http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, helmikuuta 20, 2021

Minkälainen kumppani Suomen valtio ja THL olisi ihmissuhteessa ?

 

Luulisi jokaisen tervejärkisen ihmisen psykopaattitutka huutavan HOOSIANNAA tuon jälkeen.

Nämä koronatestaajat, koronaviranomaiset, koronarokottajat, koronalääkärit, korona-avustajat, koronajäljittäjät, korona-asiantuntijat, koronaneuvottelijat, koronatuomarit, koronalakimiehet jne. ovat pelkkiä psykopaatteja, jotka ovat nyt jahtaamassa sinua siellä sekä läheisiäsi.

Heitä ei kiinnosta kuin vain raha ja näitä koronan keksineitä kiinnostaa vain sinun immuniteetti saada koronarokotteilla niin alas, että lopulta vastustuskykysi heikkenee ja sairastut vakavasti. Se sairaus ei ole korona, vaan se sairaus johtuu siitä, että sinä hölmönä luulit, että oli leviämässä jokin virus nimeltä korona. Vaikka mitään koronavirusta ei ollut missään vaiheessa yhtään missään.

Sen sijaan näissä mRNA-rokotteissa on seassa vaikka minkäluokan myrkkyjä ja se myös tuhoaa DNA:si.

Näille koronapsykopaateille olisi jo vihdoin aika näyttää ovea ja lopettaa näiden psykopaattien tukeminen. Joten jos välität terveydestäsi, niin älä maksa penniäkään noille terveyttäsi uhkaaville huijareille, koska tuon luokan psykopaateille ei tule antaa tuumaakaan periksi.

Sillä näiden kansanmurhaajien paikka on jo universaalin karman lain puolelta järjestelty, että jokainen koronarokotteilla tappaja saa lopulta luojalta ansionsa mukaisen karman tuomion ja sitä ei yksikään koronarokottaja elitisti pääse pakoon, vaikka olisi minkä tason satanisti. Sillä edes mikään musta raamattu ei näitä univesaaleja luonnon lakeja kuten karmaa poista olemasta.