http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 19, 2021

Rauman telakan koronatartuntauutiset täysin tekaistuja


Iltasanomat väittää, että Rauman telakalla olisi paljastunut 82 uutta koronatartuntaa.


Mutta satuilusta viis... Sain Facebookissa viestin eräältä, jonka tuttava työskentelee siellä Rauman telakalla. Niin mitenkäs asiat oikeasti on.

Siellä ei yhdenkään työntekijän kuumemittarissa näy mitään lukemia. Joten nämä koronatartunnat siellä eivät perustu enää mihinkään faktoihin, vaan lähde onkin Iltasatusanomat.

Jos siellä Rauman telakalla on testattu ihmisiä, niin nämäkin 82 positiivista tulosta saadut ihmiset ovat kaikki täysin terveitä ja oireettomia. Mutta kuten mediassa on aikaisemminkin kerrottu, että kuinka oireettomat kantaisivat koronaa oireettomina, niin vain idiootti uskoo oireettoman, eli terveen olevan sairas ja siihenhän tämä koronan luulosairaus perustuukin.

Mutta PCR-testauksella kun vain riittävän monta kierrosta lisätään siihen, niin ne feikkipositiiviset näytteet saadaan lopulta hyvin helposti.

Nyt Iltasanomat kertoo, että Rauman telakalla olisi testattu noin 400 ihmistä, joista kaikki testatut ihmiset asetetaan omaehtoiseen karanteeniin, kunnes testitulokset valmistuvat.

Todellisuudessa nämä virusvariantit ja koronapositiiviset tulokset leviävät vain jokaisen niiden kokijan omassa mielikuvituksessa, jolle myös tämä joukkopsykoosille perustuva korona perustuukin.

Mutta Iltasanomat ei raportoi jonkun koronaan liittyvän luulosairauden tartuntaketjun leviämisestä, koska muutenhan se paljastaisi lehdissään tämän koko huijauksen ja totuuden siitä, että mitään pandemiaa ei ole.


Iltasanomille pitäisi myöntää vuoden 2021 huuhaapalkinto

Mutta siellä Iltasanomilla on melkoisia huru-ukkoja toimittajina, kun julkaisevat tällaista huuhaata journalismina.

Tosin nämä Iltasanomien toimittajathan itsekin tietävät, että kyseessä on valepandemia, mutta he joutuvat luonnollisesti noudattamaan lehdistöpropagandaa ja julkaisemaan aina niitä valheita, joita hallitus ja tässä tapauksessa myös THL heitä käskee raportoimaan.


Helsingin messukeskus toimii massarokotuspaikkana

Helsingin messukeskus toimii nyt massarokotuspaikkana, jonne ihmiset menevät hakemaan sen koronarokotuksen. 

Näin kiire näillä elitisteillä (mm. IMF ja BIS pankkiirit) on tappaa yli miljoona suomalaista näillä koronarokotteilla syksyyn 2021 mennessä.

Tässä sisällissodassa ei tarvita enää niitä teloituskomppanijoita, kun sellaisena toimivat nämä koronarokotteet.

Heikoimman immuniteetin omaavat koronarokotetut kuolevat nopeimmin. Mutta terveet ja työikäiset taas tarvitsevat 2-3 piikkiä ennen, kuin heidän immuniteettinsa heikkenee lopulta niin huonolle tasolle, että nirri lähtee ja lehdistö puhuu heidänkin kohdalla sitten vain korona kuolemista.

Tähän käynnissä olevaan kansanmurhaan Suomen hallitus sai IMF Pankilta yli 900 miljoonaa dollaria avustuksia.

Suomen hallitus syyllistyy jo nyt jokaisessa koronarokotetun osalta sotarikokseen, joka on kirjattu jo II-maailmansodan jälkeisiin oikeudenkäyntien pöytäkirjoihin, että rokottamalla tappaminen on sotarikos.

Tällaiseen korona nimiseen luulosairauteen ei tehoa mikään rokotus, koska luulosairaus on psyykkinen ja vian ei tarvitse olla suuri, kunhan se on päässä.

Lehdistö on tästä koronan joukkopsykoosista suurimmassa vastuussa sekä tiedotusvälineet, jotka jauhavat koronasta propagandaa kellon ympäri.

