http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, heinäkuuta 13, 2020

Maskipakko hulluus nostaa päätään britanniassa

Kuvan mahdollinen sisältö: 2 henkilöä, tekstissä sanotaan WHERE IS YOUR MASK, SON? U835Y

Maskipakko hulluus nostaa jo päätään esiin britanniassa.



UK Column news kanavalla pyöri eilen tilannekatsaus, jossa puhuttiin britannian koronavirustilanteesta.

Toimittaja nimitti maskia kritisoivia tahoja jopa "skitsofreenisiksi" ja tuollaisen terminologian käyttö tässä asia yhteydessä on jo todella asiatonta.



Jenkeissä tämä koronavirus huijaus jatkui siinä, että tartuntamäärät ilmoitettiin osavaltioissa keksityillä luvuilla 33, joka on tuo vapaamuurareille tuttu numero.

Koska vapaamuurarien 33 aste on se, jonka jälkeen vapaamuurarit tekevät sen valansa Luciferin kanssa ja alkavat harjoittamaan satanismia eri rituaaleina.

Satanismihan on sellainen arvomaailma, että jos nämä tällä planeetalla mellestävät globalistit katsovat oikeudekseen tuhota koko planeetan tuolla tuhokapitalismillaan, niin he satanisteina katsovat, että myös ovat oikeutettuja siihen, koska Saatana antaa heille siihen luvan.

Satanisti kun ei koe mitään moraalia edes siinä, että nämä globalistisiat murhaavat lapsia ja juovat niiden verta, jotta pysyisivät nuorena.

Koska satanisti ei usko karman lakiin, joka taas on syyn ja seurauksen laki, joka on täysin universaali laki.

Satanisteille paha on hyvää jne. He kääntävät kaiken toisinpäin, joten myös tässä koronavirus huijauksessa kun Bill Gates esittää pelastavansa maailman, niin hän todellisuudessa yrittää saada harvennettua yli 7 miljardia ihmistä näillä koronarokotteilla (RNA-rokote, joka muokkaa ihmisen DNA-ta).

Tällaisille moraalittomille paskiaisille ei saisi antaa missään muodossa tyrannian vallankäytön avaimia, mutta he kaappasivat vallan itselleen jo kauan aikaa sitten, jolloin näitä heidän periytyviä salaseuroja toimi eri puolilla maailmaa. 

Jesuiitat kuuluvat samaan klubiin sekä Vatikaani... Heillä on vain yksi päämäärä... Joka on kaikkien kansallisvaltioiden hävittäminen ja se toteutetaan tälläkin hetkellä mm. humanitaarisen maahanmuuton avulla. 

Kolmas maailmansota on suunnitelma, jossa Eurooppa on tarkoitus tuhota monikulttuurisuuden tuomalla rotusodalla, joka sitten lopulta tuhoaisi tämän nykyisin tuntemamme yhtenäisen Euroopan ja ajaisi sen lopulta kohti maailman liittovaltiota, joka on näiden elitistien lopullinen suunnitema, jonka tarkoituksena on luoda Uusi maailmanjärjestys, jonka keskusvaltioksi on määrätty tulevaksi Israel, josta sitten aikanaan tulevaisuudessa tätä koko maailman yhteistä tyrannihallintoa alettaisiin johtamaan.

Israelista näkee jo nyt, että miten kyseinen maa toimii täydessä apartheid hallinto moodissa ja Palestiinalaiset ovat heidän vihollisiaan, joita Israelin valtio sortaa ja pompottelee miten haluaa. Palestiinalaisilta asuinalueilta mm. tuhotaan kaikki oliivipuut, jotta palestiinalaiset eivät saisi edes sitä kautta harjoitettua elinkeinoaan.



