http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, heinäkuuta 07, 2020

Tiesitkö, että turvavälit = Satanistinen rituaali

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Et varmaan tainnut tietää, että nämä turvavälit ovatkin satanistinen rituaali.

Koska turvavälin mitta on 6 jalkaa (ft) = 1,83 cm. 

Etäisyys: 

- 6 jalkaa toisistaan
- 6 jalkaa eteen
- 6 jalkaa taakse

= 666

+ maski naamaan

Ajankohtaista koronaviruksesta - www.lidl.fi

Mutta odotahan vaan kunnes tämä hulluus vielä saa vuosien päästä uuden käänteen, kun nämä elitistit yrittävät seuraavaa kiristysaskelta kohti uutta maailmanjärjestystä. Eli he vaativat rokotetodistusta, ettet pääse ilman sitä enää ruokakauppaan. 

Etkä voi päästä edes lentokoneeseen, jos ei sinulla ole rokotetodistusta ja näitä koronapiikkejä THL aikoo vaatia ihmisten ottavan monia vuodessa, jossa ihmisten DNA ja immuunijärjestelmä saadaan tuhottua riittävästi.

Mistään viruksen torjunnasta tässä ei ole kysymys, vaan nämä elitistit haluavat nyt koko maailmanväestön pakkopiikille, jotta he saisivat alkaa harventamaan tätä maailmanväestöä, joita näiden Illuminaatien mukaan on liikaa. 

Heidän mielestään 500 miljoonaa on sopiva määrä ja loput sitten sinne BIG PHARMA:n teurastamoille.

Kuva

Turvavälit ja karanteenit oli näiden elitistien pakko nyt ottaa käyttöön, koska ihmiskunnan herääminen on jo miltei ryöstäytynyt käsistä.

Schumannin resonanssi on voimistunut viime viikkoina, joten ilmankos tässä on viimeaikoina ollut niin valoisammat energiat.

Nämä valoisammat energiat myös tekevät näiden pahisten rokotusoperaation mahdottomaksi, koska ne neutralisoi nämä maskipakkorokotus tyranniaan tähtäävät eliitin aikeet.

Sillä nämä varjohallinnon satanistit ovat tällä hetkellä jo hätää kärsimässä, koska he joutuvat koko ajan uhraamaan uusia kilpimiehiä ja naisia, kuten Ghislaine Maxwell on tällä hetkellä tuossa kohdassa jo, että hänelle taitaa tulla kohta sama kohtalo kuin Jeffrey Epsteinille.

Tämähän on tavallaan kuin samanlaista kissa hiiri jahtia kuin silloin 1300-luvulla Ranskan kuningas Filip IV:n ja Temppeliritareiden kanssa. Mutta tällä kerralla tämä rikollisseura edustaa koko planeetan mittakaavalla vähän suurempaa rikollisorganisaatiota, koska Temppeliritarit laajeni lopulta näiden muiden elitististen organisaatioiden kanssa ja esim. Illuminatus on latinaa ja tarkoittaa valaistunut. Tästä se termi tuli myös 1776 Illuminati salaseuran käyttöön, koska Vatikaanin jesuiitat käyttävät tuota termiä.

Kuva

Tässä on hyvin samanlaisia piirteistä kuin Espanjan flunssassa 1918, joka oli tuolloin biologisilla aseilla tehty isku, joka tehtiin tuolloin rokotteiden muodossa, koska vain he kuolivat jotka ottivat espanjanflunssarokotteen.