http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, heinäkuuta 12, 2020

Tiesitkö, että Äiti Teresa välitti lapsia myytäväksi pedofiileille Mossadin avustuksella

r/TrueAnon - Mother Teresa and Robert Maxwell sometime in the late 80s - My Albanian grandma once impersonated her on an airplane. Man, i miss her.

Äiti Teresa oli pyhimykseksi julistettu katolisen kirkon piirissä toimiva täti, joka kuulemma auttoi mm. Intiassa köyhiä lapsia.

Mutta oliko Äiti Teresa pyhimys, kun hän todellisuudessa välitti lapsia seksiorjiksi maailmalle Israelin tiedustelupalvelu Mossadin avustuksella.



Tässä on kuva, jossa hän istuu samassa huoneessa Mossadin agenttina toimineen Ghislaine Maxwellin edesmenneen isän mediakeisari ja parlamentaarikko Robert Maxwellin kanssa. Huom. kuva ei ole photoshopattu, vaikka näillä Äiti Teresan palvojilla iskee KD:t (kognitiivinen dissonanssi) tästä kuvasta helposti pälle.

Who was Robert Maxwell and when did Ghislaine Maxwell's father die?

Robert Maxwell kuoli vuonna 1991, kun hän lensi tuntemattomasta syystä veteen huvipurreltaan kanariansaarilla 5.11.1991.

Jotkut huhut viestivät siitä, että hänet olisi tuupattu veteen, koska hänestä haluttiin päästä eroon. 

Eräässä kirjassa väitetään, että Robert Maxwellin tappoi itse hänen työnantajansa Israelin tiedustelupalvelu Mossad.

Maxwell ehti elämänsä aikana luomaan suuren mediaimperiumin, jonka taloudellinen toiminta kuitenkin lopulta paljastui mm. eläkevarojen väärinkäytökselle, joka kuitenkin kaatui Maxwellin kuoleman jälkeen.


Äiti Teresan säätiö harjoittaa lapsikauppaa edelleen

Äiti Teresan elämäntyö, eli lapsien välittäminen pedofiileille on jatkunut näihin päiviin saakka, koska Äiti Teresan säätiö harjoittaa sitä edelleen mm. Intiassa ja oli siitä joutunut aina poliisitutkintaan pari vuotta sitten 2018.



Kyllähän sen nyt näke noista silmistä, ettei niistä minkään pyhimyksen valo loista, vaan niistä näkyy tuo pahuus, joka loisti näistä silmistä.

Pahuudella kun on sellainen piirre, että mitä enemmän nämä lapsikauppiaat ja lapsienmurhaajat juovat sitä adrenokromiaan sekä uhraavat lapsia okkultistisille jumalille, niin sitä suurempi pahuus heidän silmistään loistaa ulospäin.


Lähteet: https://canoe.com/news/world/is-mother-teresas-charity-involved-in-child-trafficking-in-india

https://www.reddit.com/r/TrueAnon/comments/hn1kvv/mother_teresa_and_robert_maxwell_sometime_in_the/



¨