http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, heinäkuuta 05, 2020

Nämä julkisuudenhenkilöt työskentelivät THE SILENT CHILDREN nimisessä lapsikauppaa koskevassa dokumentissa


Nämä neljä kuvassa näkyvää miestä; 
Tim Bergling (Tunnettiin myös taiteilijanimellä DJ Avijii
Chester Bennington (Linkin Park yhtyeen laulaja)
Chris Cornell (Soundgarden yhtyeen laulaja) 
Anthony Bourdain (tv ohjelmistaan tunnettu julkkiskokki)

Heitä kaikkia yhdistää se, että he kaikki työskentelivät vielä muutama vuosi sitten lapsikauppaa käsittelevässä dokumenttielokuvassa. 

The Silent Children dokumenttielokuva projektin pani alkuun alunperin Dave Matthewsin yhtyeen jäsen LeRoi Moore

Avicii

Mutta sitten alkoi niittokone heilumaan DJ Avicii, eli oikealta nimeltään Tim Bergling (kuvassa) väitettiin tehneen itsemurhan hämärissä merkeissä Masqatissa, Omanissa 20.4.2018. Lehtiin kerrotaan epämääräisiä juttuja siitä, kuinka Berghling olisi rikotuilla lasipulloilla viiltänyt itsensä hengiltä.

Soundgarden-yhtyeen keulahahmon Chris Cornellin kuolema varmistui ...

Seuraavaksi 18. toukokuuta 2018 toinen The Silent Children lapsikauppadokumenttielokuvassa mukana ollut mies Soundgarden yhtyeen keulahahmo Chris Cornell (kuvassa) löytyy kuolleena Detroitissa pidetyn konsertin jälkeen.

Lehtiin tulee myös tietoja siitä, että Cornell olisi kamppaillut päihdeongelman kanssa ja ajautunut itsemurhaan.

14 Things You Didn't Know About Anthony Bourdain - Anthony ...

Seuraavaksi 8. kesäkuuta 2018 samana vuonna samassa The Silent Children dokumenttielokuvassa mukana ollut julkkiskokki Anthony Bourdain (kuvassa) löytyy kuolleena hotellihuoneesta Ranskasta. Miehen väitetään hirttäytyneen ovenkahvaan.

Eli jo kolme päätä pois pelistä.... Mikä yhteensattuma.

Linkin Park singer Chester Bennington's toxicology report released

Lopulta sitten vielä neljäs Silent Children lapsikauppa ja pedofiilidokumentin rahoittaja ja tukija Linkin Park yhtyeen Chester Bennington (kuvassa) löytyy kuolleena Palos Verderistä, Kaliforniasta ja hänkin on hirttäytynyt siellä ovenkahvaan, kuten tuttavansa Chris Cornell.

Että uskotteko vielä tosiaan, että nämä kaikki samassa The Silent Children dokumenttielokuvassa työskennelleet neljä julkkismiestä olisivat kaikki ajautuneet samana vuonna muutaman kuukauden säteellä itsetuhoisiksi ja hirttäneet itsensä mm. ovenkahvaan.

Kun asia on, että nämä murhat hoiti joku alan ammattilainen ja ne tilattiin tod. CIA:lta asti, koska CIA on mukana tässä maailmanlaajuisessa lapsikaupassa ja välittää aina rikkaille saudeillekin asti lapsiseksiorjia.

Joten kaikki tällaiset aihetta koskevat dokumenttielokuvat ovat näille tahoille puhdasta myrkkyä.



Tämä yksi DJ Aviciin musiikkivideo ei jätä kyllä yhtään epäselväksi, että mies kyllä tiesi näistä jutuista, jotka päätyivät aina hänen yhteen musiikkivideoon asti.

The Illuminati still exists, and they want to follow me on ...

Mutta karuin puoli tässä hommassa on se, että kuinka nämä monikansalliset levy-yhtiöt moguleineen ovat sanelleet näille maailmantähdilleen kovat pelisäännöt, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että nämä ovat sopimusta vastaan myyneet aina sielunsa ja nämä Illuminaatit taas pitävät oikeutenaan silloin, että jos kerta heillä on jo teidän sielu sinne myytynä, niin silloin he voivat tehdä sinulla aivan mitä haluavat.

Joten jos Anthony Bourdain, Chester Bennington, Tim Bergling sekä Chris Cornell astuivat näiden lapsikauppaa harjoittavien mahtitahojen varpaille, niin niitä pyörittävät tahot katsoivat oikeudekseen murhata nämä henkilöt pois tieltä.

Aivan sama juttu jos joku tunnettujen isojen kihojen pedofiilirinki uhkaa paljastua, niin yleensä siinä vaiheessa läheteään ammattitappajat näiden ringin paljastajien perään.



Kun nämä pedoringit ovat rikollisorganisaatioiden hallussa ja niitä on pesiytynyt aina Suomenkin hallintoon asti sekä näitä pedofiilirinkejä vaikuttaa miltei jokaisessa suurkaupungissa aina Lontoota, Los Angelesia, Washington DC:tä myöten.