http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, heinäkuuta 29, 2020

Korona shown narratiivi laajemmin selitettynä

The Plandemic Hoax: Debunking coronavirus myths and fighting ...

Tämä korona viruksen kaltainen LOCK DOWN karanteenishow on äärimmäisen suuri ja globalistinen hanke, jonka päämääränä on saada koko maailma sulkutilaan, eli kiinni.

Mutta tämä on eräänlainen globaali teatteriesitys, jonka lavastajina toimii uutistoimisto REUTERS median hännystelijöineen ja taas muut mediat toimivat tämän propagandan papukaijoina, eli toistajina.

Dramaturgiasta taas vastaa uutiskanavat CNN, joista tämä dramaturgia ja sen käsikirjoitus puretaan sitten eteenpäin näille muille maailman valemedioille.

Koronavirus hysteria luotiin Rockefeller Foundation instituutissa ja sitä suunniteltiin useita vuosia siellä ennen tämän kaiken varsinaista toteutusta. 

Sitä vartenhan tätä Koronaviruksen Ensimmäistä Aaltoa täytyi vielä erikseen harjoitella New Yorkissa 2019 syksyllä.

Se oli tämän ensimmäisen aallon läpimeno, eli kenraaliharjoitus.

Nyt he pitävät New Yorkissa syyskuussa 2020 koronavirus pandemia teatterin toisen aallon harjoituksen. Joka sitten viestii siitä, että tämä toinen aalto on määrä alkaa joskus aika pian sen jälkeen täällä euroopassa.


Koronavirus on psyop

Uutiskanavat eivät kuitenkaan kerro, että tämä koronavirus pandemia ensimmäisine ja toisine aaltoineen on pelkkä psyop, eli psykologisen sodankäynnin operaatio, jolla on tarkoitus saada ihmiset luovuttamaan yksilönvapautensa takaisin näille valtioidensa tyranneille, jotka jo hierovat käsiään ja eivät enää malta odottaa, kunnes pääsevät ottamaan käyttöön sen uuden normaalin.


Nämä elitistit ovat jo nyt suunnitelleet sen, kuinka tulevaisuudessa ihmisten käteen asennetaan se mikrosiru implantti sitten viimeistään vuonna 2030, joka sitten valvoo digitaalisella sensorilla, että noudatetaanko näitä sosiaalisia turvavälejä.

Tuossa vaiheessa kun tuo tyrannia ja totaalitaarinen kontrolli tulee voimaan, niin enää mistään viruksesta ei puhuta, vaan siirrytään tuohon totaalitaariseen tyranniaan, joka tunnetaan sitten tuona Uutena Normaalina.

Todellisuudessa tällä eliitti tarkoittaa kuitenkin tuota Uutta Maailmanjärjestystä, jolla sen on määrä orjuuttaa tuolla järjestelmällä koko ihmiskunta.

He aikovat myös pakottaa ihmiset käyttämään älypuhelimia, koska niihin tulisi tämä rokotetodistus, matkustustodistus, sosiaalinen pisteytysjärjetelmä sekä digitaalinen lompakko.

Difference Between FBI, CIA, and NSA | Konsyse

Tämä teknokraattinen holhous on näiden vallanhimoisten elitistien pakkomielteinen projekti päästä alistamaan tuolla A.I. tekoälyllä koko maailma yhdellä kerralla.

Join Illuminati true website +254728104557 agent George sanatas

He jotka näitä asioita ovat vielä enemmän tutkineet, niin tietävät että tämä matriisiin perustuva todellisuus on koodattu kuten tietokoneohjelmat myös ovat koodattuja.

Mutta jokainen korkeimman itsensä älyn sekä ajattoman ja äärettömän viisauden löytänyt sielu pääsee yksilönä aina jokaisessa yksilökohtaisessa tapauksessaan sallitun määrän operoimaan tämän matriisin sisällä, joten näin ollen tämä Matrix elokuva kertoi tuosta asiasta sen totuuden omalla tavallaan, jossa kyseisen elokuvan päähenkilö Nemo pääsi tuon Matriisin sisälle tietoisena yksilönä.

Archons

Tämän planeettamme salaseurat muodostavat yhdessä tuon pimeyden voimia palvovan eliitin, jotka ovat uskonnoltaan satanisteja.

Mutta heidän yläpuolellaan vaikuttaa tämä psyko-spirituaalisten parasiittien joukko, joista käytetään nimitystä Archonit, joka on osa tuota negatiivisten harmaiden humanoidien rotua. 

Mutta näiden Archonien kohdalla enää ei voida edes puhua humanoideista, koska heiltä puuttuu sielu, koska he luopuivat siitä jo hyvin kauan aikaa sitten.

