http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, heinäkuuta 20, 2020

EU Liittovaltioneuvottelut venyneet pikkutunneille asti

Alankomaiden pääministeri Mark Rutte (vas), Saksan liittokansleri Angela Merkel, Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen ja Ranskan presidentti Emmanuel Macron kuvattuna Brysselissä lauantaina.
EU:n komissio on vaatinut EU huippukokouksen johtajamaiden pitävän maskia naamallaan aina kun kamerat käy. Mutta kameroiden ulkopuolella juuri yksiään ei tuota NEW WORLD ORDER kuonokoppaa pidä naamallaan.

Brysselissä on ollut viime päivinä käynnissä kuumat EU liittovaltioneuvottelut, jotka valemedia taas on esittänyt "koronatukipakettineuvotteluiksi".

He valehtelevat täysin siitä mistä siellä neuvotteluissa oikeasti keskustellaan, sillä mitä nämä 750 miljardin euron koronatukipaketit todellisuudessa tarkoittavat ? 

No ne tarkoittavat sitä, että EU maat sitoutuvat sillä Saksan kanssa EU liittovaltioon.

Se on Saksan keino saada nämä EU jäsenmaat vangittua jo nyt tuohon Liittovaltiohankkeeseen mukaan ja tämä on siellä kokoushuoneissa tuottanut päänvaivaa.

Rothschild Banker

Ranskan presidentti Emmanuel Macronin (kuvassa) väitettiin aiemmin jo ottaneen yhteen Alankomaiden pääministeri Mark Ruttenin ja Itävallan liittokansleri Sebastian Kurtzin kanssa.

Macronhan on Ranskan presidenttinä täysin Rothschild pankkisuvun lähettämä desantti, joka valittiin Ranskan presidentiksi vieläpä väärennetyillä äänillä. 

Sillä Macron työskenteli ennen presidentin virkaansa Rothschildien investointipankissa.

Lord Rothschild

Jacob de Rothschild toimii Rothshild pankkisuvun edustajana ja hän on yhteydessä Macroniin ja tiettävästi sieltä kautta tuli Ranskan vaatimus, jolla he haluavat paisuttaa omalla osallaan tätä koronatukipakettia ainakin 400 miljardia euroa. 

Mutta taas nämä nuukat maat kuten Suomi haluavat pienentää tuota summaa merkittävästi, mistä tuolla kokouksessa on syntynyt eripuraa.

Kyse on nyt EU liittovaltiohankkeesta ja muiden EU-maiden köyhdyttämisestä.

Reality Check: Will the UK end up joining an EU army? - BBC News

Mihin Saksa tarvitsee 750 000 000 euroa ? 

Nämä "koronapakettineuvottelu", eli EU:n liittovaltioneuvottelut ovat siis Saksan (EU:n perustajamaa) johtamat neuvottelut, jossa Saksa vaatii tuota valtavaa 750 miljardin euron rahapottia itselleen, mutta mitähän varten.

No kun sen Saksan haluaman yhteisen EU armeijan rakentaminen ei tapahtu tai käy ilmaiseksi.

Saksan liittokansleri Angela Merkel on viime vuosina puhunut koko ajan yhteisen EU armeijan puolesta.

Mutta sitten kun asiasta on noussut kohu, niin nämä EU-johtajat ovat taas muuttaneet kantansa siitä ja näin nämä kierot EU-maiden johtajat kiemurtelevat tämän asian edessä, vaikka on täysin selvää, että tämä Saksan haluama EU armeija on kiilunut näiden pankkiirien mielessä jo vuosikaudet.

Mutta jos nyt vähänkään tuntee Euroopan historiaa, niin Saksahan menetti II-maailmansodan jälkeen sen oikeuden alkaa kasaamaan taas uutta natsiarmeijaa, joten jos Saksa tällaista hanketta alkaisi johtamaan EU:ssa, niin siihen vaadittaisiin jo miltei samankaltainen valtauudistus mitä Saksan silloisen natsipuolueen johtaja Adolf Hitler sai lopulta itselleen, eli diktaattorin valtuudet.

Joten silloin tämä EU:n liittovaltiohanke on täytynyt olla hyvin tarkkaan suunniteltu etukäteen, jota johdetaan tuon vallan näkymättömän käden kautta.

Saksan liittokansleri Angela Merkel puhui tiistaina ensi kertaa EU:n puolustusyhteistyön tiivistämisestä. Kuva vuodelta 2012.

Saksahan oli jo II-maailmansodan aikana Suomen kanssa tiiviissä puolustusyhteistyössä ja viimeksi vuonna 2012 Saksan liittokansleri Angela Merkel puhui Sauli Niinistön kanssa EU:n puolustusyhteistyön tiivistämisestä.

Merkel kannusti jo silloin EU:ta perustamaan oman armeijan.

