http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, heinäkuuta 07, 2020

Ghislaine Maxwell on puun ja kuoren välissä

Ghislaine Maxwell will plead guilty and start cooperating 'soon ...

Seurapiirirouva Ghislaine Maxwell on nyt aivan puun ja kuoren välissä. 

Hänen jopa huhuiltiin välittäneen näitä lapsiseksiorjia Rothschildien suvun palveluksessa.

Maxwellin väitetään yllättyneen pidätetyksi joutumisestaan, koska hänen väitettiin uskovan, että hän olisi ollut vaikutusvaltaisten ihmisten suojelema.

FBI oli tarkkaillut häntä jo viime joulukuusta saakka.

Tämä on hyvin mielenkiintoinen blogi, jota ylläpitää kirjailija Samuel Tuominenhttps://samueltuominen.com/2020/07/06/jeffrey-epsteinin-uhrin-mukaan-juuri-pidatetty-epsteinin-oikea-kasi-ghislaine-maxwell-tyoskenteli-rothschildin-pankkiirisuvulle-joka-puolestaan-tyoskentelee-elisabet-iille-ja-on-clintonien-lahei/

Siellä puhutaan mm. Maxwellin yhteyksistä Englannin kuningashuoneeseen, kuinka hän toimi linkkinä Clinttoneiden sukuun ja aina valkoiseen taloon.

Kun jos näitä juttuja alkaa tutkimaan, niin selviää että kuinka Englannin kunigashuone on viimeistenkin vuosikymmenten aikana sekaantunut puolisuorasti USA:n politiikkaan.

Joten jos Maxwell on ollut tällaisissa kuvioissa mukana, niin jos hän alkaa FBI:lle ilmiantamaan muita lapsiseksiringin jäseniä, niin hänelle taitaa kohta käydä kuten kävi Jeffrey Epsteinille, että sellin kaksi turvakameraa lakkaavat toimimasta ja nainen käydään kuristamassa hengiltä, kun selliin päästetään CIA:n kouluttama tappaja ja mitään ei nähty, kun turvakamerat olivat hajalla.

Tweitteriin ja Facebookkiin on jo nyt levinnyt paljon lausahduksia #GhislaineMaxwellDidn'tKillHerself.

Planned Parenthood & Child-Sex Trafficking: Crimes Still ...

Lapsia siepataan silti edelleen maailmalla ja Rothschildien pankkidynastia rahoitaa tätä toimintaa maailmalla. 

Peter Nygård, Jeffrey Epstein olivat vain yksiä pikkukaloja näiden muiden lapsien välittäjien rinnalla.

Coronavirus puts sex-trafficking victims in even more peril | WACH

Mutta tämä lapsien sieppaus ja rituaalimurhat sekä adrenokromikauppa ei lopu sillä, että vangitaan yksi eliitin kilpimies, joka ottaa kaikki syytteet niskoilleen.

Kilpimiehiä käytetään alamaailmassa, koska sillä varmistetaan aina ettei muu rikollinen rinki paljastu ja että tämä muu rikollinen rinki saa jatkaa toimintaansa.

Moolok-rituaali esim. on hyvin vanha lapsiuhri rituaali, jota edelleen harrastetaan tuolla jossain vallan kulissien takana.

The statue on display at the Roman Colosseum is similar to this depiction of the pagan deity Moloch from the National Cinema Museum in Turin, Italy. | Wikimedia Commons/Jean-Pierre Dalbéra

Italiaan mm. viime vuoden puolella nousi Turiniin paikalliseen museoon Moolokin patsas.