Korona on myös vaihtunut kirkollisen helvetillä pelottelun aseeksi ja nyt myös lehdistö pelottelee, että jos et noudata koronatoimia, niin silloin olet syntinen.

Mutta tyhmyydestä on ennenkin kärsinyt koko kansa. Että montako hengitysmaskia täytyy laittaa suomalaisen päällekäin, ennen kuin hän tajuaa tukehtuvansa maskeista tulleeseen hapen puutteeseen ?

Hengitysilma ja hapensaanti ei näytä enää olevan kansalaisoikeus mitä tähän koronan joukkopsykoosimaiseen harhaan tulee. 

On uskomatonta kuinka moni suomalainen nyt näillä maskeilla hankkii itselleen vielä lievän aivovamman, joka tulee suoraan tuosta happivajeesta. 

Nämä maskit myös murentavat suomalaisten identiteetin ja kun kaupungillakin näkymä on kuin muumilaaksossa, niin ei kohta enää perheenjäsenetkään tunne toisiaan, kun näitä naamiaisia olisi kuulemma tarkoitus jatkaa tämän feikkipandemian jälkeenkin. 

Joten jos vähänkään on loogista päättelyä tallella, niin tuosta on enää lyhyt matka siihen, kun THL saattaa sanoa, että nyt Suomen naisten olisi syytä pukea islamilainen burka päälle, koska olemme saaneet selville, että se suojaakin myös koronalta ja tältä SPARS virukselta, jolla taas pelotellaan ihmisiä silloin vuonna 2025 suunnitelmien mukaan.

Viime vuoden syksyllähän Kanadassa teetettiin tällainen tutkimus, jossa haluttiin luoda näille koronaan uskoville idiooteille mitä idioottivarma tutkimus siitä, ettei kuulemma hengitysmaskit aiheuta hapenpuutetta lainkaan.

Näiden hengitysmaskien ainoa tarkoitus on saada hajoitettua väestön immuniteetti, sairastuttaa maskien käyttäjät mm. keuhkosairauksiin sekä altistaa heidät vielä happivajeelle ja myös saada maskien naamioitumisesta tulevat identiteetti katoamaan. Näin myös katoaa kansallinen identiteetti näiden maskinaamiaisten myötä. 

Tämä kansallinen identiteetti kun on suora uhka sille Uudelle maailmanjärjestykselle, tai koronan jälkeiselle Uudelle Normaalille.

Kun tosihan on, että niin kauan kuin tätä vastustusta näille elititeille on, niin tämä heidän suunnitelmansa tuosta fasistisesta maailmanjärjestyksestä ei koskaan tule toteutumaan, koska he eivät kykene alistamaan koko maailmaa tuon tyranniamaisen hankkeensa alle. 

Koska näiltä kontrollifriikeiltä leikataan päät irti vielä ennen tuon toteutumista ja koittaa näille Illuminaateille lentävä lähtö, kuten koitti silloin 1300-luvulla niille Ranskassa lymyileville Temppeliritareille, jotka pakenivat sitten Maltalle vain ne, jotka sinne asti pääsivät.

Nämä n. 8500 satanistia eivät nytkään voi enää nukkua öitään rauhassa, koska tämä heidän salaseuransa on jo nyt niin julkinen juttu, etteivät he voi enää toimia kuten se Atlantiksenkin aikainen ylipapisto salaisine mysteerikouluineen.

Sillä nämä vapaamuurarien pedofiiliringit, lasten kidnappaaminen, adrenokromikauppa, ihmisten sisäelinkauppa, asekauppa, huumekauppa tiedetään näiden elitistien osalta.

He vaikuttavat Rooman klubissa, Bilderberg-ryhmässä, John Hopkins Yliopistossa, MIT:ssä, Rockefeller säätiössä, Bill ja Melinda Gatesin yhdistyksessä, USA:n tartuntavirastossa, BIS-pankissa, IMF Pankissa jne. 

Kyllä näiden roistojen lonkerot tiedetään jo. Nämä paskiaiset ovat tämän korona valheen takana ja heiltä on aika nyt loppumassa, koska he ovat jo hävinneet tämän taistelunsa Uudesta Maailmanjärjestyksestä, jolla hankkeella he haluaisivat tuhota koko maailman ihmisten vapauden ja vähentää yli 95 prosenttia nykyistä maailman väestöä, koska heidän mielestä meitä on liikaa.

Lähde: IS