http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, heinäkuuta 01, 2020

Mark Zuckerbergin lompakosta on lähtenyt viime aikoina 6,4 miljardia dollaria pois

Facebook Mark GIF - Facebook Mark Zuckerberg - Discover ...

Teksti: Teemu Vehkala

Facebookin perustaja ja toimitusjohtaja Mark Zuckerbergin lompakosta on lähtenyt viime aikoina sellaiset 6,4 miljardia dollaria pois, joka on ollut seuraus mainostajien lähtemisenä Facebookista.

Tämän takana on suursijoittaja Sorosin rahoittaman BLM-liikkeen yksi kampanja, jossa suuryhtiöille kuten Honda, Coca-Cola, Verizon, PepsiCo jne. on ilmeisesti annettu rahallisesti tukea sen edessä, että ne vetävät mainoksensa Facebookista pois, koska ne kuulemma tukevat vihapuhetta.

Joten näin ollen Zuckerbergin lompakko on köyhtynyt siinä samalla, eli miehen omaisuus on kokenut laskun.

Kampanjan nimi on "Stop Hate for Profit".

Olen ennustanut jo viimeiset vuodet, että jossain vaiheessa Microsoft tekee kaupat Facebookista.


Siitä kuitenkin nousee vielä täysi myrsky, kun Facebookin salaisuus paljastuu vielä jossain hamassa tulevaisuudessa, kuinka sitä ollaan kaikki nämä vuodet käytetty salaisena CIA:n tietokantana.

Ja se skandaali vaatii vielä sen oman tietovuotajansa, jolle annetaan se suunvuoro. Kun elämme edelleen tässä arvostatus kulttuurissa, että vain jos sinulla on jokin saavutettu akateeminen asema tai virka, niin silloin vasta sinua kuunnellaan.

CIA:lla kun toimii sellainen yhtiö kuin IN-Q-TEL, jonka kautta kerätään tietoja Facebookista CIA:lle. Siinä välissä toimii vielä näitä teknologiajättejä myöten kuten IBM esim.

Lähde: IL