http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, heinäkuuta 29, 2020

Elon Musk suunnittelee aivoihin asennettavaa mikrosirua, jolla voisi myös kuunnella musiikkia



Teknokraatti Elon Musk on jälleen lobannut tätä eliitin aivosiruhanketta ja tällä kerralla hän lobbasi sitä toteamalla, että kyseiseen aivoihin asennettalla implantilla voi myös kuunnella musiikkia.

Hei mikä kiva yllätys.

Siihen päälle vaan tuolla implantilla voidaan myös vakoilla kaikki ajatuksesi, että ehkä sitten kuulemme vielä 2035 vuonna kuinka VR:n lähijunissa ei enää kuulutetakaan näistä turvaväleistä, vaan "Muistattehan että kaikki itsenäinen ajattelu VR:n lähijunissa on ehdottomasti kielletty".

Sillä tuollainen aivoihin asennettava mikrosiru mahdollistaa jo ajatusten valvomisen ja mikäpä olisi sen parempi tekosyy näille Elon Muskin kaltaisille psykopaateille, että aletaan vielä valvomaan ihmisten ajatuksia, kun jo nyt edelleen nämä ihmiset, joiden aivot toimivat siinä tilassa, että he kykenevät ajattelemaan itse ja tietoisesti, niin tällainen korkeamman älyn ja ajattoman viisauden käyttö nähdään jo yhteiskunnalle ja eliitille vaaralliseksi tekijäksi.

BIG PHARMA onkin siksi keksinyt näille ihmisille mitä hienoimpia diagnooseja kuten skitrofrenia tai paranoidinen psykoosi jne. Niiden idea on saada näistä potilaista koekaniineja lääkäeyhtiöille, jotka hoitavat heille psyykelääkkeillä pysyvämmän aivovamman, jotta eliminoituu tämä näiden ihmisten muodostama uhka yhteiskunnalle, jonka itsenäinen ajattelu aiheuttaa.

Koska tämä valtiomuodon ympärille rakennettu tuomiovalta systeemi ei suvaitse toisinajattelua ja yksilökeskeisyyttä, koska tällaiset ihmiset haastavat tämän sairaan kilpailuyhteiskunnan ja tämä väkivaltakoneiston ympärille rakennettu kapitalismi ei salli tielleen kilpailijoita.

Tim Ball: The Technocrat Mind Can Never Quantify Human Behavior

Teknokratia on äärimmäisen vaarallinen kehitys suuntaus, koska se on jyräämässä jo täyttä vauhtia demokratian tielle ja koska teknokratia ei ota enää ihmisoikeuksia huomioon, koska tässä teknokraattisessa järjestelmässä mm. ihmisten valvominen siirretään keinoälylle, kuten Kiinassa tätä ollaan jo toteuttamassa ensimmäisenä maailmassa.

Kiinassa tämä touhu on jo mennyt aivan 1984 Orwell sekoiluksi. Eräskin tapaus sattui alkuvuonna, kun mies tuli liikematkalta kotiin Hangzhoussa ja palasi kotiinsa, niin paikallinen poliisi olikin jo ehtinyt jäljittää hänen autonsa rekisterinumeron lähellä Wenzhout, jossa oli Kiinan viranomaisten mukaan koronavirus tapauksia. Sitten mies määrättiin kahdeksi viikoksi kotikaranteeniin.

12 karanteenipäivän kohdalla mies tylsistyi ja lähtikin ulos. Tässä vaiheessa jo miehen oma pomokin otti mieheen yhteyttä poliisin lisäksi ja Kiinan huippumodernit turvakamerat spottasivat miehen kasvojentunnistusjärjestelmällä ja lähettivät hänen työpaikalleen varoituksen.

Tämä kasvojentunnistusjärjestelmä tulee nyt käyttöön myös Euroopassa ja tästä on tulossa se uusi normaali, että kasvosi tunnistetaan julkisilla paikoilla.



Mutta nämä vallan huipulla olevat psykopaatit eivät vielä jää tähän, vaan he haluavat että kättelystä luovutaan pysyvästi tämän koronan jälkeen.

Ihmisten välinen kättelyhän on osa ihmisluontoa ja todellisuudessa tuon korkeampi tarkoitus on siinä, että jos aiot olla ystävällinen joillekin ihmisille, niin kättelyn aikana siirrät oman energiasi tämän toisen ihmisen kanssa ja näin tuon kättelyn seurauksena tämä energia vaihtaa omistajaa. Mistään bakteereistä ei suinkaan ole kyse, vaikka nämä koronahuijarit yrittävät tässä uskotella, että kyse olisi koronaviruksesta, jonka seurauksena tästä ihmisten välisestä kättelystä nyt luovuttaisiin pysyvästi tämän seurauksena.

Yhdysvaltain johtava tartuntatautiasiantuntija Anthony Fauci avaa ...

