http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, heinäkuuta 20, 2020

Epstein juttuun liitetty tuomari Esther Salas selvisi ampumavälikohtauksesta

Judge Esther Salas

Jenkeissä sattuu ja tapahtuu nyt Epstein casen ympärillä. Nyt juttuun liitetty tuomari Esther Salas koki kauhun hetkiä, kun viime sunnuntaina hänen New Jerseyn, North Brunwickin alueella sijaitsevaan kotiinsa tunkeuduttiin ja FedEx lähettifirman pukuun pukeutunut mies ampui kuoliaaksi hänen 20 vuotiaan poikansa Daniel Anderl ja hänen miehensä Mark Anderl on kriittisessä tilassa.



Esther Salas onnistui paeta kellariin ja selviytyi ampumavälikohtauksesta hengissä, mutta on nyt selvästi vaarassa, koska hän oli selvästi tässä tämän murhan pääkohteena.

Tässä juuri näkyy se, että tämä Epstein casen taustalla olevat tahot käyttäytyvät kuin mafialuokan rikolliset, koska siellä toimitaan samojen oppien mukaisesti.


Lapsiseksiorjien kauppaaminen, sisäelinkauppa, asekauppa, huumekauppa on heille kunnian asia ja jokainen joka näiden roistojen varpaille uskaltaa astua ja varsinkaan USA:n syyttäjäviranomaiset, niin nämä lapsiseksiringin pyörittäjät kyllä lähettäät tappajat heidän perässään oleviensa viranomaisten perään. 


Siksi näille syyttäjäviranomaisille olisi hyvin tärkeää päästä todistajansuojelusohjelmaan.


Salas oli vain muutamia päiviä sitten ottanut vastaan Epstein jutun ja tämä liittyi siihen asiahaaraan, kun Deutsche Bank liittyi tähän Epstein tapaukseen olennaisesti. Kyseinen pankki mm. ollut suostunut tutkimaan hämäriä rahoituskuvioita, jotka liittyivät mm. Epstein juttuun.


Experts file petition demanding anti-child trafficking units in ...

Sehän on miltei valtionsalaisuus, että myös Deutsche Bankissa liikkuu näiden lapsivälittäjien rikollisia rahoja, joita pestään monilla ei keinoilla.


Suomen valemedia on hiljaa tapauksesta

Mutta hyvin kuvaavaa on se, että tämäkin tapaus ei ole vieläkään noussut Suomen valemediaan.

Tiedän, että monet näiden toimittajat lukevat tätäkin blogia sekä myös New York Timesia. Mutta mikä heitä sitten estää tästä Esther Salasin tapauksesta uutisoimasta ?

No siellä tuota juttua panttaa ja seisottaa Suomen Mediapooli päätomittajineen.

Tämä myös kertoo siitä, että New York Timeskin on journalistisesti paljon edellä, koska tämäkin juttu tapahtui jenkeissä, joten USA:n New Yorkin media ehti reagoida tapaukseen.

Mutta täällä Suomessa taas valemedian uutiset ovat hyvin paljon riippuvaisia mm. uutistoimisto Reutersin jutuista, joista suuri osa on CIA:n avustamaa propagandaa, eli valeuutisia. 



Uusimpien tietojen mukaan tämä FedEX lähettipalvelun pukuun pukeutunut ampuja on löytetty kuolleena ja ampunut itsensä.

Lähteet: New york post

CNN