http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, helmikuuta 06, 2021

Urahissi kulkee vain korruptiolla ylös

 


Kapitalistinen urahissi kulkee vain korruptiolla ylöspäin.

Tämä on fakta ja siksi kapitalismi onkin nyt tulossa määränpäähänsä, koska rahaa on kierrossa vain sen verran, kuin on myös velkaa ja kun vanhaa velkaa voi valtio lyhentää takaisin, niin valtio joutuu ottamaan koko ajan lisää miljardien eurojen velkamäärää suuremmaksi, koska keskuspankit imevät kierrosta joka vuosi niin paljon pääomaa, että tämä velkapyörä muistuttaa jo mustaa aukkoa.

Joten silloin kun puhutaan ylipäänsä velkaorjuudesta ja kulutusyhteiskunnasta, niin tällaisen korruptioon perustuvan urakeskeisen huoraamisen ylläpitäminen tulee valtiolle todella kalliiksi, kun siellä on edelleenkin useissa kunnissa ja kaupungeissa vaikka minkälaisia paperin pyörittelijöitä palkollisina töissä. Juurihan tässä vähän aikaa sitten nousi kohu, kun Suomen valtiolla oli joku virkamies töissä sitä varten, että hänelle oli maksettu virka vain sen takia ettei hän tekisi lainkaan töitä.

Joten kun kerta valtionvirastojen hommat ovat tällaisia kalliita päivähoitolaitoksia, niin tällaisten aikuisten ihmisten päiväkotipaikkojen ylläpitäminen tulee valtiolle todella kalliiksi, kun siellä ei synny mitään oikeaa työtä aikaiseksi.

Joten siksi koska eurot pyörivät vain velalla, niin tällaisen sairaalle kulutushuoraukselle perustuva yhteiskunta kapitalistisine urahisseineen on tulossa tiensä päähän.

Senhän ne myös siellä Davosin Talousfoorumissakin tietää, että sitten kun rahataloudessa se paska osuu oikein kunnolla sinne tuulettimeen, niin ensimmäisenä nämä massikeisarit lähtevät jonnekin Uuteen-Seelantiin pakosalle, koska nämä pankkiiri tason rikolliset jättävät aina ensimmäisenä sen uppoavan laivan ja yrittävät aina pelastaa ensimmäisenä oman nahkansa.

Mutta silloin kun tässä velkasuossa onkin valtion kaltaiset tahot, niin siinä vaiheessa tämä shakkiottelu muuttuu kylmäksi vallankäytöksi ja nämä Wall Street ja Lontoon pörssin pelurit ovat tällä hetkellä tässä The Great Reset leikissään jo siinä vaiheessa, että he esittelevät kohta tämän Korona plandemian seuraavan vaiheen, joka on talouden nollaus. 

Mutta sen sisään on piilotettu juoni, että nämä konnat haluavat, että mahdollisimman moni ihminen ja kuluttaja saadaan menemään sinne korona-piikille, jotta heistä päästään eroon, koska eristyisesti eläkeläiset ja työttömät ovat näille pelureille epäsuosittuja hyödykkeitä, koska tätä ihmiskarjaa ei voida enää käyttää taloudellisesti sen vertaa hyväksi, että näille riittäisi joku työpaikka, jossa he pääsisivät maksamaan veroja näille rosvoille.



Sillä nämä Davosin talousfoorumin ja Bilderberg-klubin elitistit luokittelevat pelkästään yksittäisen veronmaksajan kuten maatalouden lehmikarjan, joka tuottaa veroina rahaa näille rikkaille IMF:n aj BIS-pankin pääomistaja loisille.

Mutta aivan kuten ilmapallokin on liian suurena sellainen, että se poksahtaa hajalle. Niin myös rahajärjestelmä velkaorjuuksineen toimii samalla tavalla. Koska lopulta tuo velka on kasvanut jo liian suureksi ja silloin tarvitaan jatkotoimia ja tähän nämä elitistit ovat keksineet tämän The Great Reset talouden nollauksen.


Tämä länsimaalainen työelämä palkkaorjineen on suora seuraava sukupolvi näistä mustien Afrikan orjien sukupolvista.


Mutta tämä palkkaorjuus toimii aina parhaiten silloin, kun sen uhri on aivopesty kuluttamaan.

Niin naiset sitten laitetaan palkkaorjiksi, jotta saavat ostettua itselleen sen hamutun Luis Vuttonin laukun ja miehet taas tekevät uraansa usein vain, jotta saavat juuri sen ja sen auton itselleen.

Mutta siinä vaiheessa kun tämän orjuuden tie tulee tiensä päähän, nin riittävän moni palkkaorja herää tästä kulutusunestaan.


Valkokaulusorjiakin on sitä vähemmän, mitä enemmän heistä herää tästä unestaan. Eli tavoittelit sitten joko Amerikkalaista tai Suomalaista unelmaa, niin tuo todellisuus on vain päässäsi, jos olet valveunessa. Koska se totuus on aivan toinen, sitten kun siihen heräät ja näetkin, että se kaikki rahan perässä ja työuran perässä huoraaminen olikin pelkkä mielesi sekä viihdeteollisuuden sinulle myyty illuusio.

Vaikka nämä läntisten palkkaorjamarkkinoiden orjakauppiaat ovat tulleet jo niinkin ahneiksi, että haluaisivat seuraavana vielä tuhota kaikki ammattiyhdistysliitot ja painostaa jokaiset työalat paikalliseen sopimiseen. 

Sehän on tällaisen nykykapitalistin märkä päiväuni, että vielä Suomessakin tulevaisuudessa saataisiin työmarkkinat samalle tasolle kuin siellä 1800-luvun orjamarkkinoilla Lissabonissa, jossa oli ne Afrikkalaiset tulevat sokeriplantaasiorjat aseteltu rivimuodostelmaan, josta sitten orjakauppiaat kävivät huutokauppaamassa orjansa itselleen.

Nämä nykyajan Wall Street pankkiirit ovat käytännössä ihan niitä samoja ihmiskauppiaita. Mutta ainoa ero, ettei heidän enää tarvitse lähteä minnekään paikan päälle Lissaboniin ostamaan itselleen tummaa Afrikkalaista sokeriplantaasiorjaa.

Kun nykyään se voidaan ihan tehdä digitaalisena ihmiskauppana netissä ja poika tai tyttölapsiakin voidaan kidnapata maailmalla ja salakuljettaa vaikka jonkun rikkaan pankkiirin tai huumekauppiaan yksityiseksi seksiorjaksi. Maailmallahan katoaa vuosittain yli 8 miljoonaa lasta mm. juuri tästä syystä.