Tätä maaimanlaajuista korona-show huijausta johtava immunologi Anthony Fauci (kuvassa) on sanonut tänä vuonna jo julkisesti näin: "Yhdysvaltalainen tartuntatautiasiantuntija Anthony Fauci haluaisi, että kättelystä luovutaan lopullisesti. Hän on todennut Wall Street Journalin haastattelussa, että ihmisten ei pitäisi palata vanhoihin tervehdystapoihin koronakriisiin jälkeenkään."

Psykopaatit käyttävät tällaisia metodeja, että kieltävät ihmisten välisen läheisyyden. 

Näitä kylmiä keinojahan psykopaattivanhemmat yleensä soveltavat kasvattaessaan lapsiaan, jolloin he jättävät heidät läheisyyden ulkopuolelle, jolloin heistä tulee helposti yhtä kylmäkiskoisia ja läheisyyttä karttavia sekä luonnehäiriöisiä ihmisiä.

Sehän on mm. tutkittu jo ajat sitten, että jos vastasyntynyt vauva jätetään ilman kosketusta ja läheisyyttä, niin se kuolee.

George Osborne, Nat Rothschild and the curious case of a ...

Kun katsot tätä Rothschildien suvun potrettia, niin et löydä sieltä yhtäkään kyseisen pankkisuvun vesaa hymyilemässä.

No jos poikia on isoisät nussineet ja laittaneet nämä lapset näihin satanistisiin rituaaleihin todistamaan, kuinka siellä teurastetaan Saatanalle näitä orpokotien lapsia, niin vähemmästäkin menee jo lapsen kuin lapsen mieli rikki.

Tämmöinen historia näillä Illuminati suvuilla kuitenkin on ja nämä äärimmäisen rikkaat suvut haluavat aina jalostaa sukujensa jatkajat tuohon samaan psykopatiaan, jossa vallitsee vain kylmä äly ja tunteita ei enää ilmene juuri kuin tuo syvä ihmiskuntaa kohtaan vallitseva viha, joka on näille pankkisuvuille vain puhtaita veroja maksavia pelinappuloita, eli hyödyllisiä idiootteja.

Bilderberg-kerhon kabineteissa nämä samat elitistit nimittävät tavallisia veronmaksajia mm. torakoiksi. Mutta prekaatit he näkevät heille uhkana, koska heillä on jo aikaa ajatella ja herättää tuo nukkuva mieli, joten ilmankos nämä orjapiiskurit ovat viime vuosina keskittyneet juuri prekaarien kiusaamiseen mm. Aktiivimallin kaltaisilla tekijöillä.

Spanish gang that provided international money laundering services ...

Nämä koronatuet, joita nyt päätettiin syytää 750 miljardia euroa Eurooppaan ovat todellisuudessa vain pelkkää puhdasta rahanpesua, joilla nämä samat vallan verhojen takaiset pankkisuvut jälleen putsaavat pöytää ja sysäävät mm. pienyrittäjät syrjään.

Tämä Euroopan Union (EU) on alusta alkaen ollut Sveitsiin rekisteröidyn BIS-pankin ponzi-huijaus, joka on toteutettu Euroopan Keskuspankin (EKP) toimesta.

Temppu kuinka se tehtiin

Tämä operaatio ja putsaus nimeltä EU ja euro oli niinkin simppeli temppu, että nämä huijarit ensin lahjoivat Euroopan maiden johtajat 90-luvun alussa, jolloin Suomessakin pidettiin mm. salainen neuvonpito 1990-1992 vuosina, joista jälkimmäinen oli tämä Koiviston Konklaavi, jolloin silloinen Tasavallan Presidentti Mauno Koivisto joutui oikein pytämään erikoisluvan silloiselta korkeimman oikeuden Presidentiltä Olavi Heinoselta, että saisivatko pankit päästää kuin koira veräjäjästä silloin tulevista yrittäjien konkurssioikeudenkäynneistä.

Sitten tällä 6.5.1992 päivätyllä Koiviston Konklaavilla sinetöitiin sen, että pankkiirit pääsivät ryöstämään yrittäjien omaisuuden. Eli niiden yrittäjien omaisuus putsattiin, joilla ei ollut varaa maksaa lainojaan kerralla takaisin ja näin sitten nämä Suomessa silloin toimineet pankit mahdollistivat lopulta tuon EY-vaatimuksen mukaiset 58 prosentin vakavaraisuuden.

Näillä sitten mahdollistettiin Suomen valtion EU-jäsenyys, joka oli jo sinetti yhteisvaluutta eurolle.

Mutta nämä huijarit taas sanoivat 90-luvun puolivälissä, ettei EU jäsenyys tarkoittaisi mitään yhteisvaluuttaa. Mutta kuinkas kävikään, kun 1998 Pääministeri Paavo Lipponen ja valtionvarainministeri Sauli Niinistö huijasivat Suomen euroon.