Mutta tämä korona kuonokoppa... Sillä on ihan oma poliittinen tarkoitus ja se liittyy ihmisen hengitysteihin ja jos tuollaista hengitysmaskia pitää vuodesta toiseen naamallaan, niin silloin ei enää altista itselleen näitä terveitä kausi-influenssan kaltaisia viruksia, joilla taas ihmisen luonnollinen immuniteettijärjestelmä paranisi, koska se tarvitsee näitä normi viruksia, jotta ihmisellä olisi toimiva immuniteettisuojausjärjestelmä.

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, tekstissä sanotaan TARVITTIIN VAIN TAIKASANA "TURVAVÄLIT" JA OLEMME JO ASKELEEN PAĂSSĂ UUDESTA MAAILMANJÄRJESTYKSESTA imgflip.com

Näillä "turvaväleillä" ei ole tekemistä minkään viruksen leviämisen ehkäisyn kanssa, vaan ne ovat jo nyt osa tätä Uuden maailmanjärjestyksen fasistista kehityskulkua, koska nämä fasistit aikovat jättää nämä UUDEKSI NORMAALIKSI voimaan tämän mielipuolisen ja psykologisen korona terrorin jälkeen.

Kun he katsos kokevat, että ihmisen välinen sosiaalinen vuorovaikutus koetaan poliittiseksi uhkaksi, jos ihmisiä alkaa kokoontumaan julkisilla paikoilla enemmän kuin 10... Siksi tätä 10 ihmisen julkisten kokoontumisten rajoitusta jo tässä keväällä kokeiltiin, koska eliitti kiihottui siitä suuresti, kuinka se sai Suomessakin nämä 10 ihmisen kokoontumisrajoitukset voimaan tässä keväällä.

Mutta internetin he kokevat edelleen miltei suurimmaksi uhkaksi, koska he eivät edelleenkään uskalla laittaa voimaan EU:ssa näitä Turkin hallinnon kaltaisia lakeja, että hallinnon kritisoija joutuu 2 vuodeksi vankilaan.

EU:n komissiossa istuu sen tason psykopaatteja, että jos se olisi pelkästään heistä kiinni, niin he haluaisivat sen tyrannihalinnon jo yhdessä yössä. Mutta sitä ennen täytyisi tuhota muutama sivistysvaltio, joihin myös Suomi kuuluu.

Joten siksi heillä on George Sorosin säätiöiden kautta siihen hyvät keinot käytössään, kun Suomeen on tänäkin vuonna salakuljetettu rekkalasteittain pakolaisia, eikä valtamedia... Eikä valemedia mainitse näistä sanallakaan.



Joten nämä seuraavat vuodet tulevat sitten olemaan tätä mielipuolista psykologista terroria, jossa ihmisiä pelotellaan kuulemma vielä seuraavat 5 vuotta tällä kuvitteellisella koronaviruksella, jos ihmiset eivät suostu alistumaan tämän eliitin psykologisen terrorismin sekä fasismin edessä.

Nyt ei kuitenkaan eletä enää missään feodalistisella keskiajalla, mutta EU:n komissio kiihottusi siitä, jos se saisi edes vähän keskiajan feodalistista orjuutta tuotua tänne EU:n nykyiseen aikakauteen.

Maailman talousfoorumi WEF 23.–25.1.2013 - Presidentti

Siellä ne rahamaailman ykköspelurit kokoontuivat Sveitsissä viime tammikuussa. 

Yllättäen näitä siellä käytyjä keskusteluja ei voitu kertoa mediassa, koska muuten ne olisivat paljastaneet nämä suuremmat kortit julki, että siellä puhuttiin tästä korona härdellistä ja mm. siitä kuinka samaan aikaan maailman rahamaailman kierrosta puhallettiin useita miljardeja dollareita pois kierrosta ja tämä puhallus tehtiin vetoamalla koronaan, vaikka todellisuudessa tässä oli jo tämän kevään maaliskuussa käynnissä tämä maailman suurin talousrikollinen puhallus pörsseissä.

Pankki ja pörssimaailma kun koki jo tässä keväällä niin suuren romahduksen, että USA:n keskuspankin oli pakko jossain vaiheessa toimia vastaan ja erääthän huhut kertoo sellaista, että USA:n nykyinen Presidentti Donald Trump joutui palauttamaan Fedin takaisin USA:n hallinnon käsiin.

