http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 29, 2018

Vaalitarkkailijoita ei päästetty tälläkään kerralla Tieto Oyj:n tiloihin
Sauli Niinistön uudelleenvalinta toteutui CIA:n ja Tieto Oyj:n väärentämillä äänillä, joista Niinistön ilmoitettiin saaneen peräti 69 prosenttia kaikista äänistä.

Pieneksi muistin virkistykseksi tässä on vuoden 2012 ensimmäisen kierroksen tulokset Turusta.

Suomen mainostoimistot yrittivät jo vuoden 2006 presidentinvaaleissa kertoa Sauli Niinistöstä kuinka hän olisi työväen presidentti. Mutta tuolloin se riitti lopulta vain 24,1 % äänisaldoon.

Eli nyt valhemedia haluaisi meidän uskovan, että nämä kolmen viimeisen presidentinvaalien äänisaaliit olisivat kasvaneet Niinistöllä aina nyt tuonne miltei 70 prosenttiin.

Miljonäärit vuorineuvokset ja muut talousöykkärit saivat sitä mitä rahalla hakivat

Nyt kuitenkin nämä Sauli Niinistön kampanjaan yli 1,5 miljoonaa euroa kiinni laittaneet miljonäärit vuorineuvokset ja muut talousöykkärit saivat sitä mitä rahalla hakivat. Eli vaalivoiton CIA:n tukemana ja Tieto Oyj:n väärentämänä. Jos sinä uskot näiden vaalien olleen rehelliset niin silloin olet perus idiootti.

Aiomme seuraavaksi laatia kansalaisaloitteen, jolla tämän Tieto Oyj:n sekaantuminen Suomen kaikkiin vaaleihin lopetetaan jatkossa. Koska tämä kyseinen kansainvälisten pankkitaohojen omistama yritys on uhka suomalaiselle demokratialle.

Tilalle voidaan kyllä tuoda elektroninen ääntenlaskujärjestelmä jos se rakennetaan avoimelle lähdekoodille, jolloin vaalilaskentasoftan manipulointi olisi mahdotonta ilman että siitä jäisi jälkiä.

Mutta tämä Tieto Oyj:n nykyisen vaalilaskentajärjestelmän softa on koodattu todennäköisesti samalla tavalla kuin myös nämä amerikassa koodatut vaalilaskentaa manipuloivat tietokonesoftat. 


Yhdysvalloissa on jo aiemmin Ohiossa tunnustanut yksi tietokone ohjelmoija, että hän kehitteli USA:ssa vaalilaskentaa manipuloivan koodin.

Tällainen koodi on myös hyvin todennäköisesti Tieto Oyj:n käyttämässä järjestelmässä, jota se käyttää kaikkien Suomessa järjestettyjen vaalien ääntenlaskuun.Luulisi nyt entisen sijoituspankkiirin ja CIA:n yhteyshenkilö Niinistön tietävän, että nämä vaalit järjestetiin myös samalla tavoin kuin viime vaalit. Vaikka tällä kerralla CIA tuki Niinistön uudelleenvalintaa jo suoraan ensimmäisellä kierroksella. 


Mutta tällä kerralla CIA ohjeisti Tieto Oyj:tä julkistamaan lähes Kekkosmaiset lukemat Niinistölle, jotta näillä lukemilla saataisiin mm. Laura Huhtasaaren lukuisat kannattajat hiljaisiksi.

Mutta myös Perussuomalaiset on alusta lähtien ollut CIA:n tukema puolue, jonka puheenjohtajista jokainen toimii samalla CIA:n yhteyshenkilöinä. Tästä syystä mm. Timo Soini käänsi takkinsa aina vaalien jälkeen ja petti äänestäjänsä joka kerta uudelleen.

Sauli Niinistö valittiin väärennetyillä äänillä jatkokaudelle vain sen takia, että hän on jo kumartanut Natolle jo viime presidenttikaudella ja seuraavaksi hän on valmis luovuttamaan Suomen kokonaan ulkomaalaisen sotavoiman haltuun. Kunhan nämä Venäjän kanssa konfliktia hakevat pankkiirit saavat tuon EU:n tulevan yhteisen armeijan ja Venäjän välisen sotakonfliktin alkuun. Tämän jälkeen Suomi miehitetään Naton sekä USA:n armeijan toimesta, jotka tunkevat tänne sotakalustoaan. Jota he tulisivat käyttämään Venäjälle hyökkäysalustana.


Presidentti Niinistö on silloin Kokoomus puolueen kanssa maanpetturi ja tällaisesta maanpetoksesta Suomen laki määrittelee rikoslaissa maanpetoksen

Suomen kansalainen, joka Suomen koskevan sodan, aseellisen selkkauksen tai miehityksen aikana tai sellaisen uhatessa

1. Liittyy vihollisen asevoimiin (NATO)
2. Osallistuu sotatoimiin tai muihin sotilaallisiin toimiin Suomea vastaan (NATO:n isäntämaasopimus, jossa Suomi tullaan miehittämään NATO:n ja USA:n armeijan toimesta)
3. Palvelee sellaisissa vihollisen sotilas- tai siviilitehtävissä, jotka välittömästi edistävät sotatoimia Suomea vastaan, taikka
4. Ryhtyy yhteistoimintaan vihollisen kanssa tai muulla vastaavalla tavalla vihollisen eduksi vahingoittaa Suomea.

on tuomittava maanpetoksesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.

Suomessa nämä tämän maan puolueettomuuden pois myyneet maanpetturit ovat näiden NATO-poliitikkojen ohella myös nämä rikkaiden fasistisukujen vuorineuvokset, jotka haluavat vielä sijoittaa tuohon asevientiin mikäli tämä heidän EU armeijansa ja konflikti Venäjän kanssa saadaan aikaiseksi.


Sotilasliitto NATO ja tämä tuleva EU:n yhteinen armeija ei ole mikään puolustusliitto. Vaan se on näiden sotaa haluavien rikkaiden pankkiirien yhteisarmeija, jonka toiminta tulee muistuttamaan paljon natsi-saksan SS joukkoja.

Mutta tällä kerralla tässä vaan tulee sellainen pykälä, että nämä muut EU maat ovat velvoitettuja osallistumaan niihin sotiin, joihin Saksakin lähtee. 


Pankkiirit vain rahoittavat lainaamalla näille sotiville osapuolille miljardien sotabudjetin ja suursodan hävinnyt osapuoli maksaa sitten sotakorvaukset, jotka valuvat näiden samojen maailman rikkaimpien pankkiirien taskuun. 

Tällaisesta pelistä näissä globaaleissa sotaleikeissä on aina kysymys.


Teemu Vehkala