Business Finland - Saksa

Mikä sitä Saksaa oikein täällä Suomessa kiinnostaa ? 

Mutta mennään nyt tähän mystiseen Saksan ja Suomen eliitin väliseen pyhään liittoon, joka oli läsnä jo silloin 100 vuotta sitten, kun täällä se Suomen vapaussota (sisällissota) nähtiin.

Saksa halusi silloinkin Suomen itselleen ja nämä manpetturipoliitikot nyk. Kokoomuksen johdolla olivat ajamassa Suomeen kuningashanketta, jonka seurauksena Suomeen olisi tullut Saksalainen kuningas.

Mutta suunnitelmat menivätkin lopulta pieleen, kun Saksa sai takkiin ensimmäisessä maailmasodassa ja Suomesta ei tullutkaan kuningaskunta ja tätä operaatiota halunnut ja rahoittanut rikas suomenruotsalainen eliitti jäi myös nuolemaan haavojaan ja katkeroituivat syvästi tästä, ettei Suomen itsenäisyyttä saatukaan silloin tuhottua. Vaan tapahtuikin kuten kansallislaulussamme "Oi nouse Suomi, näytit maailmalle", Mutta EU orjuutta Suomi ei ole vieläkään karkoittanut pois.

Se on niin raskas apina täällä kansallisessa niskassa, että sen hintalappu kasvaa nyt näiden "koronatukipakettien" myötä niin suureksi, että nämä hullut elitistit yrittävät tulevina vuosina köyhdyttää eläkeläiset sekä käydä palkansaajien kukkarolle. He haluavat lakkauttaa kohta kaikki ammattiliitot sekä alkaa riisumaan sosiaaliturvaa sekä eläkkeitä.

Heillä on täysi ryöstö käynnissä ja ikävintä tässä on se, että Suomen kansa on edelleen enemmissä määrin saatu sinne henkiseen nurkkaansa, etteivät suomalaiset uskalla kapinoida, koska he mielummin suostuvat sinne karanteeneihin.

Ennen oli tarhaketut karanteenissa, nyt sinne tämän kevään aikana suostui jo suomalaisetkin omiin koteihinsa.

Joten tällainen ihmisten paimennusmuoto jouduttiin ottamaan käyttöön, koska tällä Uutta Maailmanjärjestystä ajavalla eliitillä alkaa jo tulla pian kiire tuon NEW WORLD ORDER suunnitelmansa kanssa.

Koronavirus huijaus ja härdelli tässä ympärillä on pelkkää harhautusta, jolla tämä hanke halutaan saada ajettua ajoissa maaliinsa. 

Eli kohti lopullista tyranniaa, eli tuota Uuden maailmanjärjestyksen toteutusta, josta tulisi sitten tämä "uusi normaali", joka kieltäisi ydinperheet, miesten ja naisten välisen seurustelun, ihmisten välisen kättelyn jne. 

Näillä globalistisekopäillä on täydet narratiiviset aikataulut miten he tätä hanketta lähtevät toteuttamaan tuolla ennaltasuunnitellulla "koronan toisella aallolla", jonka maailmanlaajuinen harjoitus vasta ajetaan läpi syyskuussa.



Valkoinen talo alkoi puskea tästä jo propagandaansa kesäkuussa.

Useat huhut kertovat siitä, että tätä koronavirus propagandaa aiotaan puskea läpi vielä seuraavat viisi vuotta ja ilmeisesti se ollaan aina CIA:lla asti tutkittu jo niin tehokkaaksi psykologiseksi terroriksi, että siksi ISIS terroristi-iskut on jätetty pois maailmalla tämän kevään aikana, koska tämä koronavirus huijaus ja koronaterrori ajaa sen saman asian moninkertaisesti tehokkaammin, koska psykologinen terrorismi toimii suoraan ihmismieleen. 

Mutta mitä enemmän tämä kohteena oleva ihmismieli on enemmän tietoisesti hereillä, niin sitä vähemmän nämä huijauskonstit enää toimivat näihin heränneisiin ja siksi tämän valtaeliitin vahtikoirat Seura-lehtineen ja YLE:n maksullisine papukaijoineen (copy paste toimittajat) laitetaan vähintään kerran kuukaudessa kirjoittamaan näitä juttuja, joissa tuomitaan ja varoitellaan uskomasta näihin salaliittoteorioihin.

Human consciousness is simply a state of matter, like a solid or ...

Nämä Suomen valemedioiden toimittajat ovat keskimäärin yhtä tyhmää väkeä kuin siellä valemedian vastaanottimien ääressä.

Nämä valemediatalojen omistajat ovat olleet viime vuosina raivoissaan siitä, että perinteisen median kannattavuus ja suosio on laskenut silmissä, koska some (sosiaalinen media) on kiilannut jo ohi.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA teettää vuosittain maailmalla alihankkijoineen salaisia raportteja, joissa tarkastellaan kulloisenkin maan valtamedian kohderyhmän älykkyyttä.

