http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, heinäkuuta 29, 2020

Maailman vaarallisin aine?

Äärimmäisen vaarallista. Tavalliset suojakäsineet eivät riitä dimetyylielohopean käsittelyyn, sillä tämä tappavan myrkyllinen aine imeytyy muutamassa sekunnissa kumin ja ihon läpi.

Iltalehden toimitus päätti muutama päivä sitten kirjoittaa pienen iltasadun maailman vaarallisimpiin kuuluvasta kemikaalista dimetyylielohopea, jota vain pieni pisarakin riittää tappamaan salakavalasti muutaman kuukauden päästä.

Mutta syy siihen, että miksi ILTALEHDEN kaltaisen valemediaorganisaation täytyi tehdä juttu tällaisesta erittäin vaarallisesta dimetyylielohopeasta johtui siitä, että koska koronavirus teatterin toinen näytös alkaa Euroopassa ja EU-maissa odotetusti kunnes nämä THL:n johtavat virkamiehet ja naiset ehtivät ensin palata kesälomiltaan tositoimiin.

Sitten heille sanellaan nuotit Maailman terveysjärjestö WHO:lta, että missä vaiheessa Suomen Terveyden ja Hyvinvoinninlaitos alkaa ehdottamaan maskipakkoa ja uusia karanteeneja, koska näitä feikki koronatartuntaketjuja väitetään löytyneen kaikkialta Suomesta, vaikka nämä tilastot ovat edelleen väärennettyjä, joka kuuluu tämän koronavirus teatterin toisenkin aallon näytökseen.

Tässä koronavirus teatterinäytöksessä on yhteensä ainakin 4 näytöstä, joista vasta ensimmäinen on jo mennyt ja käynnissä on tämä väliaika, joka kestää tämän kesäloman ajan.

Tiettävästi tämä toisen aallon näytös on määrä aloittaa joskus syyskuun puolella, tai jopa jo elokuun viimeisillä viikoilla, jolloin lapsukaiset ovat jo palanneet takaisin sinne kouluihin.

Mutta annas kun kerron tähän, että 

Mikä on maailman salaiselle eliitille vaarallisin aine ? 

Se on. totuus, joka riittää jo pienissä määrin tappamaan eliitin valheet ja koronavirus teatterin, jos totuuden löytänyt henkilö onnistuu herättämään yksilötietoisuutensa.

Totuus on näille rikkaille satanisteille sitä pahinta mahdollista myrkkyä, joka saa heidät heikoksi ja totuuden valo polttaa aina heidän silmät.

Sillä nämä satanistit eivät välitä mistään moraalista ja he katsovat yksinoikeudekseen ryöstää kaiken pääoman itselleen tästä maailmasta ja jättävät vain tähteet muille. 

Mutta asian nurjempi puoli on vielä se, että nämä tähteet ovat niitä palkkatuloja, joita tämä köyhien veronmaksajien kansalaiset joutuvat vielä itselleen erikseen raatamaan ja hankkimaan yliopistoissa itselleen arvostatukset, joilla sitten ovat oikeutettuja vähän suurempiin toimeentulotukiin, jotka tuona palkkatyönä paremmin tunnetaan.

Great News: Wall Street is Back in Business! | View from the ...

Jos tämä valtioilta vuosisatojen aikana ryöstetty omaisuus palautettaisiin niiden alkuperäisille omistajille, niin täällä olisi jokainen maailman ihminen miljonääri ja meistä voisi sitten jokainen marssia vaikka lähimpään autoliikkeeseen ja ostaa sieltä vaikka se Nalle Wahlroosin käytetty Bentley.

Mutta kun tässä on se asian kurjempi kääntöpuoli... Että kun tämä kapitalistinen maailma ja talousjärjestelmä on perustunut vain ja ainoastaan köyhemmiltä riistämiseen, niin jos meistä kaikki olisi miljonäärejä, niin ei olisi enää yhtään ihmistä, joiden selkänahasta voisi enää mitään riistää irti.

Joten silloin tämä koko järjestelmä romahtaisi yhdessä yössä ja joutuisi nämä rikkaat pankkiirit menemään viimein sinne työvoimatoimistoon etsimään niitä oikeita töitä itselleen, koska sen jälkeen myös tuo koko pankkiirin ammatti poistuisi olemasta, koska ei olisi enää velalla riistettäviä pankkiasiakkaita tai velalla riistettäviä valtioita sekä velalla riistettäviä yrityksiä.

Joten nyt varmaan ymmärrätte edes vähän, että millä tavalla tämä humanistisesti äärimmäisen epäoikeudenmukainen järjestelmä voitaisiin uudistaa kerralla. Mutta se vaatisi sellaisen asian kuin pelon ja ahneuden poistumista.



