http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 06, 2018

Suomen SAK ei edusta työttömien oikeuksia

Teksti: Teemu Vehkala

Suomen suurin palkansaajien keskusjärjestö SAK ei ole missään vaiheessa edustanut työttömien oikeuksia. 

Joten nyt kun SAK:n väitetään suunnittelevan mahdollisia toimia aktiivimallin takia ja väläytelleen jopa lakkoa.Yhdenkin ammattiyhdistys pomon Riku Aallon palkkaa nostettiin viime vuonna peräti 50 prosenttia. Joten luuletteko että tällaisia miljoonapalkkaisia ammattiyhdistyspomoja kiinnostaa joidenkin Suomen työttömien oikeudet ? Jos nämä öykkärit uskaltaisivat edes laittaa ammattiyhdistyksiensä nimet oikein, niin nämä liitot nimettäisiin tyyliin "RIKKAAT MILJOONAPALKKAISET AMMATTIYHDISTYSPOMOT KÖYHIEN TYÖLÄISTEN PUOLELLA".

Työttömien joukkotuhonta on jo käynnissä

Suomen työttömien joukkotuhonta on jo käynnissä ja tunnetaan nyt tällä aktiivimalli nimellä. Sillä tämä Suomen sosiaaliturvan alasajo kuuluu tähän laajempaan suunnitelmaan.

Idea on lopulta lakkauttaa tulevaisuudessa koko työttömyysturva ja pudottaa työttömät enää vajaan 270 euron /kk tuloille.

Tämän taustalla on todellakin työttömien moraalin ja henkisen selkärangan murentaminen. 

Mutta sos työttömät saadaan lopulta nujerrettua tällä taloudellisella väkivallalla, niin lopulta heistä monet suostuvat orjatöihin vaikka ilmaiseksi jos sen vastikkeella he saisivat säilyttää nämä tulevat alennetut KELA:n sosiaalietuudet. Mutta suurin vaara ovat nämä joiden lääkkeisiin ei enää varat riitä, joista monet tekevät itsemurhan.

Suomen korruptoitunut eliitti pelkää todellakin kansannousua tämän sosiaaliturvan alasajon toimesta, koska tällä hetkellä tämä väestön joukkotuhonta kohdistuu vain ja ainoastaan köyhimpään kansanosaan.

Mutta tämän köyhimmän kansanosan joukkotuhonnan jälkeen alkaa sitten se palkansaajien eli työläisiin kohdistuva taloudellinen väkivalta, josta taas saattaa syntyä laajempia mellakoita Helsingin keskustaan toreille ja eduskuntatalon edustalle.


Tuleva pankkikriisi kummittelee taustalla

Itsestäänhän tällainen talouskriisi ei tänne Suomeen synny, vaan sen taustalla on aina laajempi valtion rahoitus ja lainasotku.

Suomen valtio on tähän mennessä ottanut jo yli 100 miljardia euroa lainaa ja velka nousee vuodessa yli 7 miljardia euroa lisää.

Suomen Pankin velkojina ovat mm. Wall Streetin sijoituspankit J.P. Morgan joka on Suomen valtion yksi luotottaja. Joka johtuu siitä, että koska Suomen valtio ja Pankki sitoutui EMU-rahaliiton sopimuksen jälkeen noudattamaan tätä talouspolitiikkaa, että lakkautti oman rahan. 

Mutta myös Suomen Pankki luovutti tämän rahanluontioikeuden Euroopan keskuspankille, joka alkoi lainaamaan tänne Suomen Pankille euroja.

Suomen rikkaan eliitin veronkierto on tälläkin hetkellä yli 40 miljardia euroa vuosi, joten jos nämä verotulot olisi täällä käytettävissä niin luulisitteko että täällä pitäisi alkaa köyhiä suomalaisia tappamaan näännyttämällä ja vetämällä sosiaalietuudet pois ?

Sosiaaliturvan vuosittaiset menot eivät varsinkaan ole niin suuret, että ne pitäisi täällä riisua ensimmäisenä. 

Mutta koska nämä maailman salaisen hallinnon ajatushautomoiden kuten Trilateraalisen Komission ja 300 Komitean määräys on ollut, että näissä entisissä rikkaissa teollisuusmaissa on tämä tuottamaton väestö (työttömät) eliminoitava keinolla millä hyvänsä. 

Joten tähän on luotu tämä maailmalla luotu keino hajoittaa sosiaaliturva lopullisesti, jotta köyhyys lisääntyisi huomattavasti. 

Mutta jos tätä työttömien joukkotuhontaa katsoo tarkemmin, niin sehän on ihan kirjattu koko EU:n perustuksiin. 

Koska tämän Euroopan Unionin on tarkoitus nimenomaan tuottaa veronmaksajineen Euroopan Keskuspankin (EKP) omistajille riskitöntä voittoa. 

Koska näillä EKP:n pankkirikollisilla on monopolioikeus painaa euroja tyhjästä ilmasta ja lainata sitä näille EU valtioille.

Suomen valtion köyhyysaste kasvaa vuosi vuodelta ja ei vain ainoastaan työttömien köyhyys, vaan valtiollinen köyhyys ja siinä vaiheessa kun velka nousee riittävän korkealle, niin velkojat saavat oikeuden määrätä täällä mm. sosiaaliturvan alasajoa koskevia päätöksiä joihin myös tämä aktiivimalli laki kuului.

Sillä tämä korruptoitunut pankkirikollisten eliitti suunnittelee, että Suomen väestöä täytyisi myös lähivuosina vähentää huomattavasti muutamalla miljoonalla pois jota varten sosiaaliturvan lakkautusohjelma on laadittu. Mutta Suomi ei ole ainoa maa tämän  keskiössä, koska siinä on myös moni muukin EU valtio.Suomi on myös suunniteltu vietävän lähitulevaisuudessa mukaan Naton ja Venäjän väliseen sotakonfliktiin mukaan. Tästä on jopa tämä fasistipresidentti Sauli Niinistö ilmoittanut etukäteen; "Jos nyt Naton ja Venäjän välille syntyisi sotakonflikti, niin Suomi ei jäa ulkopuolelle". 

Tämä kun on se sotakonflikti jonka nämä NATO:n kenraalien niljakkeet ovat jo suunnitelleet etukäteen näiden heidät lahjoneiden pankkiirien (mm. J.P. Morgan) vaatimuksesta.

Suomi allekirjoitti myös Naton isäntämaasopimuksen 1.9.2014 vain tämän vuoksi, että Suomi vietäisiin mukaan tähän pankkiirien suunnittelemaan Naton ja Venäjän väliseen sotaan tulevaisuudessa.  

Joten jos ymmärrätte sen miten suuren turvallisuusuhan Nato on luonut Suomeen sekä EU:n pankkikartelli on luonut uhan Suomen talouteen. Niin tästä kaikesta pääsisi pois vain eroamalla Natosta sekä Euroopan Unionista.

Vasta tämän jälkeen Suomi voisi olla jälleen vapaa ja itsenäinen.
Lähteet: https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/579878-ay-pomon-palkkaa-nostettiin-yli-50-prosenttia-is-meidan-johtajien-palkat-olivat

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005514682.html?share=c12987ba669c2a015fadf04cc98beebd