CIA sekä myös Suomen armeija, että NATO sekä Suomen hallinto käyttää näistä valtamedian propagandan unesta heräänneistä ihmisistä erikoistermiä "hybridiuhka".

Tämä tuntee sitten erillisen informaatiosodankäynnin kategorian, joka tunnetaan hybridisodankäyntinä.

Viron pääkaupungissa Tallinnassa on viime vuosina Viron salainen poliisi Kaitsepolitsei kouluttanut mm. YLE:n toimittajia tähän hybridisodankäyntiin.

Suomen valemedia alkoi käyttämään hybridisodankäynnin strategiaa, joka tarkoittaa sitä että valemediassa nämä hybridisotaa käyvät henkilöt esitetään automaattisesti Venäjän palveluksessa oleviksi trolleiksi. Että vaikka itse allekirjoittanut ei ole Venäjällä käynyt yhtä ainuttakaan reissua tai saanut Venäjältä yhtä ainuttakaan ruplasalkkua.

Freedom of mind by Elemia on Amazon Music - Amazon.com

Mutta kas kummaa kun edelleen maailman älykkäin kansa on Suomi, niin tämäkin täytyy salata julkisuudesta.

Sillä jokainen mieleltään vapaa ihminen on tälle sielunsa Saatanalle myyneelle eliitille suuri uhka, koska nämä mieleltään vapaat ihmiset eivät enää halua tukea tätä epätervettä ja sairasta yhteiskuntaa, jota nämä pankkiirit aina sieltä Sveitsiläisestä BIS-pankista asti haluavat ryöstää tyhjäksi asti.

Joten jos me suomalaiset emme enää suostu näiden pankkiirien pelinappuloiksi, niin luonnollisesti nämä pankkiiriroistot näkevät meidät heille suureksi uhaksi ja aina kaikkia omavaraisia valtioita he ovat lähteneet tuhoamaan mm. aseellisten invaasioiden avulla. Syyriakin tuhottiin näistä samoista syistä sekä Libya. 

Solomon | Bible Wiki | Fandom

Koska Rothschild pankkisuku on jo sen tason mafia, ettei heidän kanssaan ryttyillä. Kun tuo heidän verilinjansa on tosiaan peräisin sieltä Israelin muinaisilta kuningassukujen verilinjoista.

Red Curtains for Theater Stage Backdrop HU0016 | Stage backdrop ...

Mutta nämä pankkiirit ovat melkoisen kieroa porukkaa, kun he eivät suostu toimimaan julkisesti, vaan ovat kierrättäneet valtarakenteensa niin, että se on jaoteltu useisiin eri eliitin haaremeihin.

The Trilateral Commission | EricDubay.com
Näitä eliitin salaisia kabinettikerhoja ovat mm. Bilderberg-ryhmä, Council on Foreign Relations, MJ-12 (hyvin korkeatasoinen ryhmä), Bohemian Grove, Rooman Klubi, Trilateraalinen Komissio, Sveitsin Talousfoorumi jne.

Sbs Running Man Suzy S Smile Gif Wifflegif Cartoon Man Running ...

Työelämään edennyt ihminen on näille vallan verhojen takaisille tahoille puhdas veroja maksava lypsylehmä, joista nämä elitistit käyttävät nimitystä "hyödyllinen idiootti".

Join Illuminati true website +254728104557 agent George sanatas

Palkkatyön orjuuten tämä systeemi on juuri rakennettu.

Mutta taas nämä vallan verhon takaiset miehet tekevät vähän erilaisempia töitä, joihin ei ihan voi ilmoittautua siellä paikallisessa työvoimatoimistossa, koska lapsikauppiasvälittäjäksi tai asekauppiaaksi ei päästä tiettävästi edelleenkään TE-keskuksen kautta. 

Cracking The $150 Billion Business Of Human Trafficking

Siellä kun pyörii niin suuret rahat, että jos per siepattu lapsi tuottaa sen n. 15 000 dollaria, niin noilla rahoilla ei enää pyöritä työvoimatoimiston toimiston käytävillä.

Sexual abuse and forced marriages: Finland seeks strategies ...

Ihmiskauppa ja lapsikauppa on silti edelleen näiden yksityisten pankkien yksi salainen tulonlähde. Mutta ei ne pankit luonnollisesti suostu kertomaan, että heidän pankeissaan kierrätetään mm. lapsiprostituutiosta saatuja tuloja.

Jeffrey Epstein oli tuossa vain yksi pikkuluokan tekijä, joka työskenteli kaiken ajan Israelin tiedustelupalvelu Mossadille, jonne hän toimitti asiakkaistaan kuvatut salaiset videot.


Lähde: https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006576484.html