Mutta tämä Elon Muskin ja Bill Gatesin rokotusprojekti on äärimmäisen vaarallinen, koska tällä RNA-pohjaisella rokotteella saadaan jopa ihmisen sielu poistumaan kehoista, joten jos jäljelle jää enää joku zombiemainen ihminen kehossaan, niin tällainen koe-eläin projekti ihmisillä mahdollistaisi jopa näiden Archon parasiittien siirtymisen ihmiskehoihin, joka on ollut heidän kauas katsottu haaveensa, mutta koska he eivät enää karmaattisista syistäkään voi enää syntyä ihmisruumiiseen, niin siitä johtuu se, että miksi he voivat enää vaikuttaa tämän planeetan kehitykseen tuolla parasiittimaisella energiavampyrismillaan, joka on heidän tapauksessaan vain imeä meistä negatiiviset energiat ulos.

Ihmisen muodostamat tunteet kuten pelko ja viha ovat siis näille Archoneille polttoainetta, joista he saavat itseensä virtaa. Esimerkiksi hyvin raskas hevimetallimusiikki on suora virransyöttö näille Archonien parasiittiolennoille.

THE ARCHON WATCHERS : SERVANTS OF THE DEMIURGE SLAVEMASTER GOD ...

Kun se salaisuushan on, että nämä Illuminaatit aina palvovat näitä Archoneita, koska he pitävät heitä yksinä okkultistisina jumalolentoinaan Luciferin ohella.

Mutta tässä pimeyden seurakunnassa kaikki ovat toisin. Paha = Hyvää jne. 

Illuminaatien suurmestari Albert Pike jo kirjoitti aikanaan tämän teoksensa Morals and Dogma, jossa hän käsitteli tätä Illuminatien vapaamuurarien moraalia, joka lensi heidän filosofiansa mukaan aina sinne kuuluisaan romukoppaan.

Kun ei tällaisilla sekopää satanisteilla ole mitään moraalia. He ovat kuin pikkupoikia, joille on annettu koko kaupungin avaimet ja rahat, joilla pojat voivat sitten sikailla koko sieunsa kyllyydestä, mutta tässä on vielä sellainenkin ero, ettei näillä satanisteilla ole enää sitä sielua, koska he myivät sen jo sille langenneelle henkiolento Luciferille, joka tuota kauppaa vastaan antoi heille sitten kaiken materialistisen vallan tältä planeetalta.

Mutta kun sitten mennään tähän satanistiseen talousoppiin, niin kuten ei ole olemassa niitä ilmaisia lounaita, niin nämä Luciferin sielunkaupat myöskään ei tapahdu koskaan ilman vastineita.

Britney Spears täyttää 35 vuotta – muistatko vielä kohut vuosien ...

Esim. tämä poppari Britney Spears myi myös silloin aikanaan sielunsa paholaiselle ja todellisuudessa tuo syy miksi hän on edelleen holhouksen alaisena ei liity mihinkään mielenterveydelliseen puoleen, vaan se liittyy siihen, että hän haluaisi tuosta poptähden vakanssista pois. Mutta koska hän myi sielunsa Luciferille, niin jos kerta sielu on siellä paholaisella, niin ei heille enää sitä anneta takaisin sieltä.

Joten tästä syystä Britney Spears joutuu kiertämään koko lopun ikänsä näillä stadioneilla ja heiluttamaan pyllyään kymmenien tuhansien ihmisten edessä sekä pitämään huolta kunnostaan jne. 

Britney Spears says yes to a Mickey Mouse Club reunion | Daily ...

Mutta joutuiko Britney Spears siellä Mickey Mouse klubissa näiden Hollywoodin pedofiilien raiskattavaksi ? Luultavasti joku Jeffrey Epstein niminen mies lupasi hänestä tehdä sitten tähden, kunhan ensin nämä lapsiprostituoidun velvollisuudet olivat ensin ohi.

Siellä ne on miltei kaikki tuon sarjan pop solistit saaneet saman käsittelyn ja ovat joutuneet ottamaan näiltä Epsteinin asiakkailta suihin jne. Mutta ovat joutuneet tekemään sen vielä alaikäisenä.

Mutta tämä Epstein skandaali purkautuu hyvin hitaasti ja nämä lapsiprostuution ja lapsikaupan harjoittajat uhraavat vain yhden kilpimiehen kerrallaan, kuten on nähty ja muut viihdeteollisuuden lapsiprostituutio rinki pyörii taustalla kuten ennekin. Sillä ei se Epsteinin saaren lapsiprostituutio ollut uniikki tapaus Lolita  lentoyhtiöineen.

Kun nämä vallan salattujen verojen takana olevat miehet ovat pedofiileja.

He ovat satanisteja ja perustavat tuon arvomaailmansa Saatanalle.

He palvovat siksi materiaa sekä rahaa ja käyttävät tuota valtaansa tuolla satanistiseen kulttiin perustuvalla käytännöllä, joissa tuo pääoma ryöstetään köyhemmiltä.