Pankkiiri on roisto vaikka voissa paistaisi ja ei tämä varkauden muoto muutu kuin vasta siinä vaiheessa, kun kyseistä ammattialaa ei ole enää olemassa.

Jos menisimme vielä siihen, että ketkä tässä pankkiirin rosvomaailmassa ovat menestyneimpiä, niin heitä ovat nämä kasaarien heimoon kuuluvat miehet, joita vaikuttaa yleensä pörssikeskuksen pääkaupungeissa mm. Lontoossa ja New Yorkissa.

Näillä muutamilla kasaarijuutalaisilla rosvopäälliköillä löytyy rahaa enemmän kuin Roope Ankalla koskaan. Eikä heidän juutalaisuus ole tässä se homma, koska kasaarit olivat käännynnäisiä juutalaisia ja kääntyivät juutalaisuuteen joskus tuhansia vuosia sitten.

Tämä on se sama heimo, joista Jeesus Kristus nimitti heitä tuoksi Saatanan Synagoogaksi.

Khazarian Mafia Bastardize Civilians in Middle East | Aletho News

Mutta ei nämä kasaarit tuota valtioilta rosvoamista tee rahasta, vaan kyseessä on ihan puhdas valta, joka heillä on noussut jo vuosisatoja sitten päähän, koska se lukee jo siellä Talmudissa, kuinka vääräuskoisilta saa kusettaa kaikki rahat pois.

Kun nämä kasaarijuutalaiset pitävät itseään herrarotuna ja taas valkoista väestöä heitä alempiarvoisena. Joten jo itsessään tällainen ihmisten jaotteleminen joihinkin ylempi ja alempiarvoisiin rotuihin kertoo kaiken olennaisen näiden kasaarien arvomaailmasta, joka pyörii vain heidän oman napansa ympärillä.

Mutta tämä rotuoppi oli myös hyvin tärkeä tälle Kreivi Richard Coudenhove-Kalergille, jonka suunnitelmana oli tuoda Eurooppaan maahanmuutajia ja tuhota niillä rodut ja luoda niillä tyhmempi rotu, jota oli helpompi hallita.

Todellinen tähdistö – uusi astrologinen näkökulma henkisessä ...

Tämä nyt menee hieman diipimmälle osa-alueelle, mutta planeetallamme on kollektiivinen karma ja se siis tarkoittaa kosmisen syyn ja seurauksen lain jatkumoa, johon meidän jokaisen ihmisyksilön ja sielunkehityksemme polut vaikuttavat yhtenäisesti.

Joten silloin joudumme suodattamaan pois tätä planetaarista karmaa ja siihen luonnollisesti vaikuttaa näiden ahneiden banksterien rikokset. Ihmiskauppa, lapsikauppa, lapsien murharituaalit, asekauppa, sodat jne. 

Tämä kaikki rikos ihmisyyttä vastaan vaikuttaa jokaisen meidän planetaariseen karman kiertoon ja tämä karman sykli päättyy vasta siinä vaiheessa, kun täällä on jokaikinen ihmissielu maksanut tämän karman pois.

Valtiokeskeisesti näemme selvästi kuinka Israelissa on edelleen tilit tasaamatta Palestiinalaisten kanssa ja miksi kyseinen maa on edelleen puhdas apartheid valtio, joka alistaa tätä palestiinan heimoja.

Mutta sekin johtuu täysin karmaattisista syistä ja näihin maihin syntyy näitä sieluja, jotka joutuvat valitsemaan tuon vaikean tien syntyä noihin maihin tasapainottamaan tämän Israelin valtiollista karmaa.

Aivan samalla tavalla myös Suomella on oma kansan karmansa, johon vaikuttavat edelleen nuo sadan vuoden takaiset sisällissodan ajat.

Mielenosoittajat pitävät kylttejä Tel Avivissa.

Israelissa on viime päivinä nähty mielenosoituksia hallituksen koronatoimia vastaan ja siellä on vaadittu äänekkäästi pääministeri Netanjahun eroa.

Netanujahu on tällä hetkellä syytettynä korruptio-oikeudenkäynnissä ja häntä syytetään mm. lahjusten ottamisesta, petoksesta ja luottamusaseman väärinkäytöksestä.

Israelhan on se maa, josta tämä maailmaa salaisista kabineteista johtava eliitti aikoo tehdä sitten jossain vaiheessa tulevaisuutta sen Uuden Maailmanjärjestyksen pääkaupungin.

Tuo pääkaupunki on määrä perustaa sitten Jerusalemiin.