Taustalla oli jälleen Sveitsin BIS-pankki, joka lahjoi silloista Suomen poliittista johtoa.

Mutta nämä maanpetturit olivat jo tuolloin vähän huonossa välikädessä, koska heistä oli jo silloin BIS-pankin holveissa arkaluontoista videomateriaalia, joilla näitä valtionpäämiehiä voitiin jo silloin kiristää. 

Eli Suomen EU jäsenyys ja Euron aikaansaama 1700 miljardin menot Suomen valtiolle 1995-2020 välisenä aikana on miltei jäänyt siitä kiinni, että jotkut entiset Suomessa toimineet poliitikot ja ministerit ovat päätyneet mm. Helsingissä toimivien pedofiilirinkien videonauhoille, jotka ovat tälläkin hetkellä siellä BIS-pankin holveissa ja kulkeneet aina Mossadille sekä CIA:lle asti.

Mutta kun poliitikot ja ministerit tottelevat käskyjä ja myivät Suomen kansalaiset näille BIS-pankkiirien orjiksi, niin ei tuhoutunut näiden pedofiiliringeissä toimivien ministerien ja poliitikkojen poliittinen ura.

Ainoastaan Suomen valtion talous tuhoutui ja Suomen veronmaksajat köyhtyivät ja nämä maanpetturit taas vähän rikastuivat, kun heille luvattiin tuosta maanpetoksesta vastineeksi hillotolppavirat sijoituspankeissa sekä muissa hienoissa edustustehtävissä, joissa palkka oli jo yli eduskunnan kansanedustajan.

Nämä maanpetturit myivät sielunsa suoraan Saatanalle ja sitä vastaan he lupautuivat köyhdyttämään Suomen valtion ja mahdollistamaan, että tästä maastamme tehtäisiin vielä joku päivä tuo Saksan alistama köyhä alusmaa.

Saksan johtamaan liittovaltioon on enää pieni matka ja nämä Helsingin pedofiilirigeissä pyörivät poliitikot eivät ole suostuvaisia näyttämään ovea näille huijareille, koska heillä on jo vasen jalka haudassa tämän suhteen. 

Nämä sielunsa Saatanalle myyneet elitistit kumarsivat jo silloin 1918 myös sinne Saksaan ja kumartavat sinne edelleen. 

He eivät ole isänmaallisia, koska Suomi ei merkitse heille valtiona mitään muuta kuin poliittisia hillotolppia, pedofiilirinkejä, ilmaisia huoria, ja muita veronmaksajien rahoilla maksettuja sikailuja.

Olisikohan jo aika saada nämä vallan väärinkäyttäjät pois noista hillotolpista ? 

Tämä ongelma ei poistu jos luotat siihen, että tuo joka neljäs vuosi väärennetty äänesi löytää perille sinne vaalilaskentatoimistoon.

Mutta sen sijaan sinulla on käytössä oma äänesi, joten miksi et käyttäisi sitä, koska sen teho on näille valtakunnan huijareille enemmän kuin piikki lihassa. Siksi he vihaavat meitä kansakunnan totuudenpuhujia ja pitävät meitä aina heidän ylimpinä poliittisina vihollisinaan, vaikka me kerromme ainoastaan totuuden näistä sikailijoista ja psykopaateista, joilla on kilahtanut valta nuppiin. Tuo kuviteltu valta.

Tasavallan Presidentti Mauno Koivisto oli aikanaan törkeä vallan väärinkäyttäjä, joka sikaili Suomen Pankista kaikki rahat näiden kansainvälisen pankkitason roistojen taskuun.

Että tiesitkös "Suomelta loppuivat rahat vuonna 1992 täysin yllättäen ja Koivisto hermostui".

Että mitenkäs se sillei sattuikaan käymään.

Kun päästää sen pukin vartijoimaan sitä kaalimaata, niin huonostihan siinä käy.

Suomen Pankin taloutta päästettiin se symbolinen pukki vartijoimaan ja Suomen Pankki oli se kaalimaa.

Mutta nykyään tämä pankkijärjestelmä on paljon haastavampi alue, koska vuodesta 1995 lähtien Suomen Pankki luovutti rahanluontioikeuden pelkästään enää Euroopan Keskupankille, joten koska tämä lainaraha on sieltä pumpattu esiin tyhjästä ilmasta valtion velkana, niin ennen vanhaan Suomen Pankki sai sen painaa itse markkoina liikkeelle.

Tämä on se syy miksi Suomen valtio on velkaantunut EU aikana tämän yli 110 miljardia euroa. Loput 220 miljardia euroa taas paisuu kuin pullataikina veroparatiisisaarilla rikkaamman eliitin veronkierto porsastelukassaksi.