Cracking The $150 Billion Business Of Human Trafficking

Kaiken takana on ihmiskauppa

Vaikka kuinka tätä ydinongelmaa lähdettäisiin purkamaan, niin yhä uudelleen ja uudelleen törmäämme tähän tosiasiaan, että tämän koko satanistisen maailmantalouden pääongelma on ihmiskauppa ja tulee olemaan niin kauan, kuinka pitkään tätä sairasta järjestelmää ylläpidetään ja tuetaan.

Lapsiprostituution harjoittaminen on äärimmäisen julmaa ihmiskauppaa, koska sen uhrit siepataan mm. lasten kodeista sekä näitä lapsia siepataan myös suoraan kaduilta talteen ja lähetetään sitten maailmalle näiden varakkaiden pedofiilien uhreiksi.

Palkkaorjuus on myös ihmiskauppaa ja sen tarkoituksena on taas saada hyödynnettyä palkkaorjien työn panos, jonka voitot sitten tämä rikas eliitti korjaa itselleen.

Mutta palkkaorjuus on kuitenkin pohjustettu julkisesti hyväksytyksi asiaksi, joka on saatu aikaan tällä suunnattomalla kulutushysterialla.

Mutta tässä on vielä se salatuin puoli, että minkä arvoinen se perseesi oikeasti on. Sillä tätä nämä pankkiiriloiset eivät sinulle kerro, että kuinka ihan tuolla sinun sosiaaliturvatunnuksellasi tehdään koko ajan pörssissä kauppaa sinun tietämättäsi.

Kun sinä siellä raadat jossain konttorirottana, niin et älyä sitä kuinka samaan aikaan sosiaaliturvatunnuksellasi tehdään miljoonabisnestä tuolla sinun sitä tietämättäsi.

Mutta kas kummaa jos yrität hinnoitella itsesi miljoonilla, niin johan tulee monta stoppia matkaan.

Kun se asian ja koko tämän ihmiskaupan ydinongelman salaisuus kätkeytyy sen sisälle, että miten tämä ihmiskauppa palkkaorjuuksineen sekä lapsiprostituoituineen perustuu vain ja ainoastaan näiden ihmiskaupan uhrien jatkuvalle hyväksikäytölle.

Palkkaorjilla on taas nämä AY-liikkeet pitämässä huolen siitä, ettei heidän orjapiiskurinsa ryöstä heiltä viimeisiäkän lomarahoja. Mutta taas näillä lapsiprostituoiduilla ei ole edes ammattiliittoja ollenkaan.

Tämän kaiken väärinkäytöksen taakse kätkeytyy se nurja puoli, että ihmisen sielulla on aina hintalappu, mutta sitä hintalappua ei sinulle vaan koskaan kerrota, koska se hintalappu on aina suurempi kuin sinulle uskotellaan ja se ei näy siellä palkkakuitissasi.

Nämä yksityisomisteisten pankkien omistajat voisivat aivan yhtä hyvin rahoittaa sen kalliin jetset elämänsä ihan omilla rahoillaan. Mutta silloin taas velkaantuneet valtiot hoitaisivat itsensä muutamissa vuosissa kuntoon, kun ne palauttaisivat taas rahanluontioikeuden takaisin keskuspankeilleen.

Että koska nämä valtioita tuhoavat pankkiirit ovat satanisteja ja ovat myyneet sielunsa Luciferille, niin he eivät enää sen jälkeen voi nauttia mistään edes elämästään, ellei siihen liity jonkin toisen ihmisen sortamista ja alistamista. Kun nimenomaisesti tuo satanistinen moraali on sitä, että satanisti ei ota mitään vastuuta teoistaan ja hän toteuttaa tuota satanisteille ominaista arvomaailmaa, jossa aina hyvä näkyy heille pahana ja taas paha näkyy heille hyvänä.

Saatanalla kun ei ole enää käytössään valon ja totuuden voimat, koska ne vietiin Saatanalta pois.

Aivan samoin kuinka myös tämä langennut henkiolento Lucifer menetti sen kolmannen virtapiirinsä luojaan, jonka jälkeen hän on enää kyennyt käyttämään kaksi vaihe virtaa ja tuo ei ole enää mitään luojan valoa, vaan se on tuota langenneet henkiolennon pimeyden voimien virtaa ja tämä on sitä voimaa, jota nämä vapaamuurat väittävät saavansa itseensä Luciferilta ja nimittävät itseään valaistuneiksi, vaikka todellisuudessa pimyden voimien kanssa sopimuksen tehnyt ei ole koskaan valaistunut. Sillä hän on vain pimeistynyt, koska he tekivät itse Saatanan kanssa sopimuksen kulkea näitä pimeyden reittejä.