Mutta tällekin suunnitelmalle on oma toteutusaikataulunsa, josta Rockefeller Foundation säätiöllä on enemmän tietoa. Mutta luonnollisesti nämä pääpirulaiset eivät näitä tietoja oikein haluaisi julkistaa julkisuuteen, ettei näistä asioista kiinnostuneet ihmiset levittäisi näitä liian innokkaasti eteenpäin.



Rockefeller Foundation säätiöllä oli jo vuonna 2010 dokumentti, jossa ennustettiin tulevaisuuden skenaarioita ja siellä oli yksi dokumentin osio nimetty nimellä LOCK STEP, jolla tarkoitettiin näitä 2020 keväänä käyttöön otettuja karanteeneja.

Eli ihmiset peloteltiin koteihinsa lukkojen taakse karanteeneihin. Tämä vaihe siis otettiin täysin tietoisesti ja ennaltasuunnitellusti käyttöön, eikä kyseessä suinkaan ollut mihinkään virukselle perustunut uhka, toisin kuin nämä eliitin huijarit aina Maailman terveysjärjestö WHO:ta myöten meille uskottelivat, että tuo olisi perustunut koronavirukselta suojautumiselle.

Pug dog with medical mask and sad big eyes. quarantine and ...

Kun nämä koirat, jotka ovat ihmisille vaaraksi ja saattavat purra ihmisiä...  Heille laitetaan kuonokoppa.

Unmasking the Truth: Studies Show Dehumanizing Masks Weaken You ...

Nyt tämä WHO:n kuonokoppa, eli maski tuli käytäntöön ja se halutaan kohta pakottaa sinunkin naamallesi.

Ei sen takia, että se suojaisi joltain virukselta.

Vaan sen takia, että sinun halutaan pitävän suusi kiinni ja olematta enää tekemisissä kenenkään ihmisen kanssa, koska turvavälejä täytyy noudattaa.

Sitten tulee tämä kättelyn kieltäminen ja siitä luopuminen.

Tästä muutaman vuoden viiveellä sitten seuraa tämä, että YK alkaa pakottamaan kaikki lapset valtiolle ja tunkeutuu jossain vaiheessa ihmisten koteihin ja vetoavat johonkin turvaväleihin, että lasten olisi turvallisempaa olla kidnapattuina valtiolle, kuin olla kodeissa.

Koska katsos ydinperheet on määrä lakkauttaa kokonaan ja tämä kaikki kuuluu YK AGENDA 21 ohjelmaan.

Lopulta sitten he kieltävät miehen ja naisen välisen seurustelun ja jopa sukupuoliyhteyden luvaton harjoittaminen tietää sitten tulevaisuudessa sakkoa tai lapsen tekeminen myös tietää sakkoa.

Nämä psykopaattiset suunnitelmat ovat osa tuota Uutta Normaalia, josta nämä psykopaatit puhuvat jo nyt, kuinka vasta sen jälkeen voimme palata tuohon "uuteen normaaliin", kunnes olemme rokottaneet koko väestön tältä planeetalta.

Kun näiden psykopaattien kanssa ei voi neuvotella, aivan kuten terroristienkaan kanssa ei neuvotella. Joten sitäkin kovemmat aseet taistella näitä vallanhimoisia sekopäitä vastaan on paljastaa heidän aikeet ja informoida siitä julkisesti.

Kuten nämä psykopaatit neuloineen ja rokotteineen joutuivat silloin 2009-2010 lopulta perääntymään, kun sikainfuenssarokotteiden haitat mm. narkolepsia selvisi julkisuuteen.

Mutta nyt nämä hullut ovat tosissaan sen kanssa, että koko väestö on pakkorokotettava ja vaikka armeijan säestämänä. Heillä kun on aivan sairas pakkomielle saada koko maailmanväestö piikitettyä, koska noissa RNA-rokotteissa on sellainen ihmisen DNA:n särkevä vaikutus, joka saisi ihmisen immuunijärjestelmän tuhottua soluja myöten. Niin siksi tämä koko planeetan piikittäminen on myös Bill Gatesille niin hengen asia.

Mutta aivan kuten silloin 1918 Espanjan taudin aikana... Vain ne kuolivat, jotka ottivat sen rokotteen.



Amerikkalaiset lääkärit nousivat vastarintaan korona propagandaa vastaan

Mutta on sitä valoa tunnelinkin päässä vielä näkyvissä, sillä Amerikassa muutamat lääkärit uskalsivat jo nousta julkiseen vastarintaan ja vaativat tämän koronapropagandan purkamista.



Ja Saksassa vähän aikaa sitten myös muutamat lääkärit uskalsivat puhua samasta aiheesta julkisesti.