http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 09, 2021

Facebook aikoo jatkossa ryhtyä sensuroimaan rokotekriittisiä kirjoituksia


Ilmeisesti nämä rahanahneet koronarokotteilla miljardivoittoja nyt tekevät lääkeyhtiöt ovat paisuneet niin suuriksi, että täytyy aina lopulta Facebook laittaa asialle sensuroimaan rokotekriittisiä kirjoituksia. 

Kun se voi tietää mRNA koronarokotteiden myynnille heikennyksiä.

Facebookilla on jopa oma terveysjohtaja Kang-Xing Jin, joka sanoi että Facebookin pitäisi saada rakennettua luottamus näitä rokotteita kohtaan.

Lopetuspiikki on aina lopetuspiikki, oli sitten eläin tai ihminen kyseessä ja tämä mRNA koronarokotus on jo tappanut lukuisia ihmisiä viime aikoina, joista löytyy myös näyttöä. 

Sillä nämä somessakin sekä valemediassa levinneet jutut rokotteen jälkeen kuolleista ihmisistä ovat aitoja tapauksia. Mutta on todella törkeää miten röyhkeä asenne valemedialla on näistä tapauksista, kun ne vähättelevät sitä, kuinka ihmiset ovat kuolleet näihin rokotteisiin.

Valemedian lehdistölläkin on tälläkin hetkellä sama asenne näihin rokotteisiin kuolleisiin ihmisiin, kuin jokin teuraseläin, joka kuolee teurastamolla. 

Voisiko valemedia kirjoittaa vaikka uutisen, että "ihminen jäi auton alle ja kuoli törmäämisen aiheuttamiin vammoihin - Ei sitä voi täysin pois sulkea, etteikö törmäämisellä olisi ollut jotain vaikutusta kuolemaan".

Tuossa näkyy nyt tuo valemedian koronakirjoittelun linja, joka on äärimmäisen röyhkeä ja törkeä, koska päätoimitus saa koko ajan ohjeita ulkopuolelta ja sen koronarokotus kirjoittelun linja pysyy tuossa samassa moodissa, jossa koronarokotuksen aiheuttamat kuolemantapaukset vähätellään, ettei vain kansalaisille tulisi tuota piikkikammoa.

Lähde: IS