http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, heinäkuuta 04, 2020

Laulaminen kirkossa on nyt laitonta mm. Saksassa

Things my kids are NEVER allowed to do… | The Cheri-bomb

Teksti: Teemu Vehkala

Toukokuussa tuli uudet lait voimaan, joka kieltää Saksassa kirkoissa laulamisen. Syiksi kerrotaan koronaviruksen.

Nyt sama laki tuli myös voimaan Kalifornian osavaltiossa.

Kyllä eliitti nyt kiihottuu tästä feodalismin paluusta, joka hyökkää nyt feikkipandemian koronan verukkeella musiikkikulttuurin kimppuun ja raatelee sen nyt puuman lailla.

Church Responsibility and Intervention: Change to the Community ...

Kirkot kun ovat akustiikaltaan sellaisia paikkoja, että ne ovat todella ihanteellisia esim. klassisen musiikin esittämiselle ja klassinen musiikki rauhoittaa kuulijoita, sen sijaan kuin että noihin kirkkoihin menisi itse Lady Gaga huutamaan sitä kolmen soinnun poppiaan.



Vielähän ei näissä paikoissa nähdä vielä mitään Illuminaatin musiikkimessuja, joihin olisi kutsuttu Lady Gagat ja Beyoncet. Tai itse asiassa näitä messuja näemme joka vuosi mm. Amerikkalaisen jalkapallon Super Bowlin väliajalla.

2954 - Alien News

Nämä vallan verhon takaiset kontrollerit ovat aina olleet hyvin tarkkoja siitä, että ketkä tuonne populaarimusiikin artistirosteriin pääsevät sisään, koska se on edelleen hyvin vahva ihmisten manipulointikeino.

Illuminati Members | List of Celebrity Illuminati Members

Jäämme silti odottamaan, että mikä tulee olemaan tämän musiikkikulttuurin tuleva UUSI NORMAALI, koska eliitti on jo nyt kiihottunut tästä, kuinka konserttisalit ovat tyhjänä ja kirkkokuorotkin on käskytetty syrjään.

Näin sitten esiintyvät taiteilijat saadaan hiljalleen köyhdytettyä ja he joutuvat lopulta nöyrtymään KELA:n apurahoihin. 

Kun taas tämä kulttuurieliitti pienenee vuosi vuodelta ja siellä sarjassa ei sallita itsenäisiä taiteilijoita, koska heitä ei voisi hallita. Joten ainoa heidän hallitsemiskeino on se, että tämä kulttuurieliitti laittaa heidän apurahojensa rahahanat tarvitaessa kiinni.

Muusikot listasivat 10 parasta kotimaista pop-kappaletta kautta ...

Korona sai kuitenkin jo sellaisen taantuman koko musiikkikulttuuriin, että koko musaskene elää nyt melkein samanlaista rappiokautta kuin kieltolakien aikana 20-luvulla. 

კოლაფსი ყველა კვალს წაშლის – Astronet.Ge

Toki silloin ei ollut vielä tätä nykyistä teknologiaa PC-tietokoneita, tai Macbookkeja sekvenssereineen, tai Spotify soittolistoja sekä Youtubea. Vaan silloin pelattiin vielä hikisten gramofonien kanssa ja niitä osti vain ne joilla oli niihin varaa.

The Phenomenal Power of Your Voice | Singing For Your Soul

Kuitenkin se mitä tulee vaikka laulamiseen, niin jo yksistään ihmisen tuottama lauluääni on sellainen asia, että siihen kytkeytyy suunnaton voima taakseen.



Esimerkiksi populaari musiikki on sellainen, joissa parhaimpia solisteja ovat yleensä ne, joilta löytyy enemmän ns. keuhkoja, joita löytyi mm. tältä mieheltä nimeltään Warren Wiebe, jolla oli tosin traaginen elämä, joka päättyi hänen oman käden kautta vuonna 1998 miehen ollessa vain 45-vuotias.



On silti mielestäni väärin, että tällaisille naispuolisille huutajille sitten annetaan se viihdeteollisuuden piikkipaikka ja kaikki avaimet käteen. Vaikka toki tuonkin naisen uraputki noudattaa tätä suurta suunnitelmaa.



Musiikki kun on värähtelyä aivan kuten rumpujenkin soitto ja kun sitä aikansa treenaa, niin lopulta siinä kehittyy ajan myötä.


Lähteet: https://www.waynedupree.com/2020/07/churches-singing-california/ 

dw.com