä Pankkake.

Nyt brittilehti DailyMail väittää, että Bachelier teki itsemurhan huumeilla ja kuoli niiden yliannostukseen Pariisilaisessa luksushotellissa 8. joulukuuta 2020.

Bachlierin väitetään antaneen 520 000 dollarin lahjoituksen näille aktivisteille, jotka tunkeutuivat Washingtonissa Capitol Hillin kongressirakennukseen viime kuussa.

Heti ensimmäisenä ihmetyttää tämän kyseisen tapauksen salamyhkäisyys, jos mies kuoli jo viime joulukuun 8. päivä, niin miten tätä tapausta salattiin aina helmikuuhun asti ? 

DailyMail väittää, että ruumiin löysi Hyatt Regency Hotelliyhtiön  työntekijä.

Tuollainen hotellihuone vuorokaudelta maksaa kyseisessä Hyatt Regencyn luksushotellissa n. 736 euroa yö. Että jos joku siellä päättäisi asua vuoden, niin majoituslasku olisi sellainen balttiarallaa 268 640 euroa ja 10 vuoden visiitti taas kustantaisi jo yli 2,6 miljoonaa euroa.

Toiseksi ihmetyttää se, että miksi tämä Bitcoin miljonääri varasi läheisestä luksushotellista itselleen huoneen, kun hänellä oli vain n. kolmen mailin päässä oma asuntonsa.



DailyMail väittää, että Bachelierin väitettiin kiristäneen verkossa sekä uhkailleen verkossa nettitrollien uhreja. 

Omituista on, että Bachelierin itsemurha ajoittui juuri sen jälkeen, kun hän oli ehtinyt tehdä 28.15 bitcoinin suuruisen lahjoituksen kyseisen luksushotellihuoneesta. Se oli euroissa tuon hetkisen Bitcoin kurssin mukaan n. 424 614 euron lahjoitus.

Bachelier on kuvassa neljäs oikealla.



Kryptoanarkistit harvemmin tekevät harakireja

Tiedustelupalveluissa kuten CIA:lla näitä Bachelierin kaltaisia kryptoanarkisteja seurataan tiiviisti ja koska näiden kryptoanarkistien toiminta on vähän kuten George Soroksella, mutta he toimivat rahoittaen tätä vastapuolta, eli hyviksiä.

Soros taas voitelee poliitikot ja ministerit sekä muut konnat noudattamaan globalistista agendaa ja valtioita köyhdyttävää touhua. Mutta Soroksen keinot voidella mm. poliitikkoja ja yritysjohtajia ovat varmasti Jeffrey Epsteinin saarelta tutut keinot. 


Eli Soros kutsuu heidät ensin jonnekin saarelle tai luksushotelliin ja siellä heille tarjotaan sitten joko alaikäisiä lapsiprostituoituja tai VIP-luksushuoria ja eroottinen striptease show aina kultaisine suihkuineen sitten salatallennetaan Soroksen huoneeseen asentamilla salaisilla videokameroilla.

Tämän jälkeen sitten poliitikolle tai salakuvatulle kerrotaan, että nyt hänestä on olemassa tällainen videotallenne, jolla hänen koko työuransa tai poliittinen ura voidaan tuhota yhdellä videon pätkällä. Mutta jos teet kuten Soros käskee ja määrää, niin sinua ei tulla pudottamaan pois pelistä. Joten paina sitten Arkadianmäellä niitä nappeja, että Suomen kansalta lähtee työpaikat pois jne. 

Näin se Soros voitelee rahalla ja kiristää poliitikkoja.

Mutta jos taas tähän globalismin vastaiseen taisteluun yhtäkkiä ilmestyykin tällainen IT-hommilla Bitcoineilla rikastunut kryptoanarkisti ja alkaa syytämään rahaa näille lukuisille aktivisteille, niin siitä ei CIA:lla, SUPO:lla, Mossadilla ja muilla tiedustelupalvelu haaroilla tykätä, koska kauttaaltaanhan aina nämä valtioiden vastustajat ollaan yritetty pitää mm. mustien listojen avulla ulos työn syrjästä, eli työelämästä... Koska mustilla listoilla pidetään huolta, ettei valtion viholliset pääset työllistymään ja tulemaan taloudellisesti toimeen. 

Joten on silloin näiden globalistien kauhistus, jos nämä varakkaat kryptoanarkistit alkavatkin rahoittaa näitä vastapuolen kyberaktivisteja.

Sen takia nämä kryptoanarkistimiljonäärit ovatkin vaarassa aina siellä missä liikkuvat, koska heidän perässään on läntiset tiedustelupalvelut.