http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 29, 2018

FBI:n dokumenttien mukaan RT:n perustaja hakkasi itsensä hengiltä


Venäläisomisteisen RT-uutiskanavan perustaja Mikhail Lesin kuoli Washingtonissa hämärissä olosuhteissa 5.11.2015. Venäläisten tiedotusvälineiden mukaan kuolinsyy oli sydänkohtaus. 

Mutta maaliskuussa 2016 Washingtonin kuolinsyytutkija ja poliisi taas kertoivat kuolinsyyksi pahoinpitelystä aiheutuneet päävammat.

Nyt kuitenkin kaikkeuden huippu oli kun Yhdysvaltojen liittovaltion poliisi FBI julkaisi dokumentit jonka mukaan Lesin hakkasi itsensä hengiltä.

Raportin mukaan hän siis hakkasi ja pahoinpiteli itseään ja löi päätään Washingtonissa sijaitsevan hotellin lattiaan ja tappoi itsensä.

Olihan myös tämä eräs tunnettu amerikkalainen tutkiva journalisti Gary Webb, jonka kuolinsyytutkijat kertoivat tehneen itsemurhan ampumalla itseään kaksi kertaa päähän. Sen siitä sai kun ensin paljasti CIA:n kokaiinikytkökset Iran Contraan.Hillary Clinton raivosi jo muutama vuosi sitten USA:n kongressissa siitä kuinka Yhdysvallat on informaatiosodassa Venäjää vastaan ja on häviämässä tämän sodan. 

Tässä informaatiosodassa tämä venäläisomisteinen RT on ollut jo pitkään näiden CNN:n sekä muiden USA:n valtakunnallisten propagandamediainstituution rahoittajien keskuudessa vihollinen ja kilpailija numero yksi. Joten on sikäli omituista, että miksi juuri tämä RT:n perustanut Lesin mukiloitiin hengiltä ? Sillä onhan tämä rikollinen valtaeliitti aina ollut hyvin kostonhimoista sakkia. Tästä syystä myös MV-lehden perustaja Ilja Janitskinia alettiin vainoamaan lopulta aina Suomen rajojen ulkopuolelle asti. 

Mutta näissä vaihtoehtomedia vs. valtamedia taisteluissa on kyse aina ollut vallasta ja vaikka nämä pienet ja lähes nollarahoitteiset MV-lehdet ovat näihin kilpailijoihinsa nähden kuin David vs. Goljat. 

Niin silti usein nämä suuret mediat sortuvat usein tuohon ylimieliseen vallanhimoon, joka tuhoaa heidät lopulta lopullisesti. Tämän vuoksi mm. Helsingin Sanomat uppoaa yhä syvemmälle ja sen osakekurssi sulaa kuin ponzi-klubin osake.


Teemu Vehkala

Lähde: http://theduran.com/fbi-releases-documents-showing-that-rt-founder-beat-himself-to-death/

https://www.indybay.org/newsitems/2004/12/16/17101371.php