Kun se salaisuushan on, että silloin vuonna 1913, jolloin USA:n keskuspankki kaapattiin näille ango-sax eliitille... Eli Britannian kuningashuoneen ja muiden roistojen haltuun, niin siitä lähtien USA:n valtio on velkaantunut näille samoille ango-sax eliitin tahoille.

Ja itse asiassa USA:n vanhat sisällissodatkin olivat silloin aikanaan tämän saman britanniassa mm. vaikuttaneen anglo-sax eliitin tekosia, koska Rothschildien suku lainasi I-maailmansodassakin ja II-maailmansodassa Saksallekin sekä Neuvostoliitolle rahaa tuohon sotimiseen.

Ja ei näitä rahamahtisukuja oikein edes kiinnosta kuin vain se, että mitä tapahtuu näiden sotien jälkeen näille suurille ja taloudellisesti vahvoille suuryhtiöille, joita ovat edelleen nämä muutamat Saksassa toimivat suuryhtiöt, joita taas yritetään laittaa noilla keinoilla polvilleen ja Saksan osalta tämä tuleva operaatio liittyy Saksan haluamaan ja vaatimaan EU-liittovaltioon, jota Saksa tulisi lopulta täysin despoottina johtamaan.

Sinne enää sen jälkeen Merkelin tilalle nousee joku sotahullu diktaattori, niin jopas on taas Saksan armeija rakentamassa muista EU-maista itselleen sen EU:n superarmeijan ja simsala bim... Sitten on Natsi-Saksan neljäsvaltakunta syntynyt ja annas kun nämä uusnatsit kiihottuvat siitä maailmalla, kun luulevat sen jälkeen olevansa kuin jossain maanpäälisessä paratiisissa, kun Saksa sallii taas tuon heidän harrastuksensa uudelleen.

Mutta nämä uusnatsi harrastustaan harrastavat ihmiset eivät taaskaan tajua, että ei siinä silloin ole kysymys mistään Saksan valtion diktaattorista, jota he rakastavat, että hän alkaisi taistelemaan taas Hitlerin tavoin näiden kasaarijuutalaisten pankkiirien kanssa.

Ei pankiirien kanssa voi oikein taistella, koska pankkiirit ovat niitä roistoja, jotka hallinnoivat sitä rahan painamista sekä raha sekä pörssikursseja.



Rothschildien pankkisuku oli se pääosin, joka nosti natsit valtaan 30-luvulla Saksassa ja sieltä ne rahahanat myös aukaistiin Saksan natsiarmeijalle.



Tässä tämä DEEP STATE:n ylimpiä juomanlaskijoita Henry Kissinger luennoi uudesta maailmanjärjestyksestä.

Uusi maailmanjärjestys, joka tuhoaisi ihmisten perusoikeudet sekä toisi tullessaan fasismin sekä tyrannian ja feodalistiset hallintomuodot... Niin tämän hankkeen toteuttaminen on selvästikin näille Kissingerin kaltaisille elitisteille aina sairas pakkomielle.

Pin on Insta page

Koska tuo ns. kuninkaallista verilinjaa... Eli tuota Egyptin Anunnakien verilinjaa omaavat tyypit ovat luonnostaan näin suuruudenhulluja, että he katsovat oikeudekseen pompotella ja alistaa koko maailmaa.

Jacob de Rothschildin sekä Rothshildien pankkisuvun verilinja on sieltä peräisin ja siksi heidän kallonsakin on tuon muotoinen, joka tulee sieltä Anunnaki rodulta.

Are the Elongated Paracas Skulls from the Nephilim? - Video Analysis

Anunnaki-rotu oli se, joka eli muinaisen Egyptin aikoina ja heitä ihan palvottiin siellä jumalolentoina.

Anunnaki Aliens and Extraterrestrials - About | Facebook

Sumerilaiset taulut myös kertovat heistä.