http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 16, 2018

Oikeusministeri Häkkänen taipui CIA:n painostukseen tiedustelulain läpiviemiseksi


Oikeusministeri Antti Häkkänen aikoo esittää hallitukselle CIA:n painostuksella, että tiedustelulakeihin liittyvä perustuslain muutos säädettäisiin kiireellisenä asiana.

Häkkänen kertoo virallisessa tiedotteessa, että Suomen turvallisuustilanteen muutokset ja tarve varautua kansallista turvallisuutta uhkaavaan toimintaan muodostavat poikeuksellisen tilanteen ja siksi perustuslakia on muutettava kiireellisesti. Vaikka tämän kaiken taustalla on mm. Suojelupoliisi SUPO:n sekä USA:n tiedustelupalvelu CIA:n salaiset raportit Suomen toisinajattelijoiden noususta.


Sillä tämä tiedustelulaki antaisi juuri Supolle erityisvalmiudet vakoilla Suomen puhelinliikennettä. Jos vielä heillä ei ole siihen kuin vasta laittomat oikeudet.Samalla myös vuodesta 1949 vuodesta lähtien CIA:n rahahanalla ollut oppositiopuolue SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne näytti myös vihreätä valoa tiedustelulaille CIA:n operaattorien painostuksesta. kun Rinne totesi, että SDP:llä ei ole mitään syytä hidastaa tiedustelulainsäädännön etenemistä, kunhan perusoikeudet ja tiedustelutarpeet ovat tasapainossa oikealla tavalla. Ainakin CIA:n lahjusraha on tasapainossa oikealla tavalla.

Teemu Vehkala

Lähde: https://yle.fi/uutiset/3-10024875

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/1827469-sdp-hakeutui-cian-rahahanalle-jo-1949