http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 15, 2021

AstraZeneca on huolissaan Etelä-Afrikkaan menneistä rokotteistaan


Rokotteita valmistava AstraZeneca on huolissaan Etelä-Afrikkaan matkanneista rokonarokotteistaan. Kyse on 1,5 miljoonasta rokoteannoksesta, joista suurin osa on jo perillä Etelä-Afrikassa.

Etelä-Afrikassa asuu vajaa 60 miljoonaa ihmistä.

AstraZeneca taitaa olla huolissaan siitä, että niihin heidän koronarokotteisiin sisälle laitettu muuntovirus ehti jo kuolla tuolla matkalla. Joten nyt siellä Etelä-Afrikassa ei kuollut riittävän monta rokotteen ottajaa. Siksi sen rokotteen teho on ollut liian vähäinen.

Heillä kävi siis samoin kuin näillä eräillä HIV-rokottajilla, jotka silloin 80-luvulla markkinoivat Etelä-Afrikassa HIV AIDS rokotuksia paikallisille ihmisille ja tämä kyseisen peiteoperaation takana ollut Etelä-Afrikan tiedustelupalvelu, joka toimi virallisesti tutkimuslaitoksena.

Tuolloin saatiin selville, että vasta rokottamalla väestöä saatiin viimein se HIV AIDS virus leviämään Etelä-Afrikkalaisissa. Tämä käy ilmi mm. tästä Cold Case Hammarskjöld dokumenttielokuvassa, joka perustuu YK:n entisen pääsihteeri Dag Hammarskjöldin salamurhan selvittelyyn, jonka takana oli tämä samainen Etelä-Afrikkalainen tutkimuslaitos, joka oli todellisuudessa Etelä-Afrikan tiedustelupalvelu.

Mahtaa olla Bill Gatesilla rahoittajineen tukalaa, kun nyt nämä biologisten aseiden koronarokotekuolemat eivät ole päässeet vieläkään vauhtiinsa. Ovat varmaan saaneet kilareita siellä keskenään, kun tätä suunnitelmaa on käyty läpi, että missä mättää.

Gateshan on esittänyt puolijumalaa viime aikoina, kun hän otti kantaa tähän maailman tilanteeseen toteamalla, että "Kuinka ihmishenkien pelastaminen vuonna 2021 riippuu täysin siitä, miten maailman valtiot tekevät yhteistyötä viime vuonna saavutetun tieteellisen kehitystyön takaamiseksi".

Tuolla tieteellisellä kehitystyöllä Gates varmaankin tarkoittaa näitä koronarokotteita ja sitä, että kuinka monta miljoonaa ihmistä niillä rokotuksilla nyt saadaan murhattua.

Gates yhteistyökumppaneineen tavoittelevat nyt useiden miljoonien ihmisten joukkomurhia, koska KORONAROKOTE on se lopetuspiikki, jolla nämä elitistit pyrkivät nyt harventamaan mailman liikakansoitusta.

Gates jo pelotteli, että kuinka pandemiaan varautuminen vaatisi kymmenien miljardien dollarien panostusta joka vuosi ja kuinka pandemiaan varautuminen olisi otettava yhtä vakavasti kuin sodan uhka.

Jos nyt kuitenkin mennään faktoihin, niin Bill Gatesilla ei ole edes terveydenhoitoalan koulutusta. Hän ei ole siis edes kouluttanut itseään missään lähihoitajan tutkinnolla tai sairaanhoitajan tutkinnolla.

Vaan hänellä on vain taloudelliset intressit mitä tulee näihin koronarokotteisiin, koska Bill Gatesin säätiö käärii niillä rahaa.

Bill Gatesia ei oikeasti kiinnosta kenenkään vanhuksen tai nuoren terveydentila, että hän haluaisi suojata näitä ihmisiä joltain koronalta.

Mutta Gates haluaa sinut ja koko perheesi sekä läheisesi lähimmälle KORONAROKOTUSASEMALLE, jotta sinä ja läheisesi saisitte alennettua noilla koronarokotuksilla immuniteettianne, jotta sitten sairastuisitte näihin lukuisiin perussairauksiin ja tuottaisitte lääketeollisuudelle rahaa mm. eri lääkkeitä ostamalla. 

Lääketeollisuuden intressit ovat aina rahassa ja ihmisten sairastuttamisessa, kun taas jokainen yksittäinenkin parannettu potilas taas tarkoittaa lääketeollisuudelle menetettyä asiakasta, eli negatiivista kassavirtaa.

Eli jos nämä koronarokotukset oikeasti suojaisivat ihmisten immuniteettia, niin silloin jokainen koronarokotteen ottaja olisi myös menetetty asiakas, jos hänen immuniteettinsa paranisi sen piikin avulla. Mutta kun näin ei ole.

Pelkästään jo tässä Pfizer lääkeyhtiön koronarokotteessa on seassa kaliumkloridia (KCl), jota käytetään mm. elinkautisvankien teloituksissa.

Se on se aine, joka saa sydämen pysähtymään.

Lähde: IS

